Sezatoarea canadiana (133)
Raspunsuri - Pagina 9
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Denisam Donia-raspuns la ghicitoare-Monicutza din Mtl?Atata am putut-scuze.. |
Si gata cu ghicitorile mele, acum vad ca apus maru una. E vorba de ange, cumva?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
maru spune:
nope,
e prima postare a cuiva care e acum mai activa decat era Donia atunci
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Io?
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
maru spune:
ihi
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Io? CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu) |
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Parea stilul meu... dar nu reusesc sa-mi dau seama cine are doi copii si ii voia repede-repede. De ieri ma gindesc... Cumva Rocs? Ar mai fi Aska, Claudia... Si nu te lua de Donia, ca acusi dispare iar de nu mai stim nimic de ea.
ange spune:
daca tot suntem la cap.amintiri din copilarie am si eu una de zis
va aduceti aminte de Lumy?Avea o fetita Francesca.A stat o perioada la Mtl a poi s-au mutat in Ro.Stiti ceva de ea?
Dar de Emily,de parpalak,de crismaria va amintiti?
Doar de ele imi amintesc.pe celelalte le-am uitat
nelia spune:
Nu, de Lumy nu-mi amintesc, mi-as fi amintit de numele Francesca daca eram cind scria... dar de celelalte da, si mi-e dor in mod special de Parpalak. Cu Emily aveam prieteni comuni, din afara forumului, dar nu mai stiu ce face...
monicutza_bb spune:
tocmai vroiam sa zic ca eu nu ma recunosc in postarea aia dar daca voi asa ziceti... nu va pot contrazice
nelia pai si cum de nu au iesit puiutii mai apropiati? ca pareai tare hotarata.
Tot tie sa iti raspund despre masina, ca sunt toba de carte la capitolul asta (si noi facem acelasi lucru acum, vrem sa ne vindem vanul Dodge Grand Caravan si sa luam un Nissan Pathfinder 4X4). Depinde cati bani poti da lunar, pe ce perioada vrei sa te intinzi cu ratele (apropo, cum de mai aveti 4000$ la cealalta? din ce an este? care este valoarea ei pe piata la revanzare? sa te gandesti si la plata datoriei pt cea veche). Vreti masina economica? medie sau mare? (adica, ca si exemplu www.auto123.com/en/mazda/5/2007/photos?carid=1073900301&artid=91975" target="_blank">Mazda 5 sau www.auto123.com/en/chrysler/town-country/2006/photos?carid=1061301702" target="_blank">Dodge Grand Caravan/Chrysler Town&Country?).
Sunt multe de luat in calcul, mai ales in situatia economica in care ne aflam. Dar ce pot zice eu dupa 2 ani de condus Grand Caravan este sa fiti atenti ce luati, ca puteti regreta dupa. Este mult mai ieftina fiindca este americana, mai putin fiabila, consuma ingrozitor de mult, se conduce usor dar fiind foarte mare este mai greu cu ea mai ales prin centru (stiu ca pe acolo aveti voi treaba zilnic) iar valoarea de revanzare este foarte mica ( o masina japoneza nu se depreciaza asa mult ca una americana). In rest, este foarte spatioasa si placuta la condus. Dar recomand mare atentie cand o cumparati, sa o "asculte" sotul, a mea troncanea pe spate (insesizabil la drumuri scurte si line) si avea placutele pe spate si nu mai stiu ce uzate rau si a trebuit sa bagam bani in ea din start.
Bafta la cautat masina si daca are nevoie sotul tau de sfaturi il poate suna pe al meu sot, ca tot a tocit netul in cautarea uneia pt noi in ultima vreme.
Uite aici niste site-uri unde puteti vedea niste preturi:
www.lespaq.com
www.autotrader.ca
http://mtlautoprix.com/
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
ange spune:
nelia,dar de Corina(cricor) iti amintesti? ea a fost capul rautatilor apropo de intalnirile noastre.Din cauza ei ne-am intalnit atunci la biserica.
Dar de faptul ca te intrebam cum este sa ai 2 copii ce zici? acum am ajuns sa-ti dau lectii.eu am 8 nu?