Sezatoarea canadiana (133)
Raspunsuri - Pagina 7
cge spune:
Ange, noi avem snur de martisoare.
Mi-au facut Victor cu Anca 2 martisoare, dupa care s-au apucat sa se certe.
Asa ca am zis ca sunt suficiente ptr anul asta.
Laura, felicitari ptr confectionarea martisoarelor.
La noi a zis ca 'imi face martisor numai daca nu il pun sa duca la scoala'.
Simonna, sanatate multa la toti 3.
Si Marius boleste, si e 'grav', deh, boli barbatilor sunt muuult mai grele.
Donia, eu nu prea ma bag la ghicitori.
Eu va citesc de vreo 3 ani aproape, si scriu de vreo 2.
Diana, multumesc mult ptr. ajutor.
Roxana, multumim ptr poze.
O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
CriPOD spune:
Ano, ma scuzi de impresia gresita. Duamne feri da' de ce sa-ti dau eu peste dejte? M-oi fi citit printre randuri, ca io chiar n-am nik cu nimeni.
O saptamana buna la tutti.
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
maru spune:
Denisule, tu pune mama stiuca aia la congelator, si cum da firul ierbii, cum mai fac un open house la sanatoriu. si esti invitata speciala, cu sos, copii si stiuca
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
Margott, acu m-a lovit fulgeru si mi-am dat seama unde stai, pai cum sa nu stim unde e Heritage-ul! Laurajr, sunt randurile alea de blocuri de pe Ottawa, de la chinez spre bazin
Furam vecine
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Maru, musai sa va intilniti si cu Margott, sa vedeti ce minune de copilas cu ochi negri ca mura are! Nu mai spun ce doamna bine e mamica!
mQQm, pai, cum asa, doua rinduri si fugi? Cum te simti, ce face pepitelul din burtica... hai, baga-ne in seama, nu ne lasa asa.
Eu caut benevolat! Si un intervenant sau un travailleur social sa-i iau interviu! Am rascolit netul, acum astept sa se treaca vacanta si sa ma duc pe la usi. Sper sa ma primeasca unul... Benevolat am gasit girla, timp si libera sa fiu sa ma duc. Mi-am facut o lista, o voi lua prin eliminare...
Eu sint cu toti trei acasa! Ce benevolat dom'le, asta pe care il fac acum ar trebui trecut acolo la CV, sa vada lumea ce rezistenta sint Nebunie mare la noi, nu au mai fost de mult dimineata asa, in formatie completa... si sint in picioare toti de la 7 fara 10. Agata are vacanta, Tudora tusea un pic dimineata si ii curge nasucul (am zis eu simbata ca nu se poate sa fie atit de mofturoasa, sigur coace ceva), asa ca am sunat la gradinita azi si miine o tin acasa. Bucuria mea, ca e un ger afara.... Birrrr! Tot trebuie sa iesim la gimnastica, daca se simte bine pina dupa-amiaza, dar macar nu ma mai tirii prin frig si pina la scoala si gradinita.
Gata, va las, ma duc ca rastoarna casa! Mai vin io... in pauze!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Ica 1975 spune:
Bebitzule, vii sambata la muzeu pe la 2? Hai, zi da
Dana, ce zici, ar fi interesati gemenii de-o vizita la acelasi muzeu? Da, nu-i asa
Ana, eu de cand fac fiscalitate II am decis, nu mai pun bani la REER, si pe astia de i-am RAP-at nu-i mai returnez, na' Nu stiu cum sa fac cu fondul de studii al soricelului, ca cica' daca nu e rezident CA cand scoate bani de la fondul de studii este impozitat cu 25% la sursa, acu' ramane sa ma lamuresc daca soricelul ar studia in Europa ar fi presumé resident? da sau nu? ca daca nu mi-e nu-mi convine si parca vad ca-l opresc, nu ca prevad mari inrari de fonduri care ar ajuta la platirea studiilor da' mi se pare cam ... ne-corect ca sa zic asa
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mQQm Ano, ma scuzi de impresia gresita. Duamne feri da' de ce sa-ti dau eu peste dejte? M-oi fi citit printre randuri, ca io chiar n-am nik cu nimeni. O saptamana buna la tutti. Common sense is not so common...[Voltaire] Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank"> |
Cristina, eu glumeam (adicatelea eu vad mereu iarba mai verde intr-un colt sau altul la vecinii de la sud si tu ma tragi de mineca pentru ca gazonul in ansamblu e cam...galben:)), noa, acum cu explicatia asta te-am bagat de tot in ceata )
Ica, si eu am redus anul trecut bine REER-ul nostru, da' nu stiu cum e mai bine, sa-i dau la stat inapoi$ sau sa-i arunc in groapa REER.
Rox, Daiopri, Lorelai, cit dureaza cu astia de la guvern pentru ca eu fac cuie, ma sufoc la jobul asta si ei ma tin priza de doua saptamini deja? e posibil sa ma cheme la luni de zile distanta, adica la vara-toamna de cind m-au anuntat ca mi-au acceptat candidatura, ca atunci ma reintorc la cautat job, nu mai rezist aici la balamuc luni de zile inca?
khristin spune:
Donia, tocmai citeam ce se postase si ma gandeam ca ma potrivesc tare descrierii tale cu cu amanatul de bebel . Atunci in 2005 tocmai urma sa fac anul acela de facultate si un bebel iesea clar din discutie. Asa ca retrospectiv vorbind ma bucur ca le-am facut in ordinea asta si acum il savurez la maxim de pustiulica asta mic al meu care e un dulce, ne insenineaza viata . Cristinel al tau ce face? Nu ne pui si tu niste poze cu copilasii tai?
Nelia, good guess .
Ana, ca tot vorbeai de taxe....noi aseara am descoperit ca am pompat in sporturile cupilului mare numai 1500 bucsi, doamne ce-o fi fost in capul nostru ca sportiva de performanta nu vrem sa o facem. Ca sa nu mai spun de bani investiti in cursuri de perfectionare extra, daycare asa ca ne asteptam acum si noi sa luam o suma frumusica inapoi. Vorba aia, dai dai dar sa mai vezi si ceva inapoi de la stat. Anul trecut am fost selectionati de guvern sa ne verifice dar n-a fost nici un big deal. Asa ca acum sint si eu curioasa ce om lua inapoi. Dar din ce stiu ca sa iei sume maricele inapoi trebuie sa platesti impozit maxim pe grila de salarizare.
Ange, felicitari pt. fetita patinatoare nu oricine ajunge acolo. Si a mea face patinaj dar mai are mult de lucru pana la nivelul profesionist. De curiozitate cate ore pe sapt. lucreaza?
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Margott spune:
Maru, Laura aveti dreptate chiar langa bazin stau! si cum nu stiu sa inot ...trec pe langa. L-as da pe David, dar cum nu stie engleza...
Azi am fost sa-l inscriu pe David la gradinitza pt sept. E cea de pe Montacalm, de stat, Crestview, ii spune. Numai ca au program scurt. Cum ai da, tot tb sa mai platesti ceva, ca de la 11.30 pana dupa-amiaza mai e ceva timp. Numai ca as vrea sa-l duc la gradinitza si pana in sept, ca are nevoie sa socializeze, asa ca am sa caut in continuare!
De mutat, nu cred ca ne mutam curand, caci neavand serviciu eu, nu obtinem credit prea mare de la banca.
Nelia esti o dulce, imi faci reclama! Mersi! Te admir, esti o mamica tare activa!
Va doresc o primavara frumoasa si care sa vina cat mai repede pe aici, ca tare ii frig...!
http://community.webshots.com/user/arcultro
http://community.webshots.com/user/Margott2009
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ange Donia,ce ne faci!!!! terminati cu martisoarele ca ma apuca o nostalgie!! ana,da stiam un clown.sa vad daca i-am notat nr in agenda si dau de veste.Dar nu e prea mare Tudor pt clowni? La "party mania" pe Corbusier vei gasi ideei,accesorii,costume,etc multe pt aniversarile copiilor.Parca au si sit. maru,nu zice de 2 ori pt ca te poti trezi la usa cu echipa de la Mtl |
Ange, mersi! e cam mare pentru clown, da'ziceam ca-i tine totusi ocupati ala o perioada; altfel n-am nici o idee decit sa-i las de capul lor prin basement, dar deja anticipez plingeri din partea d-soarelor , asa ca o sa vad azi la party-mania de care spui.
Mersi!