Sezatoarea canadiana (133)
Raspunsuri - Pagina 6
Doloress spune:
Fetelor pe CTV acum e Amazing Race, au ajuns in Romania. Vad ca ii pune sa faca gimnastica...
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
pitilache spune:
Aveti cateva poze de ieri pe contul comun. Enjoy!
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia si acum imi dau seama ca una dintre ele ar putea fi Khristin - scolarita! |
Yeah, baby!
nelia, multumesc pentru martisor. Vaaai, cu greu l-am recunoscut pe Baniciu, ma tot intrebam cine o fi solistul vocal... si Kovacs ce tinerel, si subtirel...
Ana, n-am nici o idee pentru petrecere! Dar daca recitim toate, and I mean toate capitolele trecute, sigur gasim ceva idei
Uite de aia prefer sa-i fac ziua pe altundeva, numai acasa nu. Cat o mai merge si asta...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
laurajr spune:
Margott, normal ca Ministry of transportation mi-e familiar, doar am dat G2 de 3 ori ! Deci stai pe langa McGee, cum zicea Maru ? David al meu are 2.3 ani si Ioana aproape 7 ani jumate.
Nelia, eu iti recomand ca masina incapatoare sin u prea scumpa Caravanul Dodge, e de 7 locuri si are loc in spate bun de carutz si alte alea. Dealuri nu-ti pot recomanda, ca nu stau in zona ta, dar uite ca noi avem de 1.5 ani masina asta sin e place tare mult, mai ales ca am luat-o cu DVD player incorporat si la drum lung ne uitam la un concert, un film si pt copiii trece timpul mult mai usor asa.
Maru, multumim de intalnirea de sambata, eu cred ca am vorbit cam mult, si curios ca nu bausem nica ! Mancare si buna dispozitie, am avut cat cuprinde.
Donia, sa foloseasca creioanele cu success Kiti, dar poate nu pe peretii proaspat vopsiti!
Cumva in citatele date de tine, sunt si eu ? Ca asa mi s-a parut la unul din mesaje, ala cu faza de zahar.Si da, inca imi place in Canada !
I-am dus si Criniei martisoare si la alti prieteni, dar unii dintre ei s-au uitat asa piezis la noi, ca si cum : D ace, voi mai tineti obiceiul asta prostesc ? Ca parka ma intreb daca mai are rost sa fac martisoare, ca par ciudata pt romanii mei…
Ioana a primit pe langa martisor si un lant cu medallion care se desface si-n care pui foto mici, si acum ne masacreaza de zor albumele foto sa vada ce se potriveste in ovalul medaloinului…
Montreal, sa va fie de bine intalneala de sambata !
Donia spune:
citat din mesajul lui laurajr Donia, sa foloseasca creioanele cu success Kiti, dar poate nu pe peretii proaspat vopsiti! Cumva in citatele date de tine, sunt si eu ? Ca asa mi s-a parut la unul din mesaje, ala cu faza de zahar.Si da, inca imi place in Canada ! |
Hai mai, credeam ca te recunosti mai clar, mai hotarat!
Da, tu erai!
In ceea ce priveste peretii proaspat vopsiti... au fost asa vreo doua saptamani dupa ce am zugravit, ca apoi si-a lasat Cristi amprenta artistica
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
codritu spune:
1 Martie calator sa va aduca un martisor.
http://www.tkinter.smig.net/Romania/Gallery/Martisor.htm
si
maru spune:
Donia, ma bucur tare mult ca v-ati simtit bine! si pentru noi a fost o adevarata placere, mi-a placut tare mult cum s-au jucat copiii, toti, si mici si mari
nelia, echipa din Montreal, hm, sa ma mai gandesc, mi-e ca o sa va placa atat de mult carnea de la menoniti si padurea din spatele casei incat nu o sa mai plecati acasa. Anytime, oricand va hotarati sa va aventurati, usa mea va e deschisa!
laura, multumim de martisor, si nu te opri, ca m-am simtit atat de bine cand am primit martisorul de la Ioana (pupici lui MeMe)
citat din mesajul lui Donia Desi n-am fost la intalnire cu aripa Montreal, si eu m-am simtit excelent ieri!!! Eu am fost la sanatoriu la maru, unde ne-am reunit si cu Laurajr si cu familiile, am mancat bine, ne-am simtit bine, am stat de vorba... de toate pentru toti, ba ne-am si jucat Si am plecat de acolo si cu frezii parfumate de la Laura (ce mirooooos! ), cu martisoare frumoase de la fetita ei si cu o masinuta de la "ana, mina, ana, mina" (Mariana, masina, Mariana, masina )... dar masina o dam inapoi la urmatoarea intalnire, promitem! maru, ma uit acum la o emisiune in care un bucatar gateste ceva minuni, iar eu doar la carnea de menoniti ma gandesc... Multumim din nou pentru ospitalitate, ca la sanatoriu de lux m-am simtit, unde mai pui si paduricea aia din spatele casei... am plecat ceva mai "sane" de la voi! Laura, creioanele au fost un succes, am desenat toata dimineata! Multumim! Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
ange spune:
Donia,ce ne faci!!!!
terminati cu martisoarele ca ma apuca o nostalgie!!
ana,da stiam un clown.sa vad daca i-am notat nr in agenda si dau de veste.Dar nu e prea mare Tudor pt clowni?
La "party mania" pe Corbusier vei gasi ideei,accesorii,costume,etc multe pt aniversarile copiilor.Parca au si sit.
maru,nu zice de 2 ori pt ca te poti trezi la usa cu echipa de la Mtl
maru spune:
in alta ordine de idei:
Ana, si mie cand citesc ce scriu fetele de la America de bani primit inapoi. Da, chiar, sunt curioasa ce o sa primim noi inapoi anul asta.
Amazing race, au ajuns in Romania, i-au dus la Brasov unde au avut de ales intre a cara vechituri cu caruta intr-o tabara de tigani, si a se umple de sange pe langa Bran. Trebuie sa va mai spun ca unui echipaj i-au disparut geanta cu bani si acte in tabara tiganeasca?
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
Denisam spune:
Good morning si o cafea gen Tim Hortons,
Mei vine omu' de la sanatoriu numit cabana si gaseste 6pagini si cu ghicitori- Donia- ca tare bine mi-au prinsca sa ma pot mobiliza pt ziua ce incepe furtunos- a si saru'mina pt lamuriri-tare bine imi prind ideile noi si bune
Ce sa va zic ca ma bucur ca toata lumea e bine si ca ati avut weekend minunat-dar va rog nu ma nauciti cu martisor la -15C- noroc ca e soare dar vantul ma doboara mai- pai ieri am avut -15C in nord, dar no wind-so it was perfect-,dc mai adaugam si stiuca de 4kg-a fost bine per total-aud ca Maru' bune de o intalneala in zona- atunci eu vin cu pestele,d'acord?
De bani si taxe va rog sa nu mai amintiti ca eu incep sa (si cica azi incep cura cu oua ,asa ca 2 rele dintr-un foc e cam mult pt neuronul meu) ca nu mai iau de vreo 3 ani nici un cent,ba chiar si dau 1000 si ceva,so ori de mutam la america,ori haideti sa vb de soare si mare- vrea careva la sf. lui martie sa sau ma duc sa imi fac veacu' acolo doar cu kids si sa ma bag in pat la 9
Revin mai incolo-gravidutele,ceva noutatzi?
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani