Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (138)
Raspunsuri - Pagina 18
Daiopri spune:
IrinaC, bebelusi multa sanatate si va astpetam cu vesti.
Iulia

Noi ne-am plimbat nitel ieri, si a dormit pisoiul o gramada. Drept urmare iar am bidoane in loc de ...
Lisa, si al meu ziua tot asa, vrea din 2 in 2 ore, uneori cu chiu cu vai il duc si la 2 ore. In schimb noaptea abia ii dau la 4 ore, si atunci nu sunt convinsa ca vrea, ca nu plange. Doar ca incepe foiala, fornaiala, gemutul si intinsul cam cu cate o ora inainte
Acuma chiar vroiam sa va intreb, ai vostri fac asa sunete? Ca al meu doar o perioada mica doarme profund dupa aceea incep onomatopeele.
Am zis ca merg sa imi iau dopuri ca eu nu dorm din cauza zgomotelor si nicidecum ca plange noaptea.
Ne-am cantarit vineri si de data asta nu a mai luat asa mult, a luat vreo 120g intr-o saptamana.
Roxana, asa si noi cu picioare mari, de aceea ma bucur ca am baieti. Da tot ne bagam la Eva, ca poate sa poarte papucii motanului ![]()

Noi muncim rau sa ii luam motanului pantofi ca e si lung si lat si cum vreti voi, trebuie pantofi care sa se deschida f. bine. Macar la pisoi avem deja, desi are si el piciorul lungut da parca nu asa lat ca motanul. Al motanului era ca un sapun cand era bb.
Eu is ocupata sa gasesc belete pt ro, si sa vaz cand sa pun botezul, ca cica pe 25 aprilie nu face preotul ca daca vreau sa fac de post, iar pe 1 mai e ziua motanului si il aneversam pe el, asa ca poate pe 9 mai botezul si apoi tre sa plec si in tara 

Distractie nu gluma pe mine.
Miere aveti grija sa nu raciti cu asa treceri bruste. La noi e cam ca la naiba, inourat da macar nu mai e asa frig.
Ma gandesc sa mai ies la plimbare sa fac miscare ca mai am o gramada de dat jos si nu stiu cum le dau

Nu de alta da trebuie sa fiu bine pana plec in tara ca nu imi iau haine noi mai mari. Nu zic ca ieri mi-am luat niste pantaloni, marimea de dinainte de sarcina, poate poate pleaca kg astea de la mine![]()
Si ii ziceam sotului ca ii probez doar pt lungime, sa nu se uite cum vin ca mai am de slabit![]()
V-am trimis si noi ceva pe contul comun:)
Aveti grija d evoi si bbei si numai bine tuturor
anca_ spune:
Daiopri, si Andy mai scoate sunete noaptea...nu plange, dar se foieste si scoate zgomote prin somn...el doarme, dar eu nu, nu pot..inca doarme intr-un bazinet la noi in camera, ma gandesc ca daca il mut in patut la el in camera si pun doar chestiile alea de auzit bebeul poate nu se mai aud zgomotele lui si dorm si eu linistita ![]()
iulia, uite niste agitate 

,
miereamara spune:
Si Aidan scoate tot felul de sunete, geme, ofteaza, rade....dar eu sunt mai nesimtita din fire, poti sa tai busteni pe mine, ma trezesc de abia cand o da in plans de-a binelea. Ciudat, pt ca inainte ma deranja cand sforaia Luc
, care saracu' s-a mutat in alta camera pt ca il aude pe bebe cum ofteaza:)))
Saracul copil, uneori il mai iau in pat dimineata, pt ultima repriza de somn de la 8 la 11 si uneori se trezeste inaintea mea si incepe sa ofteze, sa imi bage degetele in ochi, doar, doar m-oi trezi si i-as da de mancare. Dar dc nu plange, nu are nici o sansa
. Vad ca si-a facut program frumos, facem baie la 10.30 se culca la 11 si se mai trezeste la 5 dimineata, apoi somn pana pe la 8 cand se mai trezeste o data sa manance micul dejun la tzata.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ada_coman spune:
pozici la 2 luni ![]()
http://community.webshots.com/album/570342929JZSRpE
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
anca_ spune:
Miere, si Andy are "program" oarecum similar: somn de la 10 pana la 4-4:30 apoi pana la 7:30 dimineata...in timp cred ca se elimina si masa de noapte. In schimb ziua mananca la 3 ore, sa mai treaca putin timp si poate rarim la 4 ore. E bine ca poti ignora chitaielile lui Aidan, eu ma gandesc fie mut copilu' in camera la el sau imi cumpar dopuri de urechi ![]()
crisspy spune:
Alina cam cat timp foloseai pompa dupa fiecare alaptat? Ca eu stau cam cate o ora si in timpul zilei mai mult de 20 ml nu scot. Mai mult dimineata scot, in jur de 50-60ml dar asta pentru ca mama mea nu ma mai trezeste la masa de 3 noaptea.
Aalina ma gandeam eu ca o mare parte din timp ti-o petreci la toaleta cu atatea lichide... Iti urmez si eu exemplul si mi-am pus sticlutze jum de litru de ceai prin fiecare camera.
Am observat ca atunci cand ma mulg nu curge in continuu, adica curge ce curge dupa care se opreste timp in care eu tot mulg, apoi dupa vreo 5 min iar incepe sa curga si tot asa. Iar bebe nu are rabdare sa suga in gol atata timp si lasa sanul. Si eu ca si Aalina am inceput sa schimb sanul des ca sa poata manca si bebe ceva.
Astazi mai mult de 40ml la fiecare alaptat nu am putut sa-i dau, drept pt care am recurs de fiecare data la completare ca dupa cum v-am spus baiatul meu a ajuns sa manance cate 100 ml la o masa.
Astazi am terminat butelcuta de Galactogil, maine imi cumpar Galafor sa vedem daca da rezultate.
Rein mersi de sfat, am inceput sa beau si eu bere fara alcool, sper sa pot sa ma tin de cate una pe zi, numai ca pe mine ma cam umfla in stomac berea. Dar acum, orice pt bebe.
Eu am insa o problema, nu prea pot sa-l fac pe bebe sa eructeze. Si daca nu eructeaza dupa ce mananca i-l apuca asa din senin in somn si varsa si se ineaca. Si mi-e frica sa nu faca din astea tocmai cand nu sunt in camera... Voi cum ati procedat?
Hai Iulia 

asteptam vesti.
Eu ma bag la somn, 
la toata lumea
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930
anca_ spune:
crisspy, continua cu pompatul..si la mine la inceput nu iesea prea mult 30-40ml..chiar si in cartea de la pompa mea scrie ca daca la inceput poti pompa 30-40ml e ok, dupa un timp o sa fie mai mult..eu acum dupa 2 sapt scot 100-150ml.
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Ciao, fetelor! Intrebare: si ai vostri copii urla ca din gura de sarpe cand sunt imbracati gros? Daria ma dispera cu faza asta... Si nu-i prea place in carucior... Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png Am adus pe lume o minune! |
SELENE, daa, si Eliza e in koncert atunci and o imbrac, chitzaie & maraie cand o imbrac si plange furios de-a dreptul cand ii pun caciula.
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
Sanatate bebeilor de Bebelusi & IrinaC, asteptam vesti de insanatoshire!
Maine dimineatza - ora 4 fara 5 min Eliza mea implineste 2 minunate luni. Habar n-am cand au trecut!
A, sa nu uit: poate cineva sa faca niste corecturi pe pagina de inceput: Eliza mea se numeste corect & complet ELIZA TEODORA, iar ziua mea este pe 26 mai ![]()
Duminica am fost la un botez, cica a costat totul cca 80 milioane lei vechi, m-a cam luat cu frig cand am auzit...
Ma duc la nani, pup la toata lumea!
Ira, mamica Elizei
yashy spune:
Oare o fi ultimul capitol la odisee??
Iulia, ce zici? Scot si eu muulte agitate!! Nastere rapida, usoara!! 

Felicitari proaspetelor mamici!!

Edinuta, felicitari mamico!!
Sa-ti traiasca printesa Ahinoua! Ce mult imi place numele!!
La Multi Ani
tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor si mamici si licurici.
O primavara frumoasa plina de bucurii!!
Intru si eu in clubul mamicilor cu putin laptic... ce pot sa fac? Nu am decat un picut de ceai de anason. Am terminat ceaiul de chimen... fara prea mare rezultat...
Acum cand scriu, mananc compotel de ananas. Azi e prima oara cand incerc, sa vedem rezultatele...
Luis e un mancacios, imi pare tare rau ca nu pot eu sa-i fac fata. Refuz categoric sa-i dau lapte praf. I-am dat de vreo 3 ori pana acum, cand l-am vazut lihnit de foame si oboseala de tras la tzatze...
Nu prea doarme ziua in ultima sapt. Atipeste un pic, si in jum de ora se trezeste. Noaptea suge repede si bine, dar pana scoate tot aerul din stomacel... trece cam jum ora, chiar o ora. Daca il pun in patut fara sa scoata tot aerul, se foieste, invarteste, geme, scanceste... etc. in final, plange. Iar in ultimile zile a inceput sa vomite destul de des si pe gura si pe nas... se sperie atat de tare mititelul, ca scoate niste sunete tare ciudate... Oare in momentul ala ar trebui sa ii scot laptele cu pompita din nasuc?
Va pupicim pe toti si toate!
Adina
& Luka
& Luis 
obraznicatura lu' mami