*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (27)*
Raspunsuri - Pagina 3
mar_ysa_28 spune:
AJUTOOOOOOOOOOOOOOOR!!!!
Pierd laptele!!!
Ce sa fac...nu a lapte deloc...in 3h deabia daca se fac 40 ml ii suge saraca si suge non stop din tatza dar nu mai iese nimic...vad la cantar...poate deaia e asa de maraita....i-am facut bineron si nu il vrea am incercat sa ii dau cu linguritza , nu sta...il da afara!!!!!!!
Bag la greu de ceaiuri e chimen anason fenicul si soc...galafor 6 /zi...pot sa iau si mai multe? De mancat mananc...ma tot gandesc ce o fi....ca m-am suparat cu bubitzele,dar m-am calmat...
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
malinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mar_ysa_28 AJUTOOOOOOOOOOOOOOOR!!!! Pierd laptele!!! Ce sa fac...nu a lapte deloc...in 3h deabia daca se fac 40 ml ii suge saraca si suge non stop din tatza dar nu mai iese nimic...vad la cantar...poate deaia e asa de maraita....i-am facut bineron si nu il vrea am incercat sa ii dau cu linguritza , nu sta...il da afara!!!!!!! Bag la greu de ceaiuri e chimen anason fenicul si soc...galafor 6 /zi...pot sa iau si mai multe? De mancat mananc...ma tot gandesc ce o fi....ca m-am suparat cu bubitzele,dar m-am calmat... Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea Povestea nasterii |
Cred ca esti obosita, ca ziceai ca esti singura cu Leyre.Incearca sa te odihnesti si sa papi bine.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Amalia spune:
Mar_ysa are dreptate Malinas! Oboseala e un mare dusman al lactatiei. Da-i sa suga in continuare, ca va stimula ea lactatia.
Obisnuiesti s-o cantaresti des? De unde stii de cei 40 ml? Mie mi se pare un stres inutil cantarul ala. La varsta asta, e sufiecient sa fie cantariti o data pe luna, cel mult la 2 saptamani.
Pup, sa ai parte de odihna!
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
mar_ysa_28 spune:
Malinas nu am cum ca ea e maraita si nu doarme...
Amalia Leyre a luat in greutate super putin prima luna 800g, a doua luna 700 g, a treia luna 400 g iar acum....in 3 sapt 300 g...intelegi?
Edit...mi-am deschis si o bere fara alcool....cica si asta face bine...cred ca am baut 5 l de lichide astazi..2 l de ceai...2 l de apa si 2 pahare de shake facut de mine de banane, de mancat...musli, pui la gratar cu orez cu legume(2 portii)...nu mai pot sa mananc...
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
RaisaFudulu spune:
Buna seara fetelor
Scriu pentru o verisoara de a mea si am dori si noi sa intram in grupulvostru
Letitia mamica fericita de Patricia Maria nascuta pe 5 noi 2008, cezariana, 3050, apgar 9
Am dori sa ne adaugati si pe noi in listuta vostra si o sa revenim cand o sa avem si noi cont
Va salutam pe toate si mai vb
Diana mami de Raisa Maria
malinas spune:
mar_ysa, cred ca va invartiti intr-un cerc vicios.ea e maraita fiindca nu se satura, tu nu poti sa te odihneste fiindca ea e maraita, nu te odihensti prin urmare nu ai laptic suficient, nu ai laptic suficient si pitica nu se satura, nu se satura atunci maraie... Nu ai pe nimeni care sa vina sa stea cu pitica cateva ceasuri ca sa te odihnesti?
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mar_ysa_28 Amalia Leyre a luat in greutate super putin prima luna 800g, a doua luna 700 g, a treia luna 400 g iar acum....in 3 sapt 300 g...intelegi? Edit...mi-am deschis si o bere fara alcool....cica si asta face bine...cred ca am baut 5 l de lichide astazi..2 l de ceai...2 l de apa si 2 pahare de shake facut de mine de banane, de mancat...musli, pui la gratar cu orez cu legume(2 portii)...nu mai pot sa mananc... Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea Povestea nasterii |
Daca iti doarme bine noaptea acesta poate maine dimineata va fi mai bine, tu asa spuneai ca doarme bine noaptea. Pana una alta nu ai ce sa faci decat sa o pui des la san ca sa stimuleze si ea.
Fii multumita ca ai reusit sa alaptezi exclusiv 4 luni si nu-ti pierde speranta ca poate-si revine lapticul, eu cred ca am trecut de mai mult de 10 ori prin sperieturi din astea cu sanii goi si mici in unele zile.
Si a mea a fost maraita azi, de dimineata pana la 6 am stat numai cu ea martisor la pieptul meu. La 7 am scos-o afara si cam de 1,5 ore doarme, era si cazul dupa atatea ore treaza. Si tare buna a fost pauza asta ca un san il am plin plin o astept sa faca ochi si sa sa se sature.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
lauramiron spune:
Oti, imi intra un deget intre muschi abdominali si cand ma ridic de pe spate, se tuguie in mod ciudat abdomenul Deci....sunt o cauza pierduta?? "Burta mare" scrie pe fruntea mea?? Tre sa intreb medicul. Multumesc pentru informatie
Alra, am citit povestea vacantei cu Laura in Romania Si cat te bine te inteleg Noi am fost cu Rebeca in Canada anul trecut, cand avea 2 ani si 3 luni Ma regasesc in ceea ce povestesti, ba mai multe in plus ca am stat o luna
Daaaar......la noi nici vacanta din Croatia cand avea Rebeca exact 10 lunutze n-a fost un succes, tocmai i-au iesit 2 molari deodata si din 10 zile, 5 a fost cu urlete, dureri, diaree si febra mare Am plecat mai repede cu o zi, evident.
Dar ca sa nu va alarmez de tot, vacanta la mare cand avea 1 an si 10 luni a fost un real succes
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
Otiliav spune:
Ati vazut ca s-a deschis o noua odisee de noiembrie-decembrie. Ce trece vremea .
Letitia, te asteptam sa scrii pe
Lauramiron, se poate si mai rau, adica 2 degete. Eu am observat din timpul primei sarcini ca mi se tuguiaza asa. Ana a stat mai transversal in burta si s-au departat bine muschii. Cu pitica am avut burta in fata, ea a fost pe pozitia de iesire cu mult timp inainte de nastere.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
alra spune:
sunt muci din nou
laura doarme, nicole doarme (am de gand sa o mai scol mai incolo ca nu a mancat satisfacator) si respir un pic inainte sa strang in bucatarie.
pe amiaza a venit la noi o prietena poloneza pe care o stiu de la lectiile de olandeza cu sora ei. sora nu vorbea decat poloneza asa ca nu prea am comunicat decat prin mimica am incercat eu la inceput ba engleza, ba franceza ... spaniola? italiana? fata m-a oprit razand si mi-a zis raspicat poloneza. d'asta n'aveam in meniu
dupa aia am ramas singura cu ambele in casa sa fac mancare ca pe seara am avut niste colegi la masa. frateeeee, am zis ca mor de inima laura se agata de mine, io cu mainile in carne si cartofi (masterplanu era sa bag 2 vase mari in cuptor si aveam nevoie de fix 10 minute ca sa le pregatesc) suna si la ai mei ca nu stiam daca sa pun apa in carne sau nu, aia cica sa crestez carnea (vreo 20 de bucati) frate sunteti nebuni? imi ia juma de ora sa fac desene cu cutitul pe ea! nicole incepuse sa urle si ea meanwhile - foame
ma rog, a venit tata lor in casa si mi-a luat nebuna mare in curte, am reusit in 20 de min sa pun vasele in cuptor, sa strang cele 1001 jucarii si jucarele imprastiate pe jos si sa si pun o masina la uscator si niste rufe pe sarma
cand au venit baietii la masa deja era curat si eu eram cu copilu mic sus la tzatza.
masa insa circ nene. laura a mancat in 3 minute si apoi s-a dus sa o chinuie pe sor-sa, am mancat cu un ochi in farfurie si altu spre ele. dupa aia a venit si mi-a adus o carte in farfurie sa stea la mine in brate sa citim. bai, nu mai pot. daca mai insist sa mananc de seara am sa fac gastrita. mananc cu noduri si in stres. zau nu mai rezist. dupa aia a strans tati masa si eu m-am odihnit la o deco cu nicole in brate cu un bib. si apoi imediat am plecat sa le spalam cu mancarea in gat.
de luni incolo cred ca o sa ma ia naiba. adica nu cred, sunt sigura
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania