Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (138)
Raspunsuri - Pagina 16
fil_lily spune:
Irina si Bebelusi, multa sanatate puiutilor

.
Am implinit si noi ieri o luna( multumim Dark pt. urari
), nu imi vine sa cred ce a trecut timpul.
Noi ne razboim cu colicii,abia asteptam sa vina Colic calm! Azi o sa fie +15 grade afara, deci o sa incercam sa profitam de vreme( daca ne lasa doamnele colici
).
Iulia, special pt tine

.
Pe 1 februarie a venit pe lume Arianna Timea
Ciresica5 spune:
DarkBendis, Roxanaz, va multumesc din suflet pentru sustinere si pentru frumoasele incurajari! 
Este tare greu sa-ti potolesti emotiile acum la finalul sarcinii, iar voi stiti cel mai bine lucrul acesta!
Va pup si va multumesc inca o data!

37+ cu 
miereamara spune:
A venit si peste noi un val de frig, -2 grade noaptea, asta in conditiile in care alaltaieri erau 30 de grade si lumea la pisicina.
Daiopri tu ce mai spui? cum sunteti?
Iulia bafta la doctor, sa vii cu vesti bune.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Alina1976 spune:
Aalina, acum nu mai iau nimic de stimulare a lactatiei ca nu mai e nevoie. Am scapat de acest stres ![]()
Naty, bine sa sunteti OK!! Pai meniul este 175RON care include tot (3 feluri si tort) mai putin bautura pe care ne lasa sa o aducem noi pe toata.
Damiana 
. Bine ati venit acasa!! Asteptam noutati despre primele zile acasa.
Miere, -2 grade dupa 30????? OAU!!! ce diferente!!!
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia FETELE AM O INTREBARE ... ARE CINEVA CERERE PT SALARIU PRIMA SI PT CEI 15% SA IMI PUNA SI MIE PE MAILUL COMUN SAU AICI PE FORUM ... OPLSSSSSSSS mami de printesa ANTONIA IOANA 11.02.2009 Camelia |
http://mamici.blogspot.com/
aici gasesti de toate...
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Alina1976 spune:
Carmen, ce bine ca mai dai si tu de stire...chiar ma intrebam ce mai faci...vad ca bine
. 1kg si 9 cm!!!! OAU!!! Chiar ca o sa ai un lungan.
Roxana, asa ma gandeam si eu...ca nu are cum sa fie diaree pt ca face rar. Insa atunci cand face este apa aproape...dar nu mereu.
Eu sunt exact invers, adica constipata 
Fetelor, cand vad cat iau bebeii vostri in greutate ma deprim
Sabinuta arata foarte bine dar in realitate nu a luat asa fantastic in greutate. Adica a luat 750g in prima luna si acum in a doua luna doar 660g. Deci nici vorba de 1kg sau mai mult...
Bee, nu mai faci pe 3 mai? Ca eu asa am inteles...faceti duminica pe 26 aprilie?
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
cami_antonia spune:
fetele
multumesc de raspunsuri si de sfaturi ....
am reusit sa fac cererile ... sa vedem daca primesc ceva ca lucrez la stat si e cam greu de crezut da sa vedem ....
carmen nu am pus poze ... sa imi fie rusinica .... voi pune pe sot ... sper sa ma tin de cuvant ... da atat de full e sotul ca nici dosarele fetei nu le-a depus ....
vreau sa scriu si povestea nasterii ... ca tin neaparat sa o impartasesc cu voi .... poate am mai mult timp maine .... asta daca nu voi pleca cumva de acasa la o finuta sa stau cu ea ...
mai am si eu o intrebare .... voi nu va plictisiti singure acasa???? fetele care aveti doar un singur bebe si sotul e la munca.... nu va plictisiti??? ca eu nu stiu ce sa mai fac ... e bine cand am prieteni la mine .... dar apoi ei pleaca si ma lasa singuricaaaaaaaaaaaa

... pt mine asta e cea mai mare pedeapsa ....sa stau singurica ....
dar ma gandesc ca se va incalzi si voi scoate puiul de om afara si va mai trece aceasta plictiseala ...
pupi tuturorrrrrr
irinac toata ziua m-am gandit la tine dar mi-a fost jena sa te deranjez .... cu tel .... sa va faceti bine ....
mami de printesa ANTONIA IOANA 11.02.2009
Camelia
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Fetelor, cand vad cat iau bebeii vostri in greutate ma deprim Sabinuta arata foarte bine dar in realitate nu a luat asa fantastic in greutate. Adica a luat 750g in prima luna si acum in a doua luna doar 660g. Deci nici vorba de 1kg sau mai mult... |
Alina mai mama nu stii tu ca niciun copil nu e ca celalalt? tot ce conteaza e sa arate proportionat, sa fie vesela, sa doarma bine si sa manance ok... ca parametri tehnici is aleatorii. daca toti ar lua cate 1kg si ceva pe luna de unde mai apar fotomodelele?
anca_ spune:
Fetelor, am nevoie de un sfat: bebe de ieri dimineata e ragusit, nasul nu e infundat, nu are febra, mananca bine, doar e ragusit...de plans, nu a plans mult, deci nu cred ca a ragusit de la plans, daca se poate asa ceva...speram sa ii treaca dupa o noapte de somn,dar nu, s-a trezit tot ragusit..aveti idee ce sa ii fac sa-i treaca? oare de la ce o fi?
Selene_Bunny spune:
Ciao, fetelor!
Azi am iesit la plimbare cu caruciorul... Mai aveam putin si injuram toate trotuarele... Si toate masinile care au parcat pe trotuar si m-au obligat sa merg pe carosabil cu caruciorul...
Intrebare: si ai vostri copii urla ca din gura de sarpe cand sunt imbracati gros? Daria ma dispera cu faza asta... Si nu-i prea place in carucior...
lisa, e o biserica vizavi de OMV-ul din apropierea hotelurilor Onix si Topaz.
cami, eu n-apuc deloc sa ma plictisesc... As dormi mai mult, daca as putea... Dar Daria sta f. mult timp treaza, acum isi suge pumnuletul, de exemplu, plus ca o am in grija si pe bunica, peste zi, nici sa gatesc nu apuc... Mai spal hainutele ei, le calc, mai o curatenie, mai o traducere...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!