Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (138)
Raspunsuri - Pagina 7
Anuc spune:
Va pup fetelor!
La multi ani licuricilor care implinesc azi cifra rotunda! Azi avem si noi o luna! A trecut timpul ingrozitor de repede!
Alina, si noi am avut stailococ auriu anul trecut, dar era localizat in gat. A luat copilul la antibiotic de am zis ca nu se mai termina. E pacatos rau.
Veronica, ce ghinion cu astita tocmai azi...sper sa fii bine repede
Selene, felicitari ptr botez!
Si noi vom face botezul dupa Pasti, dar vom face ceva restrans, doar familia si cativa prieteni. La Ioana am avut 100 e invitati, acum nu ne mai arde de asa tambalau. Sa vedem, ca nu am aranjat nimic inca.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Aalina spune:
Am incercat si eu batista bebelusului da pe cel mare. 

Azi raportam o zi super ok. Copilul asta daca e satul doarme. Din ce am citit pe aici inca nu ma bucur ca o fi de la icter si se poate sa treaca cand ii trece si icterul. Aseara am avut prima baita partiala. Nu a fost foarte incantat in schimb e ok cand il spal sa ii schimb scutecul.
Cadia am pus de astazi martisorul pe mail ca poate maine imi face feciorul vreo surpriza si dorm pana la 10 ![]()
Alina imi pare rau de problema voastra. Stiu ca pacatos este.
Irina banuiesc ca stii ca nu cedeaza de la o zi la alta. Rabdare! Felicitari pentru tuns si pentru alte activitati ![]()
Veronica si Selene bun venit micilor crestini!
Dark asa ma gandeam si eu cu nasucul. Macar acum stiu cum functioneaza "chestia aia" in caz de ceva. Si eu ma bazez pe Fabian la cat pare de fomist ca baga cat ii trebuie. Mai ales ca a recuperat din spital si am iesit cu greutatea de la nastere. Oricum daca nu se satura nu inchide un ochi si isi musca mainile.
Iulia
La mine a functionat si prima data si a doua baia fierbinte si sotul din dotare. Amandoua din belsug ![]()
Fetelor va doresc o primavara superba alaturi de familiile voastre si de licurici.
Inca o data galerie pentru licuriciul asteptat 

Alina1976 spune:
Multumim pentru urarile cu ocazia implinirii a DOUA LUNI ![]()
Si noi va dorim la toti sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multe bucurii in viata.
LA MULTI ANI pentru totii bebeii care azi implinesc o luna, doua...

POZE cu SABINA la 2 luni
http://alina1976.sunphoto.ro/SABINA_2_LUNI
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
iuliacris spune:
Alina1976, Sabina e absolut superba

si ce bine-i sta in costumasul nou si cu caciulita cu urechiuse, banuiesc ca e cel cumparat de la Baby Expo!!! Dupa cum arata, eu nu cred ca trebuie sa te stresezi cu cat mananca...Ce mai, m-am topit, vreau si eu copil
Aalina, baile fierbinti nu prea-mi plac, iar cu sotul din dotare nici cea mai mica sansa n-am, asa ca nu-mi ramane dacat sa astept si iar s-astept.
POZE
Iulia 40+
Carla Maria
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliacris Alina1976, Sabina e absolut superba ![]() ![]() si ce bine-i sta in costumasul nou si cu caciulita cu urechiuse, banuiesc ca e cel cumparat de la Baby Expo!!! Dupa cum arata, eu nu cred ca trebuie sa te stresezi cu cat mananca...Ce mai, m-am topit, vreau si eu copil![]() Iulia 40+ Carla Maria |

SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
lisa79 spune:
multumim pt urari
. LMA licuricilor de 28,29,30,31
Alina,Sabinuta e 
selene,si Anuta mea are un costumas pe are scrie licurici. cred ca e o firma
. de abia astept sa vad poze de la botez.
botezul fetei l-am stabilit pe 2 mai. cristi insista sa ne cununam si noi atunci. oare de ce ma simt ca si cum trebuie sa ma cunun din cauza ca am un copil???
o fii de la hormoni??
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
iuliacris spune:
Lisa, dar pana a avea copilul care-ti era parerea referitor la casatorie?
POZE
Iulia 40+
Carla Maria
lisa79 spune:
s-a pus problema,dar de cerut in casatorie m-a cerut cand eram insarcinata si acum parca ma prea grabeste si ma simt asa fortata
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
rein spune:
Selene, Veronica, sa fie de bine botezul copilasilor!
Alina1976, taaare dragalasa-i Sabinuta!
rein spune:
Dark, m-ai intrebat de ce s-a mirat dr. Inca de cand am venit acasa si ne-a vizitat prima data, m-a avertizat sa nu fac vreo depresie (pt ca ma stie de ani buni si stie ca sunt fanatik cu alaptatul)pt ca fiind a 2-a sarcina si asa aproape de prima s-ar putea sa nu mai am atat de mult lapte. Si acum, bingo, iata ca bb a luat f. bine in greutate doar cu laptele meu. Cred ca a vrut sa spuna ca eu, fiind asa slabanoaga, nu a avut timp corpul sa se refaca, sa asimileze substantele nutritive necesare.