Sezatoarea canadiana (133)
Raspunsuri - Pagina 8
inacanada2005 spune:
Heloooooooooo!!!! si o primavara frumoasa ( atat cat poate fi ea...la -20 si ceva de grade
)
Sunt si eu pe-aici dar va citesc...din umbra.
Try, de-abia aseara am descoperit mesajul tau pe privat. Ti-am raspuns acolo.
Si, am o intrebare? Stie cineva ceva de irish dance? Adica, ati avut vreuna dintre voi copiii la asa ceva, sau cunoasteti pe cineva care are copiii la dansul asta? Ca as vrea sa o inscriu pe Thea la "dansuri" si nu stiu daca sa aleg irish sau ballroom dance. Noi avem aici, in oras una dintre cele mai faimoase scoli de irish dance din Ontario ( asa fac ei reclama
) si mie imi place tare mult irish dance. Numai ca...ma inspaimanta costurile costumelor ...aprox 2000$ o rochita
. Or avea nevoie de costumatia aia ...si in timpul scolii/repetitiilor?
..ca asa, pana ar ajunge ea la concurs...e cale lunga...
Ah si, respectand traditia romaneasca, v-ati fixat zilele de "babe"? Ca parca pana in 9 martie era, nu? Sper ca nu spun prostii...Daca da, trageti-ma de maneca...![]()
cge spune:
Ana, ptr petrecere de copil, eu am auzit si de varianta in care chemi copiii acasa, mananca sanatos ' et santé' si dup-aia hop cu ei la un loc de joaca gen Funtropolis.
Adica nu inchiriezi sala, nu e nimic organizat ptr petrecere.
"La Multi Ani" lui Tudor si petrecere frumoasa.
Face 8 ani, nu ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
maru spune:
Margott, ar trebui sa duci ficiorul la inot, chiar daca nu stie engleza, pentru ca stiu ei cum sa comunice cu el: doar au grupe de la 6 luni in sus acolo
Plus ca il "imunizeaza" tare bine la raceli! Noi am venit cu brotacul din tara speriati rau de tot, ca era racit tot la 2 saptamani, si aici l-am dus la inot cum am venit, nici el nu gavarea prea multa engleza si a fost ok.
succes la cautarea de gradinite
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
Simonna spune:
Ana, eu in ultimul an in care-am avut si donsoare la party si am stat acasa am mers pe mina piratilor.
Le-am luat baietilor sabii de burete de la Dollarama si cirlige ca al lui Capitan Cirlig ala, plus broboade negre. Asta pus citeva bomboane era in punguta aia obligatorie de cadouri care se da la sfirsit. Am schimbat modificarea, care cum venea in casa primea punguta cu cadou, ii legam la cap si le puneam sabia in mina si vira in basement.
Fetelor le-am luat broboade portocalii si nu mai stiu ce tot de la Dolarama sa fie zina ai, bei, ma prosteste sarcina asta ceva de nespus, cum o cheama pe zina aia mica din Peter Pann???
Surprize surprize, 15 minute mai tirziu l-am urcat pe Colegu' in masina si l-am trimis dupa sabii ca si fetelor le trebuia!!!!
In fine, farfuriile si paharele si toate alea erau cu pirati, ei si-au dat in spinare cu sabiile alea ceva de nedescris, prin casa si pe afara, m-au fugarit pe mine, pe Colegu', pe parintii care veneau dupa plozi... ce sa mai, a fost un hai major si cred ca m-a costat 50 de dolari.
De-atunci, in aceeasi formatie, am fost o data la Funtropolis si o data am avut tema Pokemon, dar toti copiii isi amintesc de chextia cu piratii, probabil unde si-au tras cu buretii aia si nu i-a certat nimeni.
Ha, apropo de certat, fiu-meu iar s-a procopsit cu un retenu la scoala, ca se ''impuscau'' in timp ce asteptau sa vina aia cu masa. Se impuscau cu mina facuta pistol, peste masa, patru baieti in clasa a patra. Si madame Lyne, care intre altele preda catehismul la scoala catolica de duminica, i-a scos in fata, i-a acuzat de violenta si i-a pedepsit. Mare-i Doamne, gradina ta!!!!
Da' are 97 la suta la Engleza, imi goleste masina de spalat vase si citeste cu mine despre cum creste Zarzara in burtica... Sa ma pupe aia cu violenta ei undeva, sa ma scuzati dar citeodata ma scot astia din toti titinii.
Donia, merci! Cum zicea si Cami, chiar am dezbatut subiectul! M-am distrat cu bicicleta aia, inca am aceeasi problema! :))
Pupici doamnelor,
Gata si lunch asta
S.
almo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurajr Almo[/b], info despre amenajari interioare iti da Ritah, care si-a amenajat casa...in ultimul timp nu am mai vazut-o pe forum, cred ca e ocupata cu amenajarea celei de-a 2 lea case.Stiu ca pusese pe prima pagina un link cu magazine dec onstructie din zona Tornoto. Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi ! Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru' |
da, asa am inteles si eu ca o sa ne puna niste linkuri pe prima pagina dar nu le-am vazut. am crezut, ca poate le-a trimis la adresa comuna de email dar nici acolo nu sunt.
maru spune:
Ma credeti sau nu, eu acum am aflat de acest subiect si abia astept sa am timp ca sa rasfoiesc discutiile voastre de pina acum. Dar daca tot am aflat, m-am gindit ca ar fi bine sa le anunt pe fetele din Montréal (si nu numai!) ca am vrea sa reusim sa ne intilnim si noi in vara asta... ca poate asa cum nu am stiut eu de acest subiect, poate nici voi nu stiti de cele de la Calatoriile sufletului. Deci... cine vrea si cine poate, intilnirea va avea loc duminica, 8 august, ora 11, in parcul Mont-Royal, la locul special amenajat pentru copii, pe malul lacului. Evident, daca nu ploua!
ghici?
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
Donia spune:
| citat din mesajul lui inacanada2005 Si, am o intrebare? Stie cineva ceva de irish dance? Adica, ati avut vreuna dintre voi copiii la asa ceva, sau cunoasteti pe cineva care are copiii la dansul asta? |
Eu, eu!
Adica eu am dus fetita si e in culmea incantarii, cred ca si noaptea daca o trezesti iti spune pasii de dans. Si aproape ca m-as duce si eu, ca are si clase pentru adulti, dar nu prea stiu cum sa fac cu timpul...Investitia initiala nu e mare. Pentru inceput trebuie sa cumperi soft shoes, un fel opincute. Dar profesoara ne-a spus ca nici astea nu sunt obligatorii, la inceput fetita mea a mers in pantaloni scurti, tricou si adidasi. Dupa ce m-am convins ca ii place, i-am luat soft shoes la mana a doua (20 dolari), ca asa face toata lumea, de obicei ii are profesorul sau scoala, trebuie sa intrebi. Ei ii aduc din Europa, in magazine nu gasesti papucii astia, deci doar prin scoala ii cumperi si n-are sens sa cumperi papuci noi, ca am inteles ca sunt scumpi.
Apoi i-am mai cumparat costumul de antrenament al scolii, alti 30 de dolari, ca vroia si copila sa fie in rand cu lumea. Ar mai fi apoi hard shoes, papucii aia zgomotosi cu care ii vezi pe dansatori pe scena. Astia cred ca la mana a doua sunt vreo 50 de dolari... dar noi deocamdata n-am gasit. A, si taxa, la noi costa 95 de dolari pentru 10 sedinte.
La sfarsitul acestor 10 sedinte au un recital si copiii poarta ceva costume speciale, dar am inteles ca scoala le inchiriaza, nu le cumperi. Nu stiu daca platim pentru ele, ca tocmai ce am primit o invitatie pentru fund raising pentru costumele astea.
Una peste alta, fetitei mele ii place mult de tot, eu zic ca merita incercat.
Baba mea e in 7!

khristin, deci te-ai recunoscut
O sa pun ceva poze curand, mai ales ca am una cremenala cu Cristinel in rochia de printese a Roxanei
Simonna, noi ne-am jucat cu sabiile alea pana am cazut pe jos de ras! Acum a cam muscat Cristinel din ele, una a disparut (o fi mancat-o pe toata???), deci trebuie sa imi reinnoiesc stocul, ca o bataie din aia merge bine si pe post de work-out.
nelia, chiar ma intrebam de ce nu se poate sa pui experienta de mama de trei copii la CV! Serios! Pai cate resurse iti trebuie, organizare, empatie, rezolvarea conflictelor... macar la highlights of skills sa ti le pui pe toate astea!
Margott, daca il duci pe David acum la day care, chiar si jumatate de norma, pana in septembrie o sa vorbeasca engleza foarte bine, deci sunt niste bani foarte bine investiti!
Aminii! Cum ar spune Cristinel in loc de Oameni
Mai dati cu presupusul pentru mamica nr.2?
| Abia astept sa ajungem acolo (eu si sotul), sa ne informam si sa incepem (cu adevarat) o viata. As vrea sa fac 2 bebici cat se poate de repede, daca se poate si si clar ca voi avea nevoie de ajutor (una dintre bunici). Sotul sper ca va obtine bursa (de fapt fara ea nu stiu daca o sa ne permitem cursurile). Eu sunt foarte nerabdatoare sa devin mamica, viitorul tatic isi doreste enorm o fetita dar imi tot aduce aminte ca este mai bine sa mai avem rabdare, sa ajungem in Canada, sa ne asezam la casa noastra, sa ne orientam cu joburi si scoli si dupa aia sa ne gandim sa facem un . Dar eu parca nu mai am rabdare, imi doresc tare mult sa il / o strang in brate. |
Ghici, ghici? Indicii: o actuala mamica de doi copilasi, pe atunci inca astepta sa ajunga in Canada... Si al doilea indiciu, baietel si fetita, la mica, mica diferenta unul de celalalt
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ange spune:
Ana,asa cum zice Simona,asa am organizat si eu ultimele petreceri ale copiilor.Pe teme.Il pui sa-si aleaga o tema anume si cumperi de la servetel la tort personajul respectiv.Maia inainte cu cateva saptamani
de ziua ei isi pregateste lista cu ce jocuri vor face si sambata de sambata pana la ziua ei batem Dolarama pt materiale
Dar eu sa fiu in locul tau l-as duce la trambuline sau bauling sau piscina,sau film sau,escalade sau cosmodom cu o gasca de copii pt cateva ore(vreo 3 in general) si apoi acasa la suflat in tort daca nu te lasa nervii pe drum
Asta daca vrei sa faci melanj de romani si quebeci.Daca vrei party numai cu romani baga mare o tema pt copii,bucatareala si spritzane la greu pt adulti ,cuie in talpa si par zburlit pt tine![]()
Oricare varianta alegi, iti doresc un party reusit cu la multi ani sanatosi pt Tudor!
Cand e ziua lui?
Simona,Simona,mi-ai lasat fata sa suspine duminica 
sa-ti spun de cate ori a intrebat daca vine si Radu la ski?
Daca nu ai cu cine sa-l lasi sapt. asta joi si vineri adu-l la mine.Pe bune.Striga pe m.p. daca te pot ajuta.
khristin,multumim frumos.si voua succese depline.lucreaza intre 3 si 4 ore pe saptamana.Depinde mult de ele,de cat sunt de concentrate si odihnite.Nici noi nu am ajuns sus dar pt varsta ei este foarte buna.Are colege care au peste 12 ani.Ea abia are 10.Sambata a reusit sa urce inca o treapta(daca fetita ta face patinaj atunci stii despre ce vorbesc).in vara am sa-i iau antrenor privat daca ne vor tine buzunarele.In toamna incercam sa dam examen pt juniorat desi nu are varsta.Cu o derogare si o semnatura din partea antrenoarei este posibil sa ajunga in echipa sincronului pt 12 ani si + Vom vedea la toamna daca o vor selectiona.
Lumea asta a patinajului mi se parea tare simpla si tare frumoasa.daca ati stii cate lupte si presiuni se pun?! este de neimaginat.Noi am picat ca mustele in lapte printre ei.Si acum stau si ma intreb cum oare a fost posibil sa faca parte dintre cele selectionate.Sunt zeci de fetite sa nu zic sute din toate arenele Lavalului care aspira la un loc pt sincron.
Gata cu lauda.Desi eu zic ca merita,chiar daca este copila mea,sa o laud![]()
donia,ne tzii pe jar?![]()
Denisam spune:
Donia-raspuns la ghicitoare-Monicutza din Mtl?Atata am putut-scuze..
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani