Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 15
monica_dicut spune:
Neatza si de la noi.
claucia tin pumnii la Alesiiuta sa se faca bine
sa nu fie nevoie de antibiotic
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
cristina_ana spune:
Hello!!!
Maaama, cat ati mai scris in week-end
!!! Eu am fost la munte, mi-am dus copilul la mama si acum stau si vorbesc cu peretii de plictiseala!
Habar n-am ce as putea sa fac toata ziua, bine, pana dupa amiaza cand ma duc la film!
Clau, imi pare rau ca micutza ta e asa de bolnavioara. Eu zic sa nu stai cu ea asa, mai du-o la un medic sa o vada, sincer, nu cred sa-i treaca fara antibiotic. Multa sanatate la papusica!!!
Arriana, bine ai venit printre noi!
Titi, pentru greata nu prea e voie sa iei medicamente. Stiu ca in cazurile mai grave poti sa iei, de ex.metroclopramid (sau cum s-o numi), dar doar daca iti e f.f.f rau. Incearca sa mananci cate putin si des, chestii sarate de genul covrigei, sticksuri, etc, poate ajuta. Hai, ca or sa treaca si greturile astea pana la urma!
Mary, stiu ca in sarcina poti sa faci foarte usor candidoza. Daca nu te lasa mancarimile, du-te la un medic sa te vada!
Danangie, si pe mine in primele saptamani ma durea burta ca la ciclu. Incearca sa nu iti mai faci atatea griji, stiu, e greu, dar daca nu sunt dureri foarte puternice sau cu sangerari, sincer, nu cred ca e cazul sa intri in panica! Cand te duci la o ecografie?
Mariaana, Gegea, si celelalte fete care au senzatia ca vorbesc singure
, sigur nu o face nimeni intentionat! Dar suntem asa de multe si o sa vedeti ca abia dupa cateva luni ajungem sa ne cunoastem mai bine. Sincer, pe mine ma ajuta sa asociez nick-urile voastre cu o imagine. Asa ca pe fetele care au poze la semnatura le-am retinut mult mai usor.
Gegea, sa stii ca multe dintre prieteniile care se nasc pe forum continua si in realitate. Nu sunt numai niste simple relatii virtuale. O sa ne intalnim cu burticile si apoi cu bebicii, o sa fie tare frumos, ai sa vezi! Uite, eu de exemplu as fi vrut sa vad poze cu printesa ta carliontz, ca m-ai facut curioasa, mor dupa fetitele cu bucle! Trebuie sa fie tare frumusica!
Creata, am vazut filmultele cu papusica ta, la zuze, si m-am distrat rau de tot cum faceati voi misto de creata mica si o plimbati de la unul la altul. SI ea se executa micutza, nu zicea nimic! E o scumpa!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Mamaaaa...dar ati scris de vineri incoace....
Zubeen...imi pare tare rau. Dar fruntea sus si mult optimism. Sunt sigura ca Dumnezeu are ratiunile lui pt. toate. Se spune ca daca se pierde bebe in cateva sapt...bebele avea probleme...si daca asa e...atunci mai bine acum decat mai tarziu.
Fetelor...eu azi intru in 12 sapt. Uraaa. Cum trece timpul si parca totusi uneori as vrea sa treaca si mai repede...
Sapt. asta o sa merg si eu la dr. la control..si la ecograf sper.
Si sapt viitoare la DT la Medicover. Fetelor, e prea devreme cum m-am programat pt Dublu Test? Lunea viitoare fac fix 12 sapt si atunci am si programarea.
Va pup si sa aveti o sapt. frumoasa si plina doar de vesti bune!
Si o sapt. a femeilor..plina de cadouri:)
Dana
11+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
monica_dicut spune:
Eu stiu ca pliul nucal si DT se fac intre 11-14 sapt. Deci eu zic ca nu e devreme 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
O noua viata
cristina_ana spune:
Danutza, DT se face in sapt 12-13, asa ca te-ai programat numai bine!
Ma duc sa dau o tura prin Cora de plictiseala, sa vad ce prajituri imi mai cumpar!![]()
Ma oftic ca nu pot sa merg la shopping de hainutze, ca inca nu mi-a crescut burta suficient sa trec la haine de gravi, si haine normale nu mai are rost sa-mi cumpar, ca oricum imi modific dimensiunile de la o zi la alta!
12+
POZE
monica_dicut spune:
Ce bine o fi sa stai acasa.. 

POZNICI CU NOI
Monica
11+
O noua viata
panda77 spune:
Neata dragelor!
Pentru inceput o primavara minunata si mii de bucurii de la copii si samburei pentru toate burticile! 
Ia sa vad eu ce-ati mai "produs" si revin...
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
10+
countdown pentru samburel
MothatMaya spune:
Datele mele pentru a ma afla pe listuta
DN:28.12.1985
UM: 23.12.2008
DPN: 27.09.2009
9+
cristina_ana spune:
Nuuuuu, Monica, nu e bine deloc!!!
Sincer iti spun, am ajuns sa ma tampesc de atata lipsa de socializare.
12+
POZE
claucia spune:
Monica, Cristiana,
, multumesc pentru urarile de sanatate pentru Alessiuta mea. Am programat-o astazi la 3:30 la dr si sper sa nu ii dau somnul de pranz peste cap, bine i-l dau peste cap oricum. Vreau sa o asculte la plamani si sa vada cat de rosu este gatul.
Oricum e mai bine un pic decat sambata, asta cu siguranta. Insa nu e bine de tot, si anume acum, desi respira mai bine, vomita (apa) cand tuseste si m-am speriat. Asa ca am nevoie de un om cu medicina facuta
sa imi spuna cum sta situatia.
Sa mai fiu si on-topic, mie mi-au trecut greturile de tot, mi-a revenit pofta de una-alta, ma bucur ca e martie, si o sa ma bucur si mai tare cand o sa fie cald si frumos si pitica mea bine.
Fac si eu DT la 12 saptmani si 3 zile, sper sa nu ma stresez inutil...ce sa zic, TT la prima sarcina mi-a iesit f bine, insa erori pot da ambele teste si inca des. Mai ales ca acum am cu 2 ani mai mult
Si fac si eco tot atunci (pe 9 martie) poate imi spune cu aproximatie ce se ascunde in burtica. Macar asa, un 50%, desi 50% e fix cat stiu si acum. Adica jumi-juma
posibilitatea.
Va pup
Clau
11+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
poze cu noi