Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (138)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Cu cea mai mare placere CADIA

Nasucul i-l curat daca are mucisori. Nu e bine sa tot umblam in nasucul lor, daca nu e nevoie.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

ada, ce bine si cald esteeee

si eu la fel cu nasucul, il curat doar cand are mucisori

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

AAA! Azi am schimbat si nr la pampers (3)

Filip Andrei bb de Anuc

SABINA-MARIA bb de Alina1976
NADIA ANA bb de Naty (noi cele 4 sarbatorim 2 zile)
STEFAN CAROL bb de Cristi_2003
Karina bebelina mea

Mergi la inceput

Dark voi cand sarbatoriti 2 lunisoare?

LACHLAN MARIUS bb de Dark

Ana Teodora bb de Lisa79
Radu Costin bb de zisaCami
Alexandru bb de Kristinutz
Victor Martin bb de Crisspoliss
ALEXANDRU-STEFAN bb de stefanial bebelusi nascuti pe 29. 30. 31, la mai mareee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Fetelor Ajutorrrr

Am facut mastita, e wd si nu stiu unde sa ma duc.....ma doare sanul ingrozitor e rosul si in plus ma doare capul si ma simt ca la o gripa... ce sa iau??????? augumentin e bun????pot sa mai dau copilului sa suga??????

offfffff si azi am botezul.... mamaaaa ce ghinion....

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

felicitari dya!!! hai iulia!!!
roxana, deci e ok sa fie sanii moi? ca eu ma tot speriu cand simt asa... cat despre changeling...mai bine nu te uita atunci...daaar, neaparat sa te uiti la wall-e (daca nu ai vazut deja). sunt niste desene f f f faine cu 'eva' :)
crisspy, stiu ca suna aiurea, dar incearca sa nu mai plangi, sa fi optimista, gandeste-te inainte sa alaptezi ca de data asta o sa ai lapte mult, si o sa fie mult mai bine.

puiutzul meu are 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

veronik...eu habar n-am! intreaba si la fetele cu alaptatul, poate gasesti pe cineva sa stie... oricum, stiu ca augmentin e f tare (eficient) si e ok cand alaptezi. mie mi-a recomandat dr cand mi sa umflat o masea. dar nu stiu daca la mastita e ok sa dai lapte la bebe...

puiutzul meu are 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Veronica ia CEFALEXIN !300 mg la 6 ore 2 sapt conform ghidurilor de antibioterapie!Sanatate!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Irina- dar aici nu iti da nimeni pastile fara reteta... iar in casa am doar augumentin si amoxicilina luate din romania....

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

IrinaC ma bucur ca sunteti mai bine si felicitari pentru zambaret.
Alina si noi facem apos dar culoarea e ok. Difera ca numar, de la o data pe zi pana la 2-3.
Criss eu stiam ca tre sa aiba bobite deci e ok.
Daiopri sper sa redeveniti cuminti
Lisa superba Ana. Iar tati pare topit. Spor la reduceri Sper sa iti reglezi treburile si mai ales Ana sa nu aiba probleme daca nu mai iei laxative.Insanatosire grabnica.
Ada ce ma bucur ca e frumos la Iasi. Aici de 3 zile ba ninge ba sta , aiurea e ca nu se aseaza macar sa ma bucur de zapada.
Veronica imi pare rau. Din pacate habar nu am ca la primul nu am facut deloc furia laptelui, iar acum un pic intr-o seara si atunci am pus comprese reci. Nu poti merge la urgente?
Miere eu am avut surpriza sa imi zica barbatul ca ar trebui sa ii pun caciulita...Asa ca pana la babe... Mi se pare normal la ce temperaturi aveti sa il imbraci in consecinta.
Delia ziceai tu de poze si mi-am amintit si am vazut ca tot aveti falcute
Ttenzika tie iti apartine ghemotocul????? Delicios
celor ce fac o luna, doua sau alte numere

Ce de pregatiri de botez. Eu inca nu am stabilit nasii definitiv Tre sa rezolv si asta cat de repede.
Vad ca vorbiti de papat. Eu nu stiu cat baga si nici nu vreau sa ma apuc sa fac proba suptului. La noi e simplu, suge cat vrea si cand refuza sanii daca tot isi mai mananca mainile si incepe sa maraie e clar ca e loc de completare. Daca se culca linistit inseamna ca am produs corespuzator.
De varsat mi-a varsat cand a mancat lacom, se vedea pe el ca nu mai are rabdare, si asta doar la masa de san. Dupa formula nu.

Cat sa il tin la san? Uneori cand nu mai e lapte nu mai sta singur. Isi mananca mainile.Dar alteori sta si doua ore... Ma gandesc ca daca sta asa...nu se mai face tura doi pentru urmatoarea masa. Ca daca nu se satura tot tre sa ii dau formula si daca stam 2 ore la san.

Fetelor daca mi se pare ca respira ok tre sa ii aspir nasul? Ca vad ca voi o faceti.

Deci noi baietii tre sa aducem martisoare la domnisoarele colege de odisee. Eu si uitasem de 1 martie
Acum asteptam ziua de maine.

Mergi la inceput