Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Multumesc Lutonia. Sper si eu sa ajute Doamne sa ii duc cat mai aproape de 40 sapt, mai ales ca am si fibromul de 5 cm...Si ca sunt micuta...dar fetele de aici m-au incurajat si mi-au spus ca si ele, unele au avut fibrom sau au fost micute si au dus sarcina cu bine!
Iti doresc si tie bebe sanatos si cat mai aproape de termen.

KIKI 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocacila spune:

Neata! Constat ca burticile au un randament excelent la scris! Conform calculelor, 10 pagini in 24 de ore.. Nu e rau deloc, dar se poate si mai bine, va rog sa va concentrati fetelor... .
Adevarul e ca datorita voua aflu in permanenta chestii utile... Ma descopar aproape naiva in noua mea stare.. Eu care aveam impresia ca stiu o gramada de chestii, na, ca ma trezesc nesigura si fara multe raspunsuri..
De exemplu, chestia cu kiwi e o informatie de mare valoare! Testat, prestat! Super! Eu beau lapte in fiecare dimineata, dar nu m-a ajutat in acel sens, din nefericire.. Inainte mergea cu mar, iaurt.. Acum intestinul meu pare ca a uitat ce are de facut si sta confuz pe ganduri.. Noroc cu kiwi asta..
Va pup pe toate si va doresc o primavara de vis!
La multi ani dragi martisoare ascunse in burtici!
Mocacila 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Eu sincer nu suport sa ma fac cu lama, motiv pt care prefer sa astept mai mult sa creasca sa ma fac cu aparatul (sa vedeti ce chin prin ultimile luni, traiasca prietena mea oglinda )

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Cu aparatul..acolo..., eu nu reusesc...chiar daca am 2 aparate.

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LA MULTI ANI de 1 MARTIE!! O primavara frumoasa sa aveti,plina de bucurii!!

ANGELLI bine ai venit , sarcina usoara si al temren, bb sanatos si necolicios!!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubeen spune:

neatza fetele,
nu mai am bebe...asa ca de martisor....vineri noaptea dp ce m-am intors de la eco,de la dr din pitesti,am laut utrogestan,amstat in pat,si pe la 2 noaptea m-am trezit plina d esange si am pierdut un cheag mare..si am situt ca asta este..sotul meu era plecat in slovenai, si mi-a spus ca ajunge in pitesti samb pe la 7seara,nu sitam ce sa fac in miez de noapte..unde sa ma duc eu in pitesti la macelarii astia..cu cien sa ajung la buc..si am stat asa pana dim,nu am mai avut sangerare, si dim,vorbisem cu vara-mea sa mearga la buc cu mine,si surpriza,a venit si sotul meu exact dim cand ma pregateam sa plec...si am fugit la bu,am aj la urgenta la elias, un dr f cumsecade, ciprian pop...cand mi-a facut controlul mi-a spus ca s-ar putea s afie vorba de un avort in curs,am facut si eco,si nu mai era nimik...nici umra d emebrion,il pierdusem ...si asta a afost,am facut chiuretaj,groazzzzznic...mi-a explicat ca paote s anu fie nici o cazua,ci doar,fiin la prima sarcina,corpul meu sa respinga bebele,fiind un corp strain cu care nu este obisnuit...o sa faca analize la embrion sau ce era ..caa scos ceva la controlul ginecologic...eu nus itu ce sa zic..acum ma consider vbinovata, paote ca tebuia s aammaimulta girja..paote trebuia sa fiu mai calma,stit ca va ziceam ca uneri sunt nervoasa...si cu serviciul nu situ ce s amai zic..am avuto sapt crunta crunta,sefa mi-a facut viata un iad saptamana asta,nu aveai cum s aignori,la modul cum sd-a purtat,si sita ca sunt insaricnata,asta nu inteelg eu,cum sa fie asa...
asa ca fetele,va rog din suflet,nu lasat NIMIC sa va afecteze,absolut nimik,nu merita..oamenii sutn rai si uite ce s eintampla....bucurati-va de bebei si nu luati nimik in seama,numai ascultati viata din voi si fiti fericite..va pup, multumesc mult de tot ca ati fost langa mine..o sa mai intru sa va vad..va pup,sa aveti grija d evoi sid e burtici,sa fiti vesele si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza.

DA, dana, ma fac si la dansa fara nici un fel de problema. MA fac de 10 ani cu aparatul si m-am obisnuit. Intru total si adanc si n-am nici o problema

La multi ani de 1 martie, sa aveti o zi superba si o floricica de la noi

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Lutoniana,

Esti o simpatica. Sa aveti o primavara frumoasa si fara greturi. si multe martisoare!

Zubeen, imi pare rau :(

Eu ma duc sa prepar compozitia de clatite sa le fac dupa amiaza asta, ca tare mi-e pofta. Si azi sper sa ma lase in pace, ca e ziua lui de stat cuminte, sa pot merge is eu la sala.

v-am pupat de martisor!

MangaGirl :-) 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Zubeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocacila spune:

Zubeen... Doamne, imi pare rau pentru pierderea ta! Nu am cuvinte care sa mangaie asa cum ar trebui, draga mea... Poate sa iti spun sa ai incredere in Dumnezeu , pentru ca tot ce se intampla are un sens pe lumea asta.. Nu te invinovati, mai mult ca sigur nu ai tu vreo vina.. natura lucreaza pe caile ei, poate bebe nu era in regula.. Poate e mai bine acum decat mai tarziu, daca tot era scris sa se intample..
Mama mea a pierdut inainte sa ma aiba pe mine si pe fratele meu (!!), 4 sarcini obtinute fiecare cu greu.. la 5 luni.. Nu si-a pierdut credinta in Dumnezeu nici o clipa. Si uite ca si-a vazut visul cu ochii.. Si copii ei acum au copii.. Ma rog, unul din nepoti inca e la mami in burtica..
Ai grija de tine, pune-te pe picioare si incearca din nou, atunci cand va veti simti pregatiti.
Te imbratisez cu toata dragostea,
Mocacila 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Buna dimineata fetelor!!!Si a venit primavaraaaa!!!(sa speram ca si vremea va confirma venirea primaverii)
Mimika, cred ca gemenii mei nu sunt identici, adica i-am vazut la o anumita distanta unul de celalat (cu toate ca sunt fixati pe acelasi perete uterin), si doctorul zicea ca se vede ca au fiecare cordon ombilical(sau ma rog...incepe sa se formeze).
In rest eu ma simt destul de bine, incerc sa manac tot ce poftesc, dar fara sa mai fac excese.Rauul ma ia mai ales dupamasa si seara...
Va si va doresc o primavara fericita

KIKI 9+

KIKI tinand cont ca ai o sarcina gemelara pot sa spun ca esti o supernorocoasa ca nu ai greturi f mari, pt ca de obicei totul se simte la dublu.
Eu la sarcina cu Luca la fel ma luptam cu greata incepand cu ora 4 dupa amiaza. Era al naibii de punctuala saracia!

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput