Sezatoarea canadiana (133)
Raspunsuri - Pagina 5
ange spune:
donia,stii ce am facut ieri la intalnire cu Simona si Nelia? am dat timpul inapoi cu 5 ani(noi am zis 6) si am incercat sa ne amintim ce subiect ne-a unit pe noi,montrealezele.
Gand la gand cu bucurie
Na,Simona,Nelia ca se numea "calatoriile sufletului"! of!of!memoria asta
eu habar nu am sa-ti raspund la ghicitori
pukule,intalnirea de sambata viitoare iti este dedicata
te asteptam cu drag.
Donia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui pitilache
Chiar tu Donia? Pe restul nu le-am reperat! "Less is more" - Mies van der Rohe |
Nuuu... eu venisem de vreun an si jumatate, dar tot in faza de zahar eram
Insa autoarea mesajului si cu mine avem copiii cam de aceleasi varste...
Hai sa mai dau indicii.
Mamica scolarita de la nr.1 inca se invarte printre scolarei... mai putin in concedii, desigur.
Mamica de la nr.2 si-a indeplinit dorinta: "As vrea sa fac 2 bebici cat se poate de repede" si i-a facut unul dupa altul.
Pentru mamica nr.3 am dat indicii mai sus, raspunzandu-i lui pitilache.
Mamica nr.4 se duce pe la cabane cat de des poate.
Hai neamuleeee!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
oanagabriela spune:
Donia, frumoase ghicitorile tale, din pacate eu uit si ce am facut ieri, ce sa mai zic despre ce se intimpla acum 5 ani Asa ne dam seama ce repede trece timpul si cum unele vise chiar se implinesc
Magdone, pe la Montreal poti vorbi de primavara doar dupa mijlocul lui aprilie, de altfel azi a fost f.frig si se anunta in continuare ninsoare miine.
Ktrinel, multa sanatate la toata familia si sa-ti regasesti zimbetul si buna dispozitie cit mai repede
Fetele de Montreal, sa va fie de bine intilnirea
Ieri nu am fost la ski (datorita ploii din ajun), dar am mai facut treburi pe acasa la care aveam multe restante, ca de multe saptamini sintem tot pe drumuri sau avem vizite
Azi in schimb am petrecut o zi de ski absolut superba, cu soare, zapada buna si putina lume.
Antonia a avut o prima saptamina de vacanta frumoasa, acum o asteapta si pe a doua
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ange donia,stii ce am facut ieri la intalnire cu Simona si Nelia? am dat timpul inapoi cu 5 ani(noi am zis 6) si am incercat sa ne amintim ce subiect ne-a unit pe noi,montrealezele. Gand la gand cu bucurie Na,Simona,Nelia ca se numea "calatoriile sufletului"! of!of!memoria asta eu habar nu am sa-ti raspund la ghicitori |
Hai ca m-a apucat melanolia si rascolitul. 22.07.2005 e ziua istorica :)) in care cele doua subiecte (Mamici din Canada si Cu incredere spre Canada) s-au reunit.
Deschisesem primul capitol al sezatorii cu urmatorul mesaj:
Topic de incalcit si (mai ales) descalcit itele vietii in Canada. Tesem povesti, crosetam vise, depanam amintiri, ne croim vieti noi, ajustam cariere, festonam sperante destramate... la un pahar de vorba. Schimburi de retete de petrecere a timpului liber, de incalzire, de racorire, de crescut copiii, de emigrare, de echivalare, de mancare, de... orice va doreste inima. Poftiti! |
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
pitilache spune:
Atunci ultima-i Denisa? M-am gandit la ea, dar parca nu prea se potriveau lunile anului... M-ai facut si pe mine sa citesc din urma, emotionant chiar daca eu nu va cunosteam atunci si rau imi pare...
pitilache spune:
Ah, si mai vroiam sa-i raspund lui Carmen77 ca intreba de NY si nu i-a zis nimeni nimic de hotel in NY. Noi am inchiriat un apt in Staten island (de pe homeaway.com) la doi pasi de ferry-ul care ajunge in varsul Manhattan-ului, de acolo intrii direct la metrou. Parcare in fata casei fara probleme. Noi plecam de acasa dimineata si ne intorceam seara, asa ca a fost ok.
Incearca si pe priceline.com sa faci licitatie la un hotel mai in centru. Banuiesc ca daca intrii pe site-urile lor vezi daca au parcare sau nu. Un hotel fff bine pozitionat, chiar la unul din colturile de sud ale lui Central Park este www.trumpintl.com/" target="_blank">Trump Intl.
Petrecere frumoasa!
Donia spune:
Io tot prin cufarul cu amintiri...
nelia, mai tii minte?
"Donia, intre timp DNP-ul de pe 2 mai a devenit data sigura a nasterii pe 30 aprilie 2005. Am nascut o fetita, se numeste TUDORA, e de la sine inteles ca e frumoasa si desteapta ca sora mai mare, Agata. Nu am mai scris de mult tare, dar de citit va mai citesc cind am timp. Nu pot decit sa ma bucur ca de acum inainte voi intra numai pe un singur subiect ca sa aflu ce fac canadiencele si puiutii lor."
Simonna, ai mai progresat cu bicicletele?
"Da' voi in tara asta mare si frumoasa ati vazut biciclete... Biciclete, nu semi-cursiere, ca io nu stiu sa frinez pe semi-cursiera mea, oricit de meseriasa ar fi ea! Adica uit constant ca trebuie sa apas frina la ghidon, eu tot ca pe Pegas, la picior, si bitza nu reactioneaza, merge inainte!
Si face sa vedeti cum sar si cad cu bicicleta cu tot, figura asta n-am facut-o decit pe pista ciclabila, noroc ca nu-i de beton, din carier, cind ma dau cu bita pe strada n-am curaj sa bag un pic de viteza, Atomix e trei strazi mai incolo si ride de moare ca ma'sa nu se stie da pe bicicleta!
"
ange
"nelia,cum e cu 2 copii?
mie doar ce mi-a plecat mama si-mi vine deja sa ma dau cu capul de pereti"
Laurajr, tot ai mai vrea sa te teleportezi?
"Fetelor, acum canta Vama Veche la Callatis...
Au cantat Voltaj, VH-2, Nicola, urmeaza Iris !!!
Mama, 4 veri la rand am prins Callatis-ul si mi s-a facut asa un dorrrrr de ma doare !!!!
Si in seara asta pe Litoral se vad si Perseidele !!!
Vreau si eu acolo sa ma teleportez !!!"
Gata, pun capac cufarului, macar pentru seara asta! Ca uite asa m-a apucat 2 dimineata ieri...
Donia spune:
citat din mesajul lui pitilache Atunci ultima-i Denisa? M-am gandit la ea, dar parca nu prea se potriveau lunile anului... |
Bingo!!!
nelia spune:
La Denisa m-am gindit si eu, si acum imi dau seama ca una dintre ele ar putea fi Khristin - scolarita! Daaa, tin minte cind am scris, eram terminata, mi se parea ca mai greu decit imi este nu poate sa-mi fie, nu aveam timp nici de DC... Dar cum omul se obisnuieste cu greul, uite ca l-am intreit si mi se pare din ce in ce mai usor de crescut copii. Cred ca dupa al treilea, nu mai conteaza exact citi mai faci... Cind am citit prima data nu mi-am dat seama ca tocmai asta discutasem si noi la intilnire: de cind ne stim si unde scriam pe forum cind ne-am cunoscut.
Donia, si te rog eu, nu ma face sa ma duc si eu la cufar, ca nu mai ies din el, asa-mi place sa citesc din urma. Cind am cautat coordonatele tracucatoarei, m-a prins noaptea cautind pentru ca am citit vreo trei capitole, desi gasisem la un moment dat ce cautam/ De aceea l-am si numit jurnal de bord, pentru ca pur si simplu poti afla ca dintr-un jurnal ce faceau fetele active in capitolul respectiv.
Mona, am uitat sa-ti spun ca mi-a placut Kitaro pus de tine, mai ales primul. Si mie imi place foarte mult!
Mey, copiii mei danseaza pe Phoenix!!! Am cautat si Norocul inorogului, un cintec superb pentru acea epoca si chiar si pentru cea de acum, dar, supriza mare, nu l-am gasit pe youtube!
Si cum nu v-am daruit nici un martisor, uitati unul muzical:
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
columbiana spune:
Ca sa va aduc in prezent , am nevoie de idei de animat ziua plodului! eu sunt nula la capitolul creativitate, activitati, vor fi doar 5-6 copii de 6-9ani+una fata de doi anisori(ai prietenilor nostri si nor'mea quebecoasa cu frate-su)la noi acasa;
Ange , stii/stiti un clown eventual care sa ma salveze, sau un centru de inchirieri costume/accesorii tematice?
si tot din prezent, pina nu vine Cristina/mqqm sa-mi dea peste dejte iar sunt cu un ochi invidioas spre sud si ma uimesc cind citesc cifrele vehiculate ca retur de impozit, +/- 10.000 de fetele din USA (acolo citesc mereu pentru ca mi-e drag de ele), mai frate eu nici in primii 1-2 ani cind lucra doar Luci pe un pumn de peanuts n-am primit mai mult de 4.000$, acum doar reer-ul ma salveaza:)).