Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 11
gugushtiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zubeen neatza fetele, nu mai am bebe...asa ca de martisor....vineri noaptea dp ce m-am intors de la eco,de la dr din pitesti,am laut utrogestan,amstat in pat,si pe la 2 noaptea m-am trezit plina d esange si am pierdut un cheag mare..si am situt ca asta este..sotul meu era plecat in slovenai, si mi-a spus ca ajunge in pitesti samb pe la 7seara,nu sitam ce sa fac in miez de noapte..unde sa ma duc eu in pitesti la macelarii astia..cu cien sa ajung la buc..si am stat asa pana dim,nu am mai avut sangerare, si dim,vorbisem cu vara-mea sa mearga la buc cu mine,si surpriza,a venit si sotul meu exact dim cand ma pregateam sa plec...si am fugit la bu,am aj la urgenta la elias, un dr f cumsecade, ciprian pop...cand mi-a facut controlul mi-a spus ca s-ar putea s afie vorba de un avort in curs,am facut si eco,si nu mai era nimik...nici umra d emebrion,il pierdusem ...si asta a afost,am facut chiuretaj,groazzzzznic...mi-a explicat ca paote s anu fie nici o cazua,ci doar,fiin la prima sarcina,corpul meu sa respinga bebele,fiind un corp strain cu care nu este obisnuit...o sa faca analize la embrion sau ce era ..caa scos ceva la controlul ginecologic...eu nus itu ce sa zic..acum ma consider vbinovata, paote ca tebuia s aammaimulta girja..paote trebuia sa fiu mai calma,stit ca va ziceam ca uneri sunt nervoasa...si cu serviciul nu situ ce s amai zic..am avuto sapt crunta crunta,sefa mi-a facut viata un iad saptamana asta,nu aveai cum s aignori,la modul cum sd-a purtat,si sita ca sunt insaricnata,asta nu inteelg eu,cum sa fie asa... asa ca fetele,va rog din suflet,nu lasat NIMIC sa va afecteze,absolut nimik,nu merita..oamenii sutn rai si uite ce s eintampla....bucurati-va de bebei si nu luati nimik in seama,numai ascultati viata din voi si fiti fericite..va pup, multumesc mult de tot ca ati fost langa mine..o sa mai intru sa va vad..va pup,sa aveti grija d evoi sid e burtici,sa fiti vesele si sanatoase Zubeen cu bebica 7+ |
ZUBEEN, nici nu stii cat de rau imi pare

. sa te ajute D-zeu sa ramai cat mai repede insarcinata din nou. Si sotul meu era plecase cu o seara inainte in germania cand am inceput sa pierd sange, e f nasol cand esti singura.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
gugushtiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zubeen neatza fetele, nu mai am bebe...asa ca de martisor....vineri noaptea dp ce m-am intors de la eco,de la dr din pitesti,am laut utrogestan,amstat in pat,si pe la 2 noaptea m-am trezit plina d esange si am pierdut un cheag mare..si am situt ca asta este..sotul meu era plecat in slovenai, si mi-a spus ca ajunge in pitesti samb pe la 7seara,nu sitam ce sa fac in miez de noapte..unde sa ma duc eu in pitesti la macelarii astia..cu cien sa ajung la buc..si am stat asa pana dim,nu am mai avut sangerare, si dim,vorbisem cu vara-mea sa mearga la buc cu mine,si surpriza,a venit si sotul meu exact dim cand ma pregateam sa plec...si am fugit la bu,am aj la urgenta la elias, un dr f cumsecade, ciprian pop...cand mi-a facut controlul mi-a spus ca s-ar putea s afie vorba de un avort in curs,am facut si eco,si nu mai era nimik...nici umra d emebrion,il pierdusem ...si asta a afost,am facut chiuretaj,groazzzzznic...mi-a explicat ca paote s anu fie nici o cazua,ci doar,fiin la prima sarcina,corpul meu sa respinga bebele,fiind un corp strain cu care nu este obisnuit...o sa faca analize la embrion sau ce era ..caa scos ceva la controlul ginecologic...eu nus itu ce sa zic..acum ma consider vbinovata, paote ca tebuia s aammaimulta girja..paote trebuia sa fiu mai calma,stit ca va ziceam ca uneri sunt nervoasa...si cu serviciul nu situ ce s amai zic..am avuto sapt crunta crunta,sefa mi-a facut viata un iad saptamana asta,nu aveai cum s aignori,la modul cum sd-a purtat,si sita ca sunt insaricnata,asta nu inteelg eu,cum sa fie asa... asa ca fetele,va rog din suflet,nu lasat NIMIC sa va afecteze,absolut nimik,nu merita..oamenii sutn rai si uite ce s eintampla....bucurati-va de bebei si nu luati nimik in seama,numai ascultati viata din voi si fiti fericite..va pup, multumesc mult de tot ca ati fost langa mine..o sa mai intru sa va vad..va pup,sa aveti grija d evoi sid e burtici,sa fiti vesele si sanatoase Zubeen cu bebica 7+ |
Sa nu te simti vinovata, gandeste-te ca sunt femei care duc o sarcina in stres continuu, unele sunt batute si napastuite de soarta si tot o duc la capat. asa a fost sa fie.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
gugushtiuc spune:
vad ca nu prea e activitate azi. Noi ne echipam si plecam sa vedem niste baietei gemeni nou-nascuti. mergem sa cumparam ceva hainute pt ca bietii parinti stiau ca au fetite si au cumparat hainite roz la greu, va dati seama ce soc au avut la nastere![]()
![]()
![]()
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
mimika spune:
zubeen, imi pare foarte rau! te asteptam cu vesti bune, chiar daca o sa fii la alta odisee 
12+
Grasii mei iubiti
Ioanact spune:
Pentru ca azi e 1 MARTIE si totodata si venirea primaverii, va ofer un MARTISOR VIRTUAL (pt toate
burticile
):
Pe langa acest martisor va servesc si cu o felie de tort
si un pahar de sampanie
din partea Ioanei, astazi a implinit 1 AN de la botez..
Va multumesc tuturor pt Martisor si pt urari.

ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009, 5
de sus - 27.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
9+
IUSTIN sau
IUSTINA
danangie spune:
ZUBEEN imi pare foarte rau.Va fi greu , dar trebuie sa te riici...plangi putin ca ajuta...dar nu uita sa te ridici. O imbratisare iti trimit
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
Roxxy80 spune:
Zubeen, te rog din tot sufletul sa nu te simti vinovata. Tu nu ai nicio vina pt pierderea bebeului. Si eu am lucrat in conditii de strex maxim in primele 5 luni de sarcina cu Matei. Aveam o sefa care urla la mine de se zguduiau geamurile. Si eu am stat cu teama sa nu fi fost afectat bebeul, dar nu a fost asa.
Stiu ca absolut nimic nu te poate alina in aceste momente, dar eu sunt convinsa ca Dzeu iti va trimite in curand un bebe sanatos si vesel.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
11+
Roxxy80 spune:
Fetelor, sa aveti o primavara superba, sarcini usoare, fara greturi si samburei sanatosi!!!

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
11+
devylla spune:
buna ziua ddragele mele,
Imi pare rau ca n-am mai mult timp sa intru,sa tin pasul cu voi...e greu sa activez si la grupul Erikai.
Am citit acest capitol,referitoor la cati bani dam pe analize sau de sistemul snitar din care facem parte.Fiecare persoana e diferita asadar poate fi linistita doar cu 3 ecografii si o analiza de sange.Si alte persoane care au nevoia de siguranta mai des,au nevoie sa faca ecografii si analize ca sa se simta linistite,si decat sa traiesti in incertitudine 9 luni mai bine ai grija de sanatatea ta.
Si apoi sunt maamici cum este Monica,care vor nu vor trebuie sa faca o groza de analize pentru ca sarcina lor esste cu risc.![]()
Nimeni nu este de judecat...fiecare cheltuiste cat ii convine!
Eu de ex,fiind a doua sarcina sunt multt mai linistita in toate privintele...si nu voi face decat analizele din "plan".
Streptococul B s-a acttivat cand eram exact in 36 sapt...nici nu ma gandeam....aveam o secretie mai diferita de obicei,si am zis sa merg la control...crezand ca e o simpla candida.Analizele si-au spus cuvantul.Am fost trecuta pe antibiotice si repetat tstul in 2 sapt.Am avut noroc ca urmatoarea analiza a iesit negativ.Insa daca el este prezent si in sarcina inaintata se impune cezariana pentru a evita orice risc.Daca ajunge la bb, destul de grav...provoaca meningita si multe alte minuni pe care cred ca le-ati citit deja.
Referitor la epilat...aparatul meu este prafuit deja...as vrea sa il flosesc cu regularitate...insa ori nu ma pricp eu,ori aparatul nu e bun.Ultima oara cand m-m facut,doar pe picioare,firul de par s-a rupt si intr-o sapt eram la fel....Plus ca la mine dureaza o vesnicie...dor un picior cam 20 minute.
O primavara frumoasa va doresc!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

ALESSIO , 07.06.2008