Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Fetelor daca mi se pare ca respira ok tre sa ii aspir nasul? Ca vad ca voi o faceti.

Deci noi baietii tre sa aducem martisoare la domnisoarele colege de odisee. Eu si uitasem de 1 martie
Acum asteptam ziua de maine.

eu nu-i aspir nasul decat daca vad mucisori in el, sper ca procedez corect.
asteptam ziua de maine, sa primim martisoare

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Cadia, eu stau la 100m distanta de Ramada Nord si mama mea la 20m . Este intr-adevar ff frumos inauntru insa destul de scump din cate stiu...

Da, nu este ieftin, dar serviciile sunt de nota 20.Noi am facut acolo si nunta si cununia pentru ca ne-a placut f.tare.
Si...daca stati asa aproape, va asteptam la botez

Sa poarte fetele sanatoase lucrusoarele

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Veronik, e bun si paracetamol sau algocalmin si poti alapta.Daca nu ai alta solutie, trebuie sa faci tot posibilul sa detensionezi sanii, sa 'inmoi' partea aia tare si inrosita. Stai mult cu ei sub dus cu apa calda si mulge-i usor si maseaza-i. Daca ai pompa, incearca sa si pompezi usor. Iti trece in cateva ore cu dus cald si masaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

CADIA , merci de invitatie.

VERO, imi pare rau sa aud asta...stiu ca nu dau cei de acolo antibiotic fara reteta...si nasei mele ii aduce mama ei din RO cand vine. Eu am avut ca tine daca mai tii minte ca povesteam. Mie mi-a zis asa DR. Sa trag cu pompa cat de mult (ca timp) si cat de des pot TOT laptele de acolo. Daca faci febra NU da lui bebe sa pape din sanul cu pricina. Pune comprese cu apa rece pe san cat mai des si mai mult si poti lua paracetamol ca sa scada febra. Daca dupa 2 zile de cand faci asta tot asa e, urgent la DR sa-ti dea antibiotic.
Sper sa iasa bine botezul si tu sa te simti mai bine si sa te distrezi cat de cat

BEE, unde esti???

Am si eu o problema insa cu ANA (cea mare). Aici apelez mai ales la fetele cu cunostiinte medicale...ca sunt la capatul rabdarii...
Ana a fost diagnosticata acum o luna si jumatate cu STAFILOCOCIE la ambii ochi (cu Stafilococul Auriu care stiu ca e cel mai pacatos)
De atunci facem tratament cu picaturi si gel (antibiotic) insa nu va pot spune ce TEROARE si URLETE sunt in momentul in care trebuie sa-i pun si picaturi si gel in punga ochiului...problema este ca NU cedeaza de o luna si ceva tot asa...are ochii umflati si rosii si imi vine sa plang cand ma uit la ea. Am fost la 3 DR si nu stiu unde sa ma mai duc...ce sa-i mai fac...sunt pur si simplu disperata
Cand ii pun picaturi plange asa de tare si cu lacrimi si cred ca nici nu-si fac efectul picaturile si din cauza asta ca le elimina imediat prin plans..Ce sa-i mai fac?

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Vero algocalmin ai pt febra?Incearca asa si vezi...dc nu cedeaza mai vedem..
Alina nu stiu ce sa zic , in principiu trece cu picaturi dc nu veti reusi se utilizeaza in final antibiotic pe cale generala.

Noi tot raciti, muciosi,aseara facuse 37,5 , a primit oricum paracetamol supozitoare ca asa era schema,nici nu e mai rau da nici mai bine , nu stiu ce sa zic...tot tusim , tot mucim.S-a trezit la 4 sa pape si apoi la 9 juma.L-am luat cu noi in pat si imi era asa mila..Oare cand se termina faza asta?Imi e teama de suprainfectie si de bronsiolita, so far so good dar nici imbunatatire nu vad.Ca stare generala atat timp cat papa mai stau linistita...dar de fapt nu sunt linistita, bate-ma Roxana dar nu pot.
Ma straduiesc :uite ca dovada am fugit si m-am tuns nitel si ...nu am mai asteptat unda verde de la ginecolog ca deh cand mai ajung si la asta..asa ca aseara de suparare si noi in sfarsit..sa nu radeti , ma gandeam ca face bine la suparare

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Merci fetelor ;

Nu m=am putut duce la biserica ca ma simt prea rau
Am chemat un medic acasa si m=a consultat am infectie la san , nu e mastita...e infectie... si starea pe care o am e de la durere si infectie....offff morrr de ciudaaa ,
Am reteta, si trebuie sa opresc alaptatul la sanul cu pricina...trebuie sa trag cu pompa si sa ii dau doar din unul....oare o sa se sature?????????
Am sa va povestesc sapt. viitoare de ce nu am mai intrat. Va pup.

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la toata lumea!

la toti licuricii sarbatoriti azi (inclusiv la Mister Mister al nostru)... lista e lunga, ce sa-i facem daca februarie are doar 28 de zile

Am vazut pozici de bebelici si bebeline...avem niste copilasi superbi !!!

Fetelor, eu nu-i aspir nasucul lui bebe mic al nostru, ca pana acum nu a fost nevoie. Pediatra mi-a zis sa nu ma bag daca nu-i "mucos"... ma gandesc ca daca nu-s probleme nu are rost sa "zgandaresc" zona.

Si noi am pus deja deoparte hainute ramase mici - inca nu vrem sa le dam ca planuim bebe 2 peste maximum 3 ani, dar dupa aceea si noi o sa avem grija sa ajunga la alti copilasi.

Petrecere frumoasa la Selene si la cine mai face azi botezul... si spor la pregatiri la cine e in focul pregatirilor

Aalina, nici eu nu am facut niciodata proba suptului. Daca vrea sa pape, ii dau, daca nu mai vrea, nu-i mai dau. Cam simplistic, da' la noi merge... si uite ca in 8 saptamani jumate a pus frumos in greutate iar eu nu ma (mai) stresez deloc. Stie bebe mai bine decat mine cat ii trebuie sa pape.

Wow 30 de grade, Miere... aici nu prea dai de asa ceva nici in miezul verii... da' nici caciula nu se poarta decat iarna. De "inamicul curent" oricum nu a auzit nimeni, mare sau mic (va dati seama, aici kilturile se poarta in stil "commando" deci daca ar fi problema cu "trasul curentului" ar cam incurca-o toata po****tia masculina )

In ceea ce priveste "sfaturile pretioase" macar am noroc cu rudele (care oricum sunt departe de noi): cele din familia sotului nu se baga, doar daca cer vreun sfat isi dau si ei cu parerea, ai mei parinti merg pe principiul "ei ma sfatuiesc, dar eu sunt mamica, deci cum fac eu e cel mai bine" iar restul... ma cunosc prea bine asa ca daca au ceva de zis tin pentru ei. Iar aici "atotstiutori" pe strada nu avem

Ada, trimite si la noi niste soare, ca si noi avem nevoie pe-aici in ploioasa Scotie.

Delia, la mine sanii sunt de obicei destul de moi (tari sunt doar dimineata, sau dupa o pauza mai mare la alaptat) si laptic este.

Alina ochisorii cu probleme ai Anei, ooof ce necajita trebuie sa fie micuta! Cred si eu ca s-a saturat de picaturi, de atata vreme!

Irina, nu rad, sa stii ca nici noi nu am asteptat OK-ul de la control, ne-am pus la treaba si a fost totul ff bine O sa ii treaca si Grumetzelului raceala, dragul de el pui mic

Veronica, sanatate multa, sa se vindece sanul cu probleme

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Fetelor, cat lapte iese de la un san....ca m-am saturat de cand ma tot mulg....ma dor mainile

Eu ma uit pe internet la botez si ma mulg
pe www.biserica.be = transmit pe net sa vad si eu

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ciao, fetelor!

Am venit de la botez. Foarte frumos a fost. Din pacate, toate pozele facute de tatal Dariei sunt miscate si nu se vede prea mare lucru... Asteptam pozele de la ceilalti invitati...

Am primit multe cadouri, in hainute si / sau bani...

ttenzika, eu sunt la Cluj acum, aici am facut botezul. Costumasul Dariei a fost absolut superb. La preot i-am lasat 150 de RON (nasa i-a lasat, ma rog). Nu a plans mai deloc Daria. Nu a scufundat-o in apa, doar i-a turnat din belsug pe capsor.

Si sa vedeti ce chestie: pe body-ul Dariei, adus de nasa, scrie "Licurici"...

Tatal ei a venit azi-dimineata la 6. Tradatoarea asta mica, manca-o-ar mama pe ea, i-a tras trei ropote de ras in hohote... Mie nu mi-a facut niciodata asa... :P E prima data cand rade in hohote...

Imi pare rau sa aud ca aveti probleme, Alina, veronica...

Ma doare spatele rau de tot, va pusi...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

tuturor licuricilor sarbatoriti azi, muuulti la numar

Eu prezenta la datorie, in aceeasi formatie, am dormit bine, sa vedem cum mai trece si ziua asta. Imi pare bine ca anul asta nu e bisect, mai bine nascuta in martie decat pe 29 feb.

Felicitari pentru botez, Selene si Veronica.

Insanatosire grabnica, Veronica, imi pare tare rau ca s-a intamplat chiar azi necazul.

Lisa, am admirat-o si eu pe bebe Ana(si pe taticul ei)

Anculet, si bebe Alexandra e tare frumusica.

Irina, felicitari si tie pentru, face bine la moral, nu?!

Dark, simpatica ai maifost cu "trasul curentului"

Am hotarat ca azi nu gatesc nimic, mergem sa mancam la indieni ceva spicy, poate, poate...

POZE

Iulia 40+ Carla Maria

Mergi la inceput