Mamici recunoscatoare de noiembrie-decembrie 2009
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
iata-ma la a doua odisee din viata mea...prima a fost extraordinar de dureroasa pentru ca s-a terminat tragic, mi-am pierdut puiul, dar azi am 2 teste pozitive si 3 zile de interziere a CM.
O sa-mi dau datele:
DN:21.09.1980
Ultimul CM:04.02.2009
DPN:11.11.09
desi la data probabila va fi mai devreme, deoarece am nascut prin cezariana acum 8 luni...asa ca ma asteapta alta cezariana!
si bineinteles la o data mai la inceputul lunii noiembrie.
Sper sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa ne ducem sarcina la termen, sa avem toate sarcini usoare, sa ne intelegem bine, si la final sa ne tinem puiutii in brate, sa fie toti sanatosi si frumosi!
Doamne Ajuta!
Uta trece-ma te rog in listuta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
4+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
ladymina77 spune:
Camy,de Craciun o sa ai cel mai frumos cadou:o bebelina frumoasa si sanatoasa!
Te pup.
Sarcini usoare tuturor!
speranta76 spune:
Camy, ma bucur pentru tine, ti-am citit mai de mult povestea si acum m-am bucurat cand am vazut ca esti din nou gravida. De data asta sigur vei avea un puiut sanatos care sa va bucure inimile.
5+
http://bd.lilypie.com/H3bYp2.png
vias spune:
multumesc mult....asa ar trebui sa faca toate mamicile...in fiecare zi si la fiecare sarbatoare sa-si tina copilasii in brate...sper ca anul acesta sa ma bucur si eu de fetita mea!
Eu am visat ca Darius mi-a spus (asta acum mai multe luni in urma) ca voi face o fetita repede-repede, aceasta a fost exprimarea lui din vis...si se pare ca s-a adeverit!
Acum o alta prietena de-a mea m-a visat ca tineam in brate o floare rosie cu buline galbene in brate si spuneam ca aceea e copilasul meu...
asa ca eu STIU ca voi avea o fetita!
Doamne Ajuta sa reusim sa ducem cu bine aseasta odisee, sa o terminam cu bine, sa trecem cu toate si cu totii (mamici si copilasi) la scutece...si tot asa mai departe!
ingerasul Darius-Andrei
4+
vias spune:
ma incearca deja niste greturi...
...asta e bine, bebe e langa mami..
ingerasul Darius-Andrei
4+
rosanne spune:
Buna dimineata
Bag si eu un ochi pe aici.....poate poate
Eu am UM 01.02, 18 zile DPO, TB 37,1, test barza neg in Z14 DPO.....credeti ca am sanse sa ma inscriu in odiseea asta? Tare mi-as dori.....
Va
si sarcina usoara tuturor
Il asteptam pe
de 4 luni
http://tt.lilypie.com/BCWip2.png
http://www.r.studio-x.ro/
http://www.studio-x.ro/
dymomo77 spune:
Buna fetelor, felicitari tuturor burticilor si bebici sanatosi si norocosi. Eu ieri am fost la doctor dar bb e prea mic si inca nu il putem vedea, azi am repetat HCG-ul si astept rezultatul pe la unu. De simtit ma simt f bine, usor adormita, greturi insa nu am deloc. Sper ca bb sa fie bine si sa il vedem saptamana viitoare.
la toate burticile si mai ales pt Camy_pus si astept vesti bune de la voi.
5+
eladea2005 spune:
Camy, ma bucur tare mult pentru tine...doamne ajuta sa fie totul bine si sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
suzyca spune:
fetelor buna seara dn 02 o6 1978 um 31ian dpn 7nombrie.am fost la dr vineri si bebeul meu este bine mi sa luat o piatra de pe inima pt ca o clienta dea mea ,lucrez in coafor ma bagase in panica .i am spus ca ma doare pe jos ca si cum mi ar veni ciclu ca am facut 3 teste si sant sigura ca sant insarcinata si ea imi zice du te repede ca e extrauterina.am zis ca o ridic cu tot cu scaun.am stat cu frica pana am ajuns la dr si ma linistit ca este bine si mi dat utogestant 4 pe zi ovule si acidul folic pe care eu oricum il luam de 3 luni de cand ma hotarasem sa fac un bebe.si acum ma mai doare un pic pe jos si sanii dar stau linistita si ma rog in fiecare seara si pe langa fiecare biserica care trec sa ne ajute dd sa avem bebei sanatosi si la termen.si referitor la kg pe care le putem lua eu consider ca e bine sa mananci cand iti este foame si sa nu traim cu gandul 9 luni ca putem sa ne mutam in frigider.eu sant inbunita dupa ciorba asa ca am sa mananc cand imi este foame si cu dulciurile nu ma omor.va doresc la toate din aceasta odisee multa sanatate bebe sanatosi si sa ne sprijinim una pe alta de fiecare data cand avem nevoie puuuuuuuuuuuup
suzyca spune:
eladea 2005 da?si tu tot pe 31 ti a venit?
eu am fost la monitorizare si a spus ca pe 15 feb trebuie sa prestez si uite ca a nimerit dr meu,cand am intrat la el in cabinet imi venea sa sar de gatul lui sa l pup si i am spus ca am venit sa si vada munca lui si sa fie mandru de el ca a nimerito.ma bucur pt tine ma bucur pt noi toate ca am reusit ma chemat iar peste 2 sapt sa ma vada e ff bun dr meu grijuliu exact ce imi trebuia .sa ai un bebe sanatos si sa inceapa distactia 40 de sapt![]()