Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Nebulizari inseamna inhalatii folosind un aparat special care transforma lichidul in gaz si cu ajutorul unei mascute aplicata peste gura si nas copilul inhaleaza gazul respectiv.
De la 12 azi noapte a mancat abia acum, e infundat , respira greu...ce are pui acum e ca un fel de pneumonie mai pe intelesul tuturor, cu expir prelungit dar medicul a zis sa luptam de acasa in ideea ca ma descurc.Copilul era de internat, eu nu am refuzat nici nu mi-a propus , are incredere ca o scoatem la capat.e insa atata presiune pe mine ca aproape ca nu mai pot, am dormit de la 5 la 7.45 azi noapte.E greu sa fii medicul propriului copil.Sentimentul initial cand m-am trezit era ca e ceva mai bine,a mancat acum si il las pn la nebulizare un timp sa nu verse.Nu are frecventa respiratorie crescuta dar respira greu...Azi noapte am plecat cu bagajul la spital...oribil

Fetelor imi e tare tare greu...atata sufera gangania mea trebuie sa reusim...cand mai poate si ma priveste cu ochii lui cei maaari ..of ce ma topesc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

si soare la toata lumea!!! La noi e o zi superba!!!

Miere frumos Aidan si ce ii place la masaj .
Irina sanatate lui Grumetel, ne rugam pt voi, stiu ce inseamna da ai un bb bolnavior, nu-ti mai trebe nik. La multi ani sotului si tatalui tau.
Hai Iulia
Aalina multam de cafea

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

buna fetelor! va trimitem cate un ghiocel la fiecare si va dorim multa sanatate, bucurie, ce mai...o viata frumoasa ca primavara!
miere, taaare dulce aidan, ce va mai povesteste el acolo! david al meu abia sapt asta a inceput sa povesteasca dar doar cate putin asa, cand vb cu el. si aidan e mai mic! sa stii ca esti tare blessed cu bebe fara dureri!
irina, la multi ani sotului si tatalui! si multa sanatate lui grumetzel. si noi ne rugam pt el, speram sa se faca bine repede!
veronica, esti mai bine? ce rau imi pare ca s-a intamplat chiar in ziua botezului...eu zic ca o sa se sature si la un san, daca e cererea mai mare, creste si productia. david papa si acum doar de la unul si are 8 sapt.
alina, normal ca s-a saturat saraca dupa atata timp...e si aiurea rau sa ti se puna picaturi acolo. saracutza! nu merge sa schimbi tratamentul? ca dupa o luna jumatate...nu pare prea eficient...

puiutzul meu are 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Irina sanatate multa si cat mai rapida la Grumetel.

Iulia nastere usoara!

Miere ce ii mai place la al tau la masaj. Pe al meu trebuie sa il mai pacalim cu foenul sa reusim sa ii facem masaj si sa il imbracam dupa baie ca e deja flamand si atunci plange. In schimb in apa ne place tare mult. Norocul meu ca ii place ca abia astept sa putem merge la bazin amandoi.

Fetelor sa aveti o primavara minunata alaturi de bebelasii si familiile voastre. Si va ofer o florica de primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna mamici si licurici si burtici,

Nu reusesc sa intru prea des dar ma gandesc la voi. Un martisor si un milion de ganduri bune din Haga pentru voi toate!

Dya, felicitari si sa fiti fericiti 100 ani impreuna!

Fetelor, am vazut ca povesteati de zambete....si Nathalie zambeste, e o dulceata, zambeste mult inainte de a adormi si prin somn si daca o gadalim sub barbie... si cand zambeste ii sclipesc ochisorii...
E o dulce in rest, atit ca nu vrea sa bea la san, mai mult de cateva minute, deci eu tot cu mulsul de 7-8 pe zi imi umplu timpul.

Alina, vai ce de probleme, s-a inchis magazinul inainte sa ti se termine banii! Fain ca dai si tu hainutele mai departe in familie, e marele avantaj in a avea doi copii de acelasi sex in aproape acelasi sezon! Si eu sunt fericita, desi am haine la Nathalie cat pentru doua fetite, cu cat am mai primit....am acum o prietena si o nepoata insarcinate, dar ieri am aflat ca prietena mea va avea baietel, super pentru ei, insa nu o sa pot sa ii dau hainutele de la Francesca si Nathalie...sper la nepoata acum.... ca mi-ar fi drag sa le dau cuiva care imi e drag.

Daiopri, draga de tine, asa e cu bebeii, au faze de "cumintenie"si apoi sunt iarasi bebei! Hai ca trece si asta si iti revii tu!

Miere, 30 grade???? Normal ca nu ii pui caciulita...te invidiez cu vremea, la noi rece, vant, ies cu asta mica doar asa ca sa zic ca am iesit... cu Francesca am rezistat doar o ora afara azi-dimineata, cu greu.

Veronica, saraca de tine, multa sanatate, sa te faci bine! Sper ca ai fost la doctor intre timp.

Toata lumea cu botezul, noi avem planuri pentru la toamna, daca ajungem in Romania..daca nu la o biserica greceasca in Utrecht, ca si Francesca...unde avantajul e ca ii unge cu ulei de masline din cap pina in picioare, super pentru ten, nu? Glumesc, dar a fost un preot foarte de treaba, ca un bunicut, si ceremonia a fost deosebita.

Alina, eu nu ma pricep la sfaturi medicale, va urez multa sanatate, si sa gasiti tratamentul adecvat pentru Ana. E superba Sabina in costumas, ce mutrisoare face!

La multi ani tuturor bebeilor care au ajuns deja la 2 luni!

Fug ca trebuie sa ma mulg.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

sa avem parte de cea mai frumoasa primavara alaturi de minunile noastre, licuricii de ianuarie-februarie 2009. un brat de martisoare sa ajunga la toata lumea!

intrebare intrebatoare, e cineva pe aici care locuieste in Piatra-Neamt, Iasi, Bacau sau Roman? sa am si eu cu cine ma intalni in tara... in Bucuresti nu cred ca voi fi, poate doar pt a rezolva ceva

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Aalinapentru martisor

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Iris,
pentru ieri, scuze de intarziere.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna dimineata!

Irina, sanatate multa la Grumetel, sa se faca repede puiutul bine . Ufff prin cate treceti voi, in loc sa va bucurati de prima zi de primavara. LA MULTI ANI pentru sotul si socrul tau!

Iulia

Miere, ce-i mai place lui Aidan la masaj! Mister Mister al nostru nu prea e incantat sa-l masam (de fapt lui nu-i prea place pe burtica, masajul ii place), altfel zic si eu ca Paula, noroc e tare incantat sa stea in apa si o sa mergem la bazin impreuna

La noi a venit primavara... astept sa se trezeasca tata lui bebe mic sa mergem cu totii in parc... e plin de ghiocei, branduse si alte floricele timpurii... au inceput sa infloreasca si copacii

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cu un pic de intarziere.. IRIS

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput