*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (27)*
Raspunsuri - Pagina 11
mar_ysa_28 spune:
Noi suntem varza!!!!
Am dormit doar 2 ore toata noaptea...mamutica atarnata de tatza non stop...acum plecam la alergolog si la pediatru sa vedem ce tratament ne mai da...
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
lorellay spune:
Of..si eu caut solutie ce sa facem ziua cand nu dormim...Asta insemnanad de obicei de pe la 12-13...ma gandesac sa iau un balansoar sa stea in el, sau o paturica de joaca..da daca nu i-o placea?o gramada de bani pe care nici macar nu-i am.....
Deci ai vostri se intorc de pe spate pe burta...invers nu?a meau de pe spate pe burta nu vrea..asa doar racneste....
A...si cand e pe burta, treaza, satula, odihnita...face salturi inainte...genunchi, fund in sus..impins in fata...si uite asa o gasesc cu capul in plasa de la patut....
Sa-mi spuneti si mie solutia voastra de "distrat" bebe in timpul "liber"
Eu nici nu o pot cara prin casa...Codrin zice sa nu o las la el in camera ca plange si el ce sa-i faca?!in sufragerie e cam rece, in bucatarie fumam..asa ca ramane in dormitorul nostru, sau o mai aduc aici cand stau eu la calculator..da se plicti repede aici....
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
malinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Sa-mi spuneti si mie solutia voastra de "distrat" bebe in timpul "liber" Eu nici nu o pot cara prin casa...Codrin zice sa nu o las la el in camera ca plange si el ce sa-i faca?!in sufragerie e cam rece, in bucatarie fumam..asa ca ramane in dormitorul nostru, sau o mai aduc aici cand stau eu la calculator..da se plicti repede aici.... |
Se vede ca David si Diana sunt nascuti in aceeasi zi,s-au sincronizat bine si David s-a intors ieri, el de pe spate pe burta.
EU am un balansoar care are 2 manere, astfel incat il car peste totcu mine.Dimineata il las sa se joace cu baby gym cat strang eu prin casa si pun sa fac de papa.Ca sa termin mancarea, ca normal se plistiseste, fie alerg la el de cate ori ma striga fie pun leganutul (avem un leganut cu baterie) in hol ca sa ma vada si sa ma auda.Daca ilpun in leganut am linistea garantata, dar...nu folosesc metoda asta decat foarte rar fiindca nu vreau sa se obisnuiasca.
Cand sunt la calculator il pun langa mine in balansoar si-llegan, ma mai joc cu manutele lui, ii cant.Ocazional il pun in carucior si-l legan asa, de obicei recurg la metoda asta daca e frig afarasi nu putem iesi sau daca e marait cand ne asezam noi la masa.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
crismargrg spune:
Dragi mamici si bebici,
Multumim pentru urari, azi dam de baut, implinim 4 lunitze, nu-mi vine sa cred ce fetitiza mare am! Azi sarbatorim noi dar maine urmeaza partea mai grea: vaccinul.
Alra, gata ai dat startul la inceperea serviciului? Brr nici nu vreau sa ma gandesc deocamdata. Bafta!
La multi ani pentru ieri, Diamisha! Asa da surpriza, cred ca fiecare dintre noi ar cam avea nevoie de asa un week-end dupa asa o perioada. Desi visez mereu la prima iesire in doi dupa atata timp imi dau seama ca niciodata nu va mai fi la fel, nu ma voi mai putea bucura de acele momente pentru ca voi sta mereu cu grija copilului, cel putin pana mai creste.
Lauramiron bafta la doctor si multa sanatate!
Babyzapi te asteptam cu poze de rochitza mumoasa...
Pupici pentru toate fetele si cate o in loc de martisor.
crismargrg de Bianca Alexandra 02nov08
malinas spune:
lauramiron, sanatate multa.
Alra, scarbici usor iti doresc.Doamne...te admir ca ai inceput serviciul.
la multe lunite pt
Sonia Alexandra de Diamisha
Larisa Elena de Loren@
Bianca Alexandra de Crismargrg
Raisa Monica de A.Alina
Sara Maria de Ramo2007
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
lorellay spune:
La Multi Ani....Sonia Alexandra,Bianca Alexandra, Larisa Elena, Raisa Monica, Sara Maria...azi avem numai fetite bag seama...Sa va traiasca si sa fie sanatoase, cminti...adevarate printese...
A...si au fost bebei care sunt nascuti pe 29-30-31...au implinit si ei lunitze...da daca luna asta februarie nu are schema completa...La Multi Ani si lor...Matei al Marianei-28...si ii urez bun venit in randul crestinilor....
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
malinas spune:
L-am culcat pe David pe un fotoliu, langa mine, pe burta si il pazesc.Pare ca doarme mult mai bine. Avand in vedere ca noaptea are somnul f agitat si, ca se trezeste din ora in ora, am zis sa incerc sa-l culc pe burtica.Deocamdata il voi culca ziua pe burtica, cand sunt cu ochii pe el si pot sa-l pazesc.Oricum...in seara asta sau maine, sper sa montam si patutul de lemn, care are saltea de cocos si am inteles ca prin slteaua asta ar putea sa respire in caz ca nu reuseste sa-si intoarca capul.Dar...deocamdata il pun pe burtica doar ziua.
_
poze
lorellay spune:
Off..si noi trebuie neaparat sa cumparam alta saltea.Erau niste preturi ieri la KikaNu stiu ce sa fac....
Amalia spune:
Vorbeati de distrat bebeii ziua...Eu il pun pe burtica in patul nostru cand e odihnit si sta cateva minute incercand sa prinda diverse jucariute. Asa a reusit sa se intoarca de pe burta pe spate de vreo 2 saptamani. Cand oboseste, il pun pe spate, nesprijinit de nimic, ca sa se poata rostogoli daca doreste ...momentan "nu doreste", se da doar stanga-dreapta si-si ridica genunchii din ce in ce mai sus, tragand cu manutele de nadragi.
Cand plec din camera, daca e in toane bune, il pun la el in patut si-i dau drumul la carusel. Solutia nu merge mai mult de 10 minute. Totusi are zile cand sta la el in patut si 30 de minute, gangureste la jucarii, se ridica cu picioarele sus pe marginea patului (apropo, am pat pliat asa ca astept salteaua comandata sa soseasca si sa-l mut jos..ca deja are 7 kg )
Cand am treaba la David in camera, il pun la el pe pat. Pentru simplul fapt ca schimba peisajul, sta cuminte o vreme.. In rest, ma mai folosesc de scaunul de masina (scoica), si-l iau cu mine pe unde am treaba..il pun pe masa de la bucatarie si eu toc legumele pe bufet...cat o mai merge asa..ca-n momentul in care va incepe sa se dea in fata, chiar si legat, va face balans in scoica si e periculos sa mai stea sus...nu-i nimic, pun scoica jos
Sa-l tin in marsupiu nu-i place deloc...nici cu fata la mine, nici invers. Pana si la asta se deosebesc...ca David era mare fan.
In rest, ce pot face cu o mana, fac cu el in brate.
Va anunt ca am facut muschi deja...daca tot n-am decat oase, macar muschi sa am.
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriellag :) a fost o pura coincidenta ca bebeii cu numele David sa implineasca lunite, nu este sf David pe 1 martie...am vrea noi sa serbam intr-o zi atat de frumoasa!!! Gabriela - mami de rechin!!! David Bogdan 1 dec. 2008 |
Ieri intamplator am citit aici.Si apoi m-am uitat in calendar si uite ce scria "1 D Duminica a 36-a dupa Rusalii. Duminica Iertarii. Lasatul sec de Brânz#259; (a izgonirii lui Adam din rai). (Dezlegare la lapte, brânza si oua).
Cuvioasa Evdochia; Sf. David, ocrotitorul #354;#259;rii Galilor"
Deci este..ca pana ieri nici eu nu am stiut si ca sa cred a trebuit sa ma uit eu in calendar sa vad cu ochii mei.
Scuze ca am intervenit la voi la sub.
POZE CU NOI
de David Christian