Sezatoarea canadiana (133)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ALOO ONTARIO-Ne vedem si noi pe 14 martie la o clatita si cafea in cinstea zilei de 8 martie/ Sau vreti niste sushi si seafood la Mandarin? Poate vreti la acelasi Mandarin unde am avut fun ep furtuna de zapda-de data ast asper sa ploua cu ghiocei- hei ce ziceti-asa speam sa vedem si burticile-Olga, Mona, mQQm-voi ce ziceti?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Almo-superbe pozele, Nicole e o scumpa asa creatza si cu costumele alea faine-de unde i le-ai luat- ce medicamente ti-ai luat, dar de tantari ce ai avut la tine?Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

mda, poate ar trebui sa tac din gura, ca inca o am pe mama la mine. sa vad ce mai zic dupa de pleaca, peste mai putin de doua luni .
eu incerc sa ma trezesc macar cu jumatate de ora inainte de pitici si asa am si eu timp liber .
ce idee faina Denisam. singura chestie pe care stiu ca o avem in program pe 14 martie, este hockey practice de la 12 la 1, adica tocma' la pranz.

Mergi la inceput

Biscu-no problem-cred ca e bine sa sarbatorim de la 4 pm incolo ca sa nu fim constrinse de ora cand ajungem acasa.Asa ca eu zic ca nimeni nu va vrea intalnire in mijlocul prinzului.Plus ca mandarinul e mai lejer seara,din experienta mea,dc vb prostii dati Ignore..
OLGAA-da un semn te rog..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Mai draga, sa-l citez pe un celebru , ma refeream doar la o persoana fara issues din Ro, ca ar putea face mai bine cu timpul lor. Ca noi de ex avem motive serioase sa bantuim forumuri, nu oricum. Si doar alea hormonale au dreptul sa fie sensibiloase.

Asadar Laura, ideea lui pe la mijlocul conversatiei care s-a intrerupt prematur era ca daca cresti copiii in mediu unde nu exista concurenta, si ultimul primeste premiu, copilu-i centrul universului, asa cum e cultura pe-aici, copiii tot isi ating potentialul. Nu maxim, dar sunt happy. Porblema cica e in faptul ca odata adulti, astia micii sunt f egocentristi, totul se invarte in jurul persoanei lor. Pe de alta parte sunt si f empatici, niciodata n-a mai vazut canada nivele de-astea de voluntariat si implicare in comunitate. Dup-aia s-a intrerupt discutia. Revin cu continuarea dupa ce-si ia PhD-ul.

Nelia, sorry ca l-am enervat pe Lisandru, uite ii trimit .

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.18]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Ei, ei... ia vedeti!

Eu ma recunosc in ce a spus mQQm, eu sint aici nu pentru ca am timp, dar pentru ca in viata reala imi lipseste ceva vital: comunicarea! Oricit de multumita sint de felul in care am procedat cu facerea si cresterea de copii, eu sint o persoana extrem de energica si de activa, dar mai mult decit atit, am nevoie de oameni, de a comunica cu ei sub toate formele si aspectele aceste comunicari, incit faptul ca cercul meu e atit de strins aici ma face sa caut forme virtuale de comunicare... Sa nu am intelegeti gresit, nu sint singura, nu sufar de singuratate, am citiva prieteni foarte buni, comunic si cu cei pe viata din tara sau din lume, fac si vizite si primesc pe masura timpului... pentru muuulte persoane ar fi mai mult decit suficient, dar pentru mine nu! Asa ca, da, eu vin aici si din acest motiv, dar mai ales ca-mi sinteti dragi rau!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Si eu si eu si eu

Foarte bine spus

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Foarte interesante discutiile... mQQm - pt mamica si baiatul ei

Referitor la intalnire, confirm si eu participarea, dar as prefera sa nu fie un loc unde se mananca sushi sau alte minuni care imi fac cu ochiul, dar nu imi sunt permise momentan...din motive lesne de inteles

Incerc sa tin pasul cu voi, macar la citit, dar nu prea pot... Nu stiu daca s-a mai discutat asa ceva pe aici, am si eu o intrebare pentru cele care stiu. Mama vrea sa aplice pentru viza multipla, dar pasaportul ii expira in 2 ani... Asa ca intrebarea mea e: are rost sa aplice pt viza multipla sau nu? Se transfera viza de pe pasaportul vechi pe cel nou sau cum?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Romanitza, nu se transfera viza. Mai bine sa-si refaca pasaportul acum, altfel va pierde vreo 3 ani jumate din viza.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.18]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

revin si eu din umbra....sunt in vacanta.....iupi, numai la idee ca sunt in vacanta ma umplu de energie, asa ca maine invadam Montrealul

si la noi este problema timpul si sufar cam de aceleasi chesti ca si Ktrinel ca sotul face totul pt el, dar vorba neliei eu ar trebui sa-mi caut timpul, asa ca wk trecut am vaz't vreo 6 filme ca eram restanta

nu ma impac prea tare cu cititu, am etape cand devorez tot sau nu citesc nika
pt moment citesc doar cartile de la biblioteca ale lui Stephilic si mai rasfoiesc cartile de ceramica ale sotului

Donia/Denisa foarte buna reteta de cozonac, am facut ieri niste covrigi cu aluatul respectiv in care am pus cranberyy, o minune....yami, yami

joi seara am fost la festi lumiere la parc aquarium, tre sa pun poze foarte frumos, ne-a placut mult

si uitandu-ma pe site la biodome, au facut ceva asemanator si la Biodome saptamana asta de relash, asa ca cine mai doreste cine mai pofteste, poate mai vine cineva la biodome...au ceva teatru la 4.30 in franceza si apoi se poate vizita pana la 8 si la 8.30 e ultima cursa sa urci in tur sa vezi luminile
E cineva amator? mi se pare o activitate super faina pt copii

ce am putea face vineri dimineata? are civneva vreo propunere? o activitate invre-o biblioteca, gen teatru, bricolaj la vreun muzeu, un muzeu de vizitat? acolo pe insula unde este ceva de conservare a apei e deschis? cum se numeste? unde e vara Rondul...

asa ca vineri noi suntem acolo- la biodom de la 4 si ceva, adica eu cu steph sigur, tati sa vedem

eu tre sa plec, am un Rv la doftorul de familie, revin dupa amiaza

Sanatate la toti pitici bolnaviori

Nelia m-am gandit si visat toata noaptea la lintea ta....cand ma intorc de la montreal asta fac....si poate pui exact reteta asta de clatite? eu nu cumpar decat faina alba, si neagra simpla dar ar trebui sa schimb pe alte fainuri ca suspectez si o intoleranta la gluten pe langa cea de lactoza

gata, o zi buna in continuare
si sambata la Museu

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

am si eu intrebare. am incercat sa aflu raspunsul la canada post website, dar nu am reusit. stiti cumva daca pot trimite un pachet in romania si plata sa se faca la livrare?

merci

Mergi la inceput