Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Eu cred ca e normal ca venirea Anei sa fi precipitat un pic lucrurile, a fost poate un fel de aducere cu picioarele pe pamant si pentru el. Eu nu mi-as face probleme dac-as fi in locul tau si n-as mai despica firul in patru. Probabil ca asa a fost sa fie, Ana a fost ca un semn ca trebuie sa faceti si pasul asta. Acum tu stii mai bine care va e relatia, dar banuiesc ca buna si asta conteaza. Cipri al meu e exasperant cu luatul marilor decizii, dupa cum am mai spus, m-a cerut de nevasta dupa 5 ani (nu ca ar fi avut indoieli) si am facut copil dupa mai bine de 12 ani. Daca tu esti sigura pe relatia voastra, nu mai sta pe ganduri. Eu asa zic.

POZE

Iulia 40+ Carla Maria

Mergi la inceput

Ma duc sa dau cu aspiratorul

POZE

Iulia 40+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Alina superba Sabina, sa va traiasca si sa fie sanatoasa
Noi azi am fost la plimbare si la cumparaturi, sa ne fi vazut pe noi doi cu doi copii si 2 carucioare plus caruciorul de cumparaturi... Is rupta de oboseala, dar am luat si fetelor cate ceva, asa de ziua Karinei.

Irina sanatate lui Andrei, se va face bine

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Aalina multumim de martisor, este splendid .
O primavara frumoasa si fericita la toata lumea!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

si noi pe baricade dupa o fuga la spital..nebulizam acum copilotul pt tusea lui catastrofala , chintoasa ...nu vreau sa va spun ce obosita sunt si ..epuizata as zice.Dp nebulizare el s-a agitat a varsat si a inceput sa respire dificil, cu expir prelungit, ceea ce m-a determinat sa merg.Apoi s-a mai linistit.Vom continua acasa nebulizarile...va rog eu puneti o vb buna acolo pt noi ca am cam obosit..aman3 ca sa zic asa..plus ca azi Radu face 30 ani..tata 60, halal martisor pn acum.

Imi e dor de ochila al meu si promit ca nu ma mai plang niciodata de nesomn langa tzapurila mic , Grumetelul meu iubit, doar sa se faca o data bine ca nu mai pot sa l vad blegit si amarat..

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Of,of,of,Irinuca draga ce mai patimesti! Mult curaj si putere sa-ti dea DD, ma rog pentru voi sa va faceti bine si sa nu va mai necajiti atata. Ai incredere ca se va face bine Grumetel. La multi ani pentru Radu si tatal tau si ai mare grija si de tine, ia niste vitamine, ceva, sa nu te doboare si pe tine epuizarea asta.

POZE

Iulia 40+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Irina, multa sanatate lui Grumetzel si La Multi Ani pt sarbatoritii din familia ta! Hai, nu mai fi suparici ca se rezolva toate,Ai grija de tine.

Ce inseamna nebulizare?

Iulia, tot pe baricade, nenascuta esti? Of, draga de tine, cred ca nu mai ai rabdare.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Aidan a dormit azi de la 5 pana la 10.30 cand l-am trezit eu cu chiu cu vai sa ii fac baita. Dupa o ora a cazut iar la datorie:)) de cand ii dau sa manance mai mult la o masa, a marit intervalele de somn la 5 ore noaptea si ziua cam la 4 ore cere de mancare.
Nu pot sa spun decat ca I am blessed cu un asa copil, fara colici, nu plange decat cand ii este foame, vesel, rade tot timpul, chiar si cand se trezeste din somn. Am niste filmulete, dar tb sa le convertim in alt format, pt ca sunt foarte mari. L-am filmat la baita si la masaj, care ii place enorm, toarce si rade in hohote cand il masez pe spate.

An amazing journey

Mergi la inceput

Si avem si noi o surpriza:
www.flickr.com/photos/14984866@N07/3317697377/" target="_blank">
Aidan enjoying a massage

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Va dorim o primavara frumoasa dragelor!!!!

Alina superba Sabina!
Miere ce ii place la Aidan sa stea la masaj.
Lisa daca relatia merge...asa e doar un pas.
Irina la multi ani pentru sorul si tatal tau. Ne rugam pentru voi sa va faceti bine. Si iti repet...calm, e foarte important, puiul simte agitatia ta.

Iulia hai cu martisorul.

Fetelor

Sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput