Mamici recunoscatoare de noiembrie-decembrie 2009
Raspunsuri - Pagina 15
vias spune:
eu am uitat de acid folic...nu am luat pna acum!..

...maine la prima ora o sa cumpar!
Cum am putut sa uit???

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
4+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
danangie spune:
D-ne CAMY mi-a ramas mancarea gat!! Imi curg lacrimile si sotul se uita la mine albit! Nu intelegea ce se intampla!! Sa dea D-zeu si toti sfintii care exista pe òlumea asta sa ai o sarcina usoara, la termen, un bb sanatos, mancacios si necolicios!! Sanatate multa iubita!!! Sa fii ocrotita!!! Ma voi ruga ptr tine!! Te puuuuupppp
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
unombun spune:
camy,felicitari,
sa stii ca eu m-am rugat ptr.tine,am dat acatist la biserica,prin oct.2008,cind scriai la durerea unei pierderi de sarcina.
mcrissa spune:
Felicitari tuturor pentru burtici!
Imi place foarte mult denumirea subiectului.Imi doresc sa fiu si eu o mamica recunoscatoare, poate Doamne Doamne imi va darui si mie o minune in burtica si ma alatur voua.
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri.
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
vias spune:
am atatea emotii Doamne Dumnezeule...sper sa fie bine...si bebe sa fie sanatos tun!!
Danangie eu cel mai probabil voi naste la fel ac si tine, ori la sfarsitul lunii octombrie, ori la inceput de tot in noiembrie...pt ca am cezariana si nu ma va lasa medicul sa trec de 38 de saptamani...asa ca...iata-ne din nou la o odisee impreuna, sper sa ne ajute DD sa ne intelegem la fel de bine....
Mcrissa sper sa-ti ajute DD sa ni te alaturi...hai ca avem locuri libere! ![]()
Noname multumesc mult de tot, iti sunt recunoscatoare tie si multor oameni care au fost alaturi de mine...fara ajutorul vostru nu stiu daca as fi reusit sa trec peste acea tragedie...de fapt...nici acum nu am trecut, nu o sa trec peste asta niciodata, dar nu ma mai simt singura acum...am un ingeras sus la DD, un copilas care creste in burtica, pe Cristi, sotul meu, familia si multii prieteni pe care ii am de aici , de la DC!!!
ingerasul Darius-Andrei
4+
vias spune:
Unombun iti multumesc mult de tot....
sa stii ca-ti sunt recunoscatoare 
Multumesc mult 
ingerasul Darius-Andrei
4+
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Fetelor, ma inscrieti si pe mine? Am facut Fiv in 18.02 si acum 2 zile mi-am facut bhcg-ul care a iesit pozitiv. Deci bb2 e pe vine!!!!! URRRAAAAA!!!! Va pup si va doresc sarcina usoara la toate Betty78 de Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |

Betty, felicitari! Iti doresc sarcina usoara, fara emotii prea mari, iar buburuzele
sa se nasca la termen!Tzin pumnii sa fie doi/ doua!

Alina
12+ (DPN 9.09.2009)si
Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alinus_25 spune:
Tuturor burticilor recunoscatoare le doresc sarcini usoare, la termeni,
-lusi sanatosi si papaciosi, refaceri usoare, iar mostenitorii/-toarele sa va umple casa de bucurie si sufletele de fericire!!!

Alina
12+ (DPN 9.09.2009)
si
Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
andrutza spune:
Va pup pe toate, ma alatur si eu voua cu bucurie, DN 11.06.1977, UM 05.02.2009, DPN 12.11.2009. Ieri dimineata am facut patru teste de sarcina si au iesit toate pozitive, nu imi venea sa cred ca s-a intamplat pentru ca abia ne-am hotarat luna trecuta sa mai facem un copil si s-a intamplat imediat!!! Mai avem un ingeras de 4 ani, DN 17.01.2005 - Simona-Andreea.
Mai pot sa spun cu certitudine ca o sa nasc cu dr. Tutunaru de la spitalul Elias, nu il schimb pentru nimic in lume pentru ca a fost extraordinar la prima nastere, chiar daca am gasit comentarii destul de dure la adresa lui pe unele site-uri.
Sunt mult mai emotionata decat prima oara, mult mai constienta de ce m-asteapta si nu ma grabesc deloc sa nasc, astept sa traiesc Odiseea !!! Sa dea D-zeu la toate sarcini usoare si frumoase la fel cum am avut eu prima sarcina !
Andrutza
4+
danangie spune:
CAMY asa e, chiar aseara am adormit cu acest gand ca vom fi din nou impreuna la odisee. Sa ne ajute D-zeu!
ANDRUTZA, BETTY felicitari si sa aveti o sarcina usoara si plina de bucurii.
Eu din nou aseara nu m-am simtit prea bine....iar aveam 8/4.....mama...nu stateam in picioare......Fetelor voi cum va simtiti? Ai fost la eco? Cand veti merge? Eu pe 12 acum merg.Sper sa fie activitate si sa fie totul bine cu inflamatia..puppp
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

de