Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hello.....ma bag si eu la voi????

am 2 teste fff pala.....maine ar trebui sa vina rusii.......dar poate face DD o minune si nu mai vin 8 luni.....

http://tt.lilypie.com/bBWfp2.png

Ben gelecekte bir bebek var !!!

http://community.webshots.com/album/570306474aEPTen?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Da, asa e devii imun daca ai avt toxo...dar nu mai stiu unde am citit ca boala se poate lua din nou.....clamydia oricum tre' sa fii atenta.....eu nu am facut analiza asta deact atunci cand trebuia sa ma pregatesc ptr laparo.

ARIANA sigur e bb.Asa a fost si la mine: palaaaaa.

Fetelor....voi inca mai aveti dureri de burta ca la ciclu? Ma refe mai ales la cele cu sapt mici de sarcina.....ca eu de ieri la 13,30 am dureri incontinuu Sunt cam stresata...

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dana SA dea Doamne Doamne

Danangie, la Ale n-ai avut dureri? Ca eu am tot avut dureri ca la cm. SI eu stiu ca sunt normale. Nu te impacienta, stai linistita

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie

ARIANA sigur e bb.Asa a fost si la mine: palaaaaa.

Sa te auda DD.....

http://community.webshots.com/album/570306474aEPTen?vhost=community

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Dana SA dea Doamne Doamne

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
O noua viata

Sar'mana !!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

La mine in bucatarie miroase a friptura d emi-au mutat nasu din loc Da nu ma apuc sa fac friptura la ora asta nici sa ma bati

POZNICI CU NOI

Monica 11+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ARIANA eu am facut testul la 3s 4z si a iesit pala tare.Tin pumnii!

MONI ba da, am avut dureri ca la ciclu pana in sapt 12. Eu am uter retrovers si stiu ca pana se indreapta durerile sunt normale.....dar aseara cand imi bagam ovulele de Utro parca am simtit ciudat "omuletul".....parca asa o gaura, un sant.....si mi-e frica sa nu am colul deschis.....nu cred ca reusesc eu sa ajung cu degetele exact pana unde ajunge doctorul dar nu inteleg ce-i cu santul ala.....off....ce mi-e ciuda ca am intrat iar in criza asta tampita!! Macar daca nu as avea durerile astea......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna seara
Zubeen,regret mult....sa-ti dea DD inca un sufletel cat de repede
Eu maine cred cred ca merg la control...sa vad daca imi fac timp sa dau o fuga pana la dr. de fam dupa o trimitere
Fetelor,de 2 zile am o problemuta...am mancarmi acolo jos.Oare sa fi luat ceva microbi...dar de unde? Maine o sa o intreb pe dr. dar pana ajung la ea....
O primavara minunata va doresc

Poze cu noi

12+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata. Astazi m-am reintors la serviciu, dar stau ca pe ace sa nu se intample nimic. Deja imi este rau si nu am inceput de mult timp ziua. Fetelor cu ce pot sa mai scad din greata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Roxxy, multumesc de aprecieri, esti o dulce, m-am rusinat de tot. Si Alessia il asteapta pe Matei, vrea prieteni noi si mi-a spus ca se face ea bine si iese pe afara, dar sa se faca un pic mai caldut.

Mangagirl, asa este, sunt cazuri si cazuri, fiecare experienta e totusi f subiectiva.

Alessiuta mea e tot bolnavioara, am sunat sambata dimineata la CMU si pentru ca este laringita mi-au trimis ambulanta BGS acasa. Cam scarry ce sa zic, sa vina cu nino-nino in 3 minute. Si cu o dr care a ascultat-o la plamani, a spus ca nu sunt afectati si sa nu ii dau antibiotic. Ii dau in continuare nurofen alternat cu eferalgan si stodal pt tuse. De azi noapte respira mai bine saracuta fara sa se mai auda zgomot, insa cand tuseste si da afara un pic de apa (bea la apa la greu, ceea ce e f bine, desi nu prea mananca)

Mai stau si astazi si daca nu e mai bine (dar muuult mai bine sa fie) o chem pe pediatra din cartier care probabil ca imi va da antibiotic. Mie mi-e teama sa nu coboare si mai mult. Of. Si nu sunt atat de reticenta sa ii dau antibiotic (sirop de bebe) pt ca nu i-am dat pana acum, adica suntem departe de a face abuz...dar il alm in casa petnru orice eventualitate.
Cred ca totusi plec de la birou...si ii fac o programare la CMU.

Clau 11+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput