Sezatoarea canadiana (133)
Raspunsuri - Pagina 15
pitilache spune:
Salutare la toata lumea!
Eu nu am avut cursuri azi asa ca am fost la ski!!! Wow, a fost asa de bine, desi pe dupa pranz a cam inceput sa bata vantul si se simtea mai rece dar in rest cred ca a fost ultima iesire pe iarna asta ca in w/e nu am cum si cu Isa.
Nelia, eu m-am uitat la pozele din cufar dar nu te-am recunoscut decat pe tine si familia, si pe Dana cu gemenii. Cine mai era pe acolo si cand au fost facute pozele alea, acum 5 ani?
inacanada2005 spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie (care stiti) ce este un Manager trainee? Este un manager in training, sau ce?
Merci mult
nelia spune:
Ghicitoare, Roxana!
Alysée-eaua noastra unde e!?! Chiar nu ne mai spui nimic. Uitati ce-am gasit, ca zicea lumea ca nu vede de par asemanarea:
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
pitilache spune:
Prea grea pentru mine ghicitoarea, Nelia! Parca-i si Simo intr-o poza, cu spatele, deci nu-s 100% ca-i ea... astept dezlegarea de la cele mai cu experienta la sezatoare!!!
carmen77 spune:
Roxana, multumesc de sugestia cu hotelul, pana la urma am rezervat la Grace in Manhattan .. sper sa fie OK, site-ul arata rezonabil si review-urile bune, oricum, va fi doar locul in care vom dormi, ca in rest planul e sa bantuim non stop .
Donia, sanatate lui Cristi! Sper sa nu fie alergic, si nu stiu, poate te-ai gandit si tu, dar la un homeopat sa il duci poate? Parca Try era f multumita de un medic homeopat, daca retin eu bine .
nelia spune:
Roxana, e Ange, iar piticul din carut e Robert, si da, e si Simona cu Radu, pe vremea respectiva era chiar Atomix. Mai e Ungureea, care nu mai scrie acum... si nu mai stiu, trebuie sa ma uit la ele, ca aseara le-am pus rapid si nu m-am uitat la ele decit daca s-au incarcat. Cred ca mai sint vreo doua mamici, dar care nu cred ca mai sint active acum. In schimb, am vazut o fetita dragalasa acolo si nu mai stiu a cui era... poate ne ajuta Ange. A fost prima data cind ne-am intilnit si ne-am cunoscut. Cred ca era in 2003, nu? Va dati seama de citi ani ne stim!?!
Pina la urma am facut clatite, ca nu au vrut fetele prajitura cind au auzit ca trebuie sa stea la rece si abia miine o mincam. Si am mincat felul I clatite, felul II clatite si desert tot clatite. Primele le-am facut mai groase si le-am umplut cu sunca Mozarella, cascaval ras, am strecurat si morcov, ridiche si castravete tot ras in cascaval si nu s-au prins maimuticile. Apoi le-am facut numai cu cascaval si cu ketchup si desert cu miere de albine, iar lui Lisandru cu mar ras. Super au iesit! Sint clatite bretone, daca vreti reteta, desi nu e diferita de cea clasica, doar faina e de griu integral macinata mai mare, scrie pe ea farine épeautre (seamana cu cea de sarrasin).
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
laurajr spune:
Maru, m-am recunoscut de la primele randuri in mesajul dat de tine, asa e, aveam dubii cand sa vina bb2, si uite ca si-a fact singur loc in viata noastra, fara sa-i pese de planuri...si a iesit superb !
Pe Ioana Mea o cheama si Otilia, pacat ca nu prea o strigam asa, ca tare-mi place si numele asta.
Donia, sper ca Cristi e bine, David i-a cu mare placere Benadryl, e si invatat saracu cu el ce e drept. Si lui David i-a aparut duminica o iritatie pe piele, cu mancarima, dar am zis ca e de la tort, ia-m dat putina crema sa-l testez cum mai sta cu alergia la ou.
Khristin, chiar Zuzilici o chema pe fata cu torturile de vis...pana la urma ce-a nascut ? Cati ani are acum copilul ?
Margott, pe langa tine, pe River, fata-n fata cu Chicopee Tubes, in plaza aia, e un magazin ItaloFood unde iar gasesti o gramada de produse romanesti. Tu mai intreaba ce vrei sa stii si noi iti raspundem.
Nelia, sa-ti traiasca fetita poliglota !
Mqqm, ce-a vrut sa zica Paul cu permisivitatea in copilarie ? Poate detalia putin la noi pe forum? Niste consulting, ceva, se poate ?
Ktrinel spune:
hai ca a strabatut pana la mine Alize-ul ..sunteti niste scumpe daca ma vedeti asa.....iata cum ii dau apa la moara lui mqqm si recunosc ca vin sa ma rasfatz pe forum ..din lipsa de viata reala ..oare ?
nelia, parca intraseram in competitie pt carnet .....ei ,cum stai? ca eu sunt ocupata dupa cum vezi...bifat 10 ore
donia, ce e pana la urma cu Cristinel?
carmen77, asteptam recenzia dupa NY..pe cand exact e escapada? mergeti toti ?
ica, ce rau imi pare ca te-am ratat la intalnirea asta...parca ne jucam de-a soarecele si pisica
nelia,cufarul ala ce cheie are ...ca io nu stiu sa-l deschid ??
Ktrinel spune:
pitilache, si Isa ce-a facut? ati pus-o pe schiuri?
gata, se pare ca am scapat se "grosul" bolilor..am ramas cu tuse si muci...care, cum...tare lung si greu a fost de data asta...cadeau si la job ca soldatii toti...
imi pare rau ca nu ma pot juca de-a ghicitorile cu voi...io am aparut mai tarziu..dar citesc cu placere amintirile voastre..ar fi minunat sa revina si alte nume printre noi.
o noapte buna tuturor!
CriPOD spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ktrinel ..iata cum ii dau apa la moara lui mqqm si recunosc ca vin sa ma rasfatz pe forum ..din lipsa de viata reala ..oare ? |
Da' ce esti in Ro deja? La cum ai scos-o din context e ca si cum as zice eu ca tu te resfeti in apa de la moara mea beata... Mai ceteste odata, k?
Eu una nu te stiu decat din ceva poze, da-i simpatica alizeea.
Laurajr, dezvolt maine ce idei a expus, c-acu-i tarziu. Intrai doar cu erata, in drum spre somn.
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">