Sezatoarea canadiana (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

mQQm, ! L-am umplut definitiv de nervi pe Lisandru, care e la mine in brate si nu intelege de ce tot rid ca proasta aici. Acum cinci minute rideam ca una dintre fetele de la subiectul Tudorei dadea cu asaura peste dini, ca nu merge tasta T, acum pentru ca mi-l imaginez pe flacaul tau la odisee, contrazicind-o pe DJ, iar pe tine, purtatoare de pepitzel stind cu miinile deasupra tastelor, nestiind ce sa mai scrii...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

monicutza,si eu sunt la fel.
am citit si citesc subiectul Emmei din umbra.Nu am curaj nici macar o floare virtuala sa-i trimit Aidei.este incredibil ceea ce se intampla cu micuta.Imi este atat de mila de ele!Eu ar trebui sa stau zilnic in genunchi si sa-i multumesc Domnului de sus ca sunt o mama fericita cu copii sanatosi.Alea necazuri, nu mucii si febra noastra pt care ma vaitam ca o disperata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia
vei veni acasa cum te-ai dus daca e ce banuiesc eu

Cam asa am venit, ca s-o spun mildly
Deci doftoroiu zice ca e alergie, dar de la ce...? Mister si groaza!
Cristinelu are sarcina sa ia Benadryl, iar eu am sarcina sa i-l fac baubil, ca in ciuda aromei de bubble gum are un gust oribil... Si el e atat de dragut, saracutul... i-am spus ca ii fac suc si i-am amestecat acolo, sub ochii lui, Benadrylul cu apa, lamaie si zahar si apoi l-a dat peste cap asa cuminte... Il iubesc de nu mai pot! I-a dat doctorul lollypop si apoi el a spus tot drumul "mim, dotoru" Multumim

Mona, ce pietre, stai linistita! Tin minte ca umblau la un moment dat pe forum ceva destabilizatori , asa ca poate lumea era putin suspicioasa.

mQQm, tu ai numai comori la casa omului... pai sa ne mai zici si noua din ce zice ficioru', ca ne mai trebuie cate o boare din asta de gandire proaspata. Sau mai bine adu-l incoa', sa ne vorbeasca direct!

maru, stiu, stiu, pot sa zic? Stiu eu, stiu eu! Spun? Spun tot?
E Laurajr! da? Am ghicit? Am ghicit? Ea e?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

da, mai, Laura! Donia, ai castigat premiul, te asteptam la Kitchener sa il ridici!
da ma lamuriti cine e Otilia?

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

da, mai, Laura! Donia, ai castigat premiul, te asteptam la Kitchener sa il ridici!

Pentru un premiu suplimentar te lamuresc tot eu: e Ioana!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Citat:
citat din mesajul lui maru

Pentru un premiu suplimentar te lamuresc tot eu: e Ioana!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Donia- ma bucur mult ca e doar alergie si ca ia Christinel benadrylul-pupici si de la noi.
Dar am si eu o intrebare-fii-miu are un ochi umflat, pleoapa adica, cam brusc, geta zice ca s-a lovit ieri cu o jucarie dar de dimi am avzut si un pic de secretie la coltul interiro al ochiului-am dat cu niste crema de la sora-sa care a primit-o prevenit v pt infectii acum 3 sapt cand i se sparsese un vas de singe- oare sa il duc dupa amiaza la un walk-in clinic sau sa mai astet,ce zici?
Cine e Ioana,dar Otilia?
mqqm- il vreau si eu pe Paul cateva zile, il dai? Dar pe Denisa sa babysit intr-un weekend,ce zici?Contracost of corz..

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Denisa, eu ma gandesc la conjuctivita, ca poate sa fie doar la un singur ochi, sau la unul mai putin, la altul mai mult... fiind asa micut eu as zice sa-l duci la walk in clinic.
Of, cate emotii cu micutii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Donia, eu nu zic ca e bine ca e alergie, ca daca era ceva viral, trecea repede, alergiile sint cumplite! Dar tot eu spun sa nu disperi si, mai ales, sa nu crezi imediat ca e alergie... ca la astia de aici daca nu e astm, e alergie care iese pe piele si daca nu e Tylenol e Benadryl sau pompa pentru astm. Si Agata a fost suspecta de alergii (ea a avut dermatita atopica inainte de un an si are o piele ff sensibila, trebuie bine hidratata tot timpul, altfel e plina de bube - v. cum a venit in toamna din vacanta, am zis ca mor cind am vazut-o cit de buboasa era). I-am facut de trei ori testele si nu a iesit la nimic! Si, daca e alergie, ti-a dat trimitere sa faci testele alea de baza, ca sa-si confirme diagnosticul? Sau a terminat cu tine doar cu Benadryl-ul? Sanatate multa!

Denisa, eu am fost de fiecare data la doctor cind au avut probleme cu ochisorii. E unu din stresuri, am citit ca infectiile de la ochi, mai ales cele bacteriene si mai ales la copii, chiar daca trec aparent, nu se trateaza decit cu antibioticul adecvat (ma rog, asta nu inseamna ca doctorii de aici chiar dau intotdeauna antibioticul adecvat, dar oricum stiu mai multe decit mine!). Altfel, in timp, netratate, pot da complicatii mari. Asa ca, eu m-as duce la doctor. Mai sint si infectii virale, alea trec de tot cam in 5-7 zile si nu prea ai ce sa le faci in afara de spalaturi cu apa calduta si sa ai grija sa nu se frece cu minuta murdara.

Am scapat si eu si bucataria de prajitura, ca i-am dat Agatei sa faca ceva dintr-o culegere si de atunci tot face, adica se joaca in camera ei. Dar cum intelegerea a fost ca daca nu face citeva exercitii, nu facem si nu mincam nici prajiturica... m-am scos.

Mi-a facut Tudorita mea o bucurie!!! Din vorba in vorba, ajungem la cifre si la numarat. Si o intreb daca poate sa-mi numere in romaneste, numara pina la 10, sarindu-l pe 7 (nimic nou, stiam ca poate). Apoi o intreb dar in engleza stii? Yaaap! Ia sa vad... One, two (stiam ca stie pina la 10)... ten, eleven... pina la 30 mi-a numarat si ar fi numart si dupa, dar i-a venit brusc sa faca pipi. (inca una!) Se intoarce si o intreb: mami, dar in franceza stii? Daaa! Un, deux... dix, onze, douze, treize... si gata, ca mai departe nu mai stiu, me mica! M-a lasat cu gurita cascata, habar nu aveam ca fetita mea stie sa numere si in franceza!

Am iesit afara, eu am stat fix 10 minute, mi-au inghetat toate alea (mie mi se paruse cald, am intrat in casa tremurind si m-am uitat ca se simt -20). Fetele nu au nici o treaba, au stat o ora in curte, au facut ciocolata... din noroi. Si acum masina spala ciocolata de pe haine... pina la git au venit murdare.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nelia si Donia-multumesc de sfaturi-daca si diseara e la fel,mergem sa vedem un medic-va
Nelia-habar nu ai cate invata la gradi si de care noi aflam tarziu sau doar dc le prindem in toane bune-pai Emma stie in engl pina la 50,in french pina la 30 si in romana doar pina la 20-sa scrie cuvinte si sa spell stie asa: DORA, Boots, Emma, Alex, Tata, CAT,DOG, MOP,HAT,MAP,APA-atata, si prevad ca va invata mai mult in engl-a si stie sa o spell si pe vecina-VASSO-la ea maninca orez cu legume, la mine nope, ca doar de la ea fur retzete doar o minca si carnivora lui mama

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput