Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Arianna de Fil_Lily

Aalina, multumim de martisor

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dark multumim baietilor tai de felicitare.

Noi azi am iesit afara un pic profitand de soare. Si a dormit copilul ca in rest tot dupa avioane s-a uitat. Eu nu prea am dormit azi noapte ca l-am tinut cat de mult la san ca sa evit formula. Dar azi nu s-a mai putut si a bagat 30 ml. Sper incet sa ne reglam, pana nu ajung zombi.
Si am bagat de seama ca ii dispare alergia aceea de piele.

Daca are limbuta alba e bai? Cum ma prind daca tre sa dau cu glicerina sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello fetele,

Hop si noi , nu am mai intrat de cateva zile ca ne tot muncim cu tzitzi care nu mai face lapte aproape deloc. Norok cu lapticul praf ca altfel.... Nici lacrimi nu mai am, aproape ca m-am resemnat. Am zis ca mai incerc inca 2 sapt sa mai alaptez chiar si cele cateva picaturi pe care le scot ma gandesc ca i-l ajuta pe bebe. Mai ales ca o mai am pe mama mea langa mine inca 2 sapt.

Dupa ce pleaca ea nu cred ca mai rezist si renunt la alaptat, cu mari regrete da' renunt ca o sa fiu zombi, ca a inceput deja sa doarma ziua si noapte sa fie ochila.

Miere, scumpic foc Aidan la masaj . Noua inca nu ne place, de fapt nu ne place deloc sa stam dezbracati.

Alina, ca de obicei Sabinuta este un ingeras de fetita.

IrinaC imi pare rau de piticul tau, dar trebuie sa ai incredere ca totul o sa fie bine. La multi ani pentru sotul si tatal tau .

Veronica multa sanatate , sper sa fie totul OK in scurt timp.

Iulia asteptam vesti cat de curand

Multi la toate lumea si martisoare pentru mamici si burtici

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

O primavara frumoasa la toata lumea!!!!

bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Va doresc si eu o primavara frumoasa si multumesc tuturor de incurajari. Sa fie intr-un ceas bun!

Am intrat scurt doar sa dau raportul ca suntem in aceeasi formatie. Acum mergem la biserica, va mai citesc cand ma intorc.

POZE

Iulia 40+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

la multi ani tuturor ... o primavara frumoasa si plina de impliniri ... cu bebelusi sanatosi si necoliciosi ....

noi raportam f putine ore de somn pe saptamana ... max 10 ... suntem rupti si pe buna dreptate .... e o problema ca nu pot dormi ziua absolut deloc ... si noaptea stau de paza ... si ne jucam ...

speram sa putem modifica acest lucru .... vom pune baita mai devreme caci bulina noastra dupa baita face ochii mari si se trezeste in loc sa adoarma .... vom incerca in seara asta cu baita la ora 8 sa vedem ...

in rest colici prezenti la greu ... unii mai durerosi altii mai putin ... si tot asa ...

dya felicitari pt nastere ....
iuliaaaaaa asteptam sa se intample si pt tine fericirea ....

va pup si irinac ma voi ruga pt tine ... sa vad cand mai apuc sa sun .... ca sunt cam pe fugi ... ai grija de tine si de bebe si DOAMNE AJUTA!

MIERE MAJA BESTIAL ...

MAMI DE PRINTESA ANTONIA IOANA TEODORA 11.02.2009

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Buna fetelor..haideti ca de cand tot intru la clubul scutecelor nu am mai intrat pe forumul asta. eu am zis ca toata lumea se va muta acolo dupa ce a nascut..dar vad ca ati ramas fidele la odisee :) Noi suntem bine la cele 2 luni si jumatate aproape, papam tzitzi la greu, exclusiv, cu colicii nu prea avem probleme, radem la mami si tati toata ziua si gangurim de numa numa.Sunt topita toata, ma bucur ca mi a dat Dumnezeu o asa printesa.Promit ca de acum o sa intru mai des aici.Ma duc sa citesc din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Desi cu intarziere, Filip trimite cate un martisor si o floricica tuturor licuricelor si mamicilor! Sa aveti o primavara frumoasa!

Irina, of, ma gadesc la tine si la Grumetzel...lasa ca va faceti voi bine!

Miere, eu nu pot sa vad filmuletzul.. Si noua ne place la baita, la vara mergem la bazin.

Sabina e o frumusete de fetita!

Iulia, nu te grabi cu nascarea ca nu ne da nimeni afara de aici, mai e timp sa ne mutam la scutece

Ieri am facut si noi o luna si am luat 1300 gr de la nastere (suntem f fericiti de asa greutate mai ales ca papam doar san) si 6 cm!! Tot asa sa mergem si suntem f multumiti!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragele mele, acum la inceput de primavara cand sarbatorim ziua mamei, am facut si eu o urare pt mamica mea ..si pentru noi, toate femeile implinite si fericite cu copilashi

urare pentru mama

http://www.youtube.com/watch?v=Me6SQcU8NWM

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Va trimitem si noi un martisor si o multime de ganduri bune si felictari de 1 martie!

Sa dea Domnul sanatate si fericire bebeilor nostri si familiilor noastre!

IrinaC, sanatate multa pentru puiul tau. Insanatosire grabnica si numai bine! Sper ca si voi si noi sa trecem peste momentele acestea mai grele si sa ne vedem bebeii sanatosi, alerti si voiosi.

Noi azi am fost mai alerte, ne-am trezit, am papat cate putin, am varsat putinel doar si am facut si kk. Ma rog la Dumnezeu ca bebe sa fie mai bine si sa imi vina si mie inima la loc.

E 1 martie, odiseea noastra a sarcinii se apropie de sfarsit! E timpul sa predam stafeta, dar nu inainte de a naste toate fetele. Parca mai e Iulia.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput