Mamici recunoscatoare de noiembrie-decembrie 2009
Raspunsuri - Pagina 13
eladea2005 spune:
suzyca, bun venit...se pare ca avem aceeasi data a ultimului CM...paote nastem odata?![]()
sarcini usoare si nasteri la fel!
sa avem 40 de saptamani minunate!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Rony spune:
Buna ,
revin cu informatii
data nasterii: 27.08.1976
a ultimului ciclu: 25.01.2009
si cea probabila...in jur de 10 nov
si numele puiutului tau si data nasterii: Anais 21.12.2004
Nu stiu cum va simititi voi , dar mi-e rau astazi de nu mai pot;
Si as vrea sa va mai intreb ceva : ce sa mancam ca sa nu ne ingrasam asa tare; nu sunt paranoica , insa la prima sarcina am luat 30 de kilo si nu mi-a fost usor; de data aceasta as dori sa ma incadrez in standarde adica sa nu depasesc 18 caci iarasi ajung cat un butoi ![]()
simina_kin spune:
Buna ziua.cioc cioc...am intrat si eu pe aici poate se prinde si la noi
.De 4 luni de zile astept sa apara 2 liniute. In dec si ian devenisem obsedata de atata dorinta , da am reusit sa ma calmez, sa imi impun sa nu ma mai gandesc numai la sarcina , pt ca sunt constienta ca nu duce la nimic bun atata stress.
Am facut parte din odiseea marti-aprilie09 4 luni ca
, am pierdut sarcina(a 2 la nr) dar am ramas alaturi de fetele mele , pt ca-mi sunt f dragi , pt ca mi-au fost alaturi in acele zile de chin si groaza , pt ca ma incurajeaza sa merg si sa sper mai departe.Ele acum sunt in plin sezon de nasteri , au inceput sa apara ghioceii, si am realizat ca aceasta emotie transmisa de ele m-a ajutat ff mult pe mine sa ma pot concentra si pe altceva ,nu numai pe"ovulatie..prestare"
Acum ma 
sa vina bb , cand o vrea DD da sa vina mai rpd si sa vina fara probleme , sa pot avea un pui sanatos!!!
Mai intru pe la voi sa va citesc , poate ma molipsesc
Poze
Amy29 spune:
Buna fetelor, sper sa ma primiti si pe mine printre voi, eu am 4 saptamani si 5 zile de sarcina.
mi s-a pozitivat testul chiar pe 1 martie.
frumos martisor. azi am programare la doctor si am niste emotii ingrozitoare (este prima sarcina). sunt paranoica un pic si imi doresc tare mult ca bb sa fie bine.
crismin spune:
Buna fetelor..Ma bucur mult ca v-am gasit...Felicitari tuturor mamicilor
...si in familia noastra s-a produs minunea...e prima mea sarcina si se pare ca voi naste pe 3 noiembrie...va las si un id de messenger pt a putea povesti mai mult: here_hope@yahoo.com
eladea2005 spune:
Amy, crisim, bun venit si voua...uite, se umple listuta incet, incet... ce bineeee...
![]()
haideti cu detalii...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
speranta76 spune:
Bun venit noilor gravidute! Da ne inmultim nu gluma!
Rony, si eu mi-am propus acelasi lucru, sa nu ma ingras peste limita pt ca la prima sarcina am pus 28 kg si am avut probleme cu tensiunea. Acum incerc sa nu mai mananc asa mult( la prima sarcina nu ma mai opream), sa mananc multe fructe si legume si putine grasimi.
5+
http://bd.lilypie.com/H3bYp2.png
nastasie spune:
bun venit noilor gravidute.
amy, asteptam detalii de la doctor.
eu la razvan am luat 13 kg si in sala de nasteri am pus mana pe burta cand ma cosea
si eram la fel ca inainte de a ramane gravida.sunt convinsa ca nici acum nu voi lua mult pentru ca de felul meu sunt slaba.am arderile foarte mari si nu prea se pune nimic pe mine.desi mi-as dori.poate raman macar cu 1-2 kg dupa bb2.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
betty78 spune:
Eu am luat 19 kg la prima sarcina, si mi-am revenit aproape complet. Adica am mai ramas cu 2.5 kg in plus, ceea ce zic eu ca este bine, pentru ca oricum eram f slaba.
Bun venit noilor
. Sa avem sarcina usoara si bebici sanatosi
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
uta_ciun spune:
suzyca, amy29 si crismin bine ati venit, dati-mi va rog datele voastre complete: DN, UM, DPN
rony, modific acum listuta
De 8 Martie sa fim MAME cu "M" mare
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/