Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Cadia si DarkBendis, multumesc mult pentru urari, sunteti niste scumpe... sunt nel mezzo del camin di nostra vita vita, cum zicea Dante la 35 ani.
Am baut si eu ieri un pahar de Lacrima lui Ovidiu si dupa aceea am aruncat urmatoarele doua ture de lapte... mi-a parut rau, dar asta e. Noroc ca am lapte suficient.

Irina, sanatate multa pentru grumetzel! si sa iti traiasca sotiorul si tatal, sa te bucuri de ei ani multi!

Miere, scumpic Aidan, si a mea e fana de masaj, noi facem de fiecare data dupa baita... eu si pe Francesca o mai masez si acum, cat ma lasa, cere si ea:"chema" si se maseaza si singura! Tre`sa zic ca eu l=am vazut pe Aidan in celelalte poze, filmul cu masajul nu se deschide.

Aalina, cand Nathalie a avut limbuta alba mi-a dat doctorul si mie tratament pentru san si ei, ca sa nu ne transmitem de la una la alta ciuperca in continuu.

Anuc,ce bine a crescut Filip, 1,3 kg si 6 cm, wow! Noi mergem la control de 8 saptamini pe 12 si sper sa fi luat in total 1,3 kg Nathalie, la 4 saptamini luase doar 700 grame.

Crisspy, incearca sa nu te stresezi, ca asta nu ajuta la laptic... daca te mai ajuta cineva, incearca sa mai dormi un pic, sa bei multe lichide, sa maninci bine, poate vine lapticul. Oricum oricit ii poti da lui bebe mic e binevenit.

Cami Antonia, un sfat de la o alta mamica de fetita care noaptea are chef de joaca (nu ca eu il urmez, dar asa e cica bine): noaptea doar papa, schimbat si apoi pus la culcare. Nu povestit, nu jucat... daca nu vrea sa doarma, luat in brate si atit, fara jucat... ca sa incercam sa le invatam ca ziua e zi si noaptea noapte.

Acum fug ca Francesca tocmai a adormit (i-a mai citit tati o povestioara in plus) si imediat se trezeste Nathalie, asa ca trebuie sa ma mulg.

Va pup pe toate si o noapte usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, cica dupa botez, copiii se linistesc... Ieri mi-a dormit Luna (asa o alint eu pe Daria) de la 16.30 la 22.00, si chiar si atunci, am trezit-o eu... Iar azi a urlat ca disperata, cu ceasurile, pisicul stie ce are...

V-am pus si niste poze pe contul comun, verisorul meu din partea ungureasca sa traiasca, ale lui sunt super faine si clare...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Va doresc o primavara frumoasa cu mult soare in suflet si multe bucurii si impliniri.

Tutu81.

La multi ani tuturor licuricilor care implinesc niste lunisoare sau sapt.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

La multi ani fetelor
IrinaC,sa dea Domnul ca grumetzul sa fie bine cat mai repede.
Iulia hai draguta ca te asteptam
just,cum adica mergi deja la scutece??? ca doar la noi nu e deschis capitol pt licurici
cami,la fel cum au zis si fetele,noaptea si cand ii dai sa pape,nu vorbesti nik cu ea,schimbat...pe muteste,alaptat pus in pat,o sa isi dea singurica seama de zi si noapte.ziua ii vorbesti,o alinti,te joci...

anei nu i-au trecut cosuletele,acum s-0a extins pe gat.
miere,aidan doarme de la colic calm??? ca ana tare s-a blegit azi.
aaa: intrebare: s-a chinuit saracuta de dimineata sa faca kk si nu a putut,am apelat la supozitor,careva zicea ca nu e bine sa ii inveti cu supozitoare??? da asa din cand in cand nu are nik,nu??

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu doarme de la colic calm, nu i-am mai dat in ultima saptamana, doarme ca asa e el somnoros ca ma-sa.

Nu cred ca are efectul asta, probabil ti se pare tie ca doarme mai bine pt ca nu o mai doare burtica.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

La multi ani fetelor
just,cum adica mergi deja la scutece??? ca doar la noi nu e deschis capitol pt licurici

E un capitol "cozonacei de noiembrie-decembrie 2008" si eu ma incadrez oarecum acolo pentru ca am nascut in decembrieDar fiti fara grija ca unde va duceti voi, vin si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

o nsa fii experta pe cand venim,numai bine
mieremultumesc!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Fetelor, va doresc o primavara frumoasa, multe bucurii si impliniri!!

Lisa, miere, ati folositi coliccalm? A functionat la voi? Stiti cumva daca se gaseste si in magazine? Andy a inceput sa se caraie seara, isi intinde piciorusele si plange, nu stiu daca sunt colici, sau doar a fost un episod izolat, dar mi-as lua si eu colic calm ca sa ma pregatesc...

Lisa, noi tot pe 2 mai botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Doresc sa le urez la multi ani tuturor licuricilor de la noi care poarta numele de David.Am aflat acum,ca azi e Sf.David.Multa sanatate si o viata frumoasa plina de bucurii si succese le doresc.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Iris2002 multam de sfat . Mai sta mama mea cu mine inca 2 sapt, si crede-ma ca nu dau pe dinafara de treaba: nu fac altceva decat sa hranesc piciul si sa mananc si sa beau eu. Atat, saraca mama gateste, face curat, schimba bebe, spala bebe, etc. Da' se pare ca nu se poate. Oricum incerc sa nu cedez, am zis, macar o luna sa pot sa-i dau pana pleaca mama, ca dupa ....

Selene, Dariuta e o scumpa. Sper ca v-ati distrat la botez.

Bebe al meu la 2 sapt a inceput sa manance cate 100 ml la o masa, cred ca e bine asa nu?

la toata lumea

Hai Lisa

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930

Mergi la inceput