Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (138)
Raspunsuri - Pagina 17
lisa79 spune:
eu ma plictisesc tare,noroc cu mama care mai e cu mine.
azi e suparata si mama pe ea, ca plange din orice,vrea numai in barte si sa adorma numai la titi
,bai si plangeeee asa de tare ca trebuie sa o pun la titi. cum o pun cum pica lata.
cand va aud ca va dorm copii 5-6 ore pe noapte va invidiez
,Ana nu doarme mai mult de 2 ore,adoarme la san si se trezeste dupa 2 ore de foame. nu mai stiu ce sa fac cu ea,eu sunt rupta de oboseala. sa ii dau lapte praf ma simt vionovata ,dar nici lapte nu fac cum trebuie ca nu am timp sa dorm
. sper sa isi faca un program de somn cat de repede ca de nu intru pe pastile
. e greu frate cu ei ca nu ii intelegi
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
anca_ spune:
Lisa, ea mananca putin la o masa si e normal sa i se faca foame iar peste 2 ore. Incearca sa o faci sa manance mai mult la o masa si sa maresti timpul intre mese ca sa fie flamanda cand vine timpul de masa iar..o distragi putin mai cu suzeta, mai cu o jucarie, poate un swing/bouncer sau o plimbare ceva..daca se mareste timpul intre mese ziua automat se mareste si noaptea...si bebe va manca mai mult la o masa.
ada_coman spune:
Buna seara fetelor!
Azi am fost un pic afara, nu a fost prea cald, dar a fost ok.
Damiana bine ati venit acasa!!! 

Carmen_Marieta eu nu cred lozinca cu invatatul in brate, eu imi iau copilul in brate ori de cate ori plange sau cand vreau eu pur si simplu, asa am procedat si cu Daria si nu ”s-a invatat in brate”. In plus sunt prea mici pt a face conexiuni (ca daca plang ma ia in brate) si acu cat sunt micuti au nevoie de mami.
Aalina
si pitika mea se chinuie rau de tot cu kk, mi-e asa mila de ea…nik nu mai functioneaza, nici sab-ul, nici debridat-ul, nici colic baby….nu stiu ce sa-I mai dau…
Dark spor la cumparaturi
si eu am o pasiune legat de cumparaturile pt bebici.
Alina1976 stai linistita, nu toti copiii iau la fel in greutate, Sabina arata fff bine 
cami_antonia vine ea si caldura si nu ai sa te mai plictisesti. Eu cand o aveam doar pe daria, mai dormeam cu ea, citeam, ma uitam la tv, gateam, calcam…sau pur si simplu stateam. Ma bucuram si eu cand mai venea cineva in vizita.![]()
roxanaz si Daria mea are piciorul mare (la 1 an jumate poarta deja 22) si eu rad de ea si-I zic ca traieste pe picior mare. Insa Karina pare sa fie mai micuta.
Selene_Bunny si Karina plange la imbracat, dar dupa ce termin adoarme, iar afara doarme in carucior 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
lisa79 spune:
anca,am incercat cu suzi,merge 5-10 min,dar atat. o pun la san,mananca si adoarme
nu o mai pot trezi
ada_coman spune:
Iulia hai cu bb 

Bafta maine la dr.
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
roxanaz spune:
Lisa, asa program are si Eva si ea e un pic mai mare ca Ana. asa ca... incearca sa te odihnesti in timpul zilei si... nervi de otel. o sa treaca si perioada asta. nu are niciun rost sa ii dai lapte praf. hai, curaj!
Ada, eu cu Patrick sunt obisnuita ca are piciorul mare dar el e baiat... ma gandeam sa fie mai finuta Eva macar la piciorus (eu port 35
)
Iulia... asa zici, maine dupa-amiaza la control? pai.. sa indraznim sa scoatem majoretele? ![]()
Selene, asa si la noi tragedie cu trotuarele, de fapt ca peste tot la romanica. tot asa iti trebuie nervi de otel...
miereamara spune:
Are cineva noutati despre Irina si Andrei? Eu am tot sunat-o, dar nu raspunde...
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
multumesc fetelor
. incerc sa am rabdare.
iesim la o plimbare

Carla Maria