Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (138)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanaz spune:
buna ziua tuturor
Alina, desi cu intarziere, iti spun ca kk odata la cateva zile nu poate fi diaree. diareea inseamna scaune frecvente si apoase. deci doar apa.... nu e diaree. tu esti ok cu burtica?
Lisa, intotdeauna poti alapta cu febra. oricum 37.4 e mai mult decat ok.
Delia, mersi, dar wall-e e cosmarul meu de vreo 5-6 luni, Patrick e lesinat dupa el, avem si jocul wii, si toate personajele.... adevarul e ca e tare frumusel desenul.
Veronica, imi pare rau de problema ta cu sanul. sper ca esti mai bine acum!
Iris, la multi ani fericiti alaturi de familia ta!! sa iti mearga toate din plin! 

Irina, Patricia, sper ca sunt mai bine piticii!! ne gandim la voi!
Ciresica, doar contractiile dor la nastere
. restul nu. nastere usoara si bebelus sanatos!
Iulia... hai mama, ca trebuie sa nasti capitolul asta, da? ![]()
o zi buna tuturor!
Alina1976 spune:
Aalina, e foarte bine ce faci. Continua tot asa. La inceput e cel mai greu...lapticul vine el dar in timp. Poate sa suga si din ora in ora daca asa vrea. De ce schimbi sanul dupa 10 min? Dupa ce suge 10min si il strangi in mana mai iese laptic sau nu? daca da, pune-l in continuare la acelasi san ca daca el suge lapticul de inceput la ambii sani de aia nu se satura si iti cere din ora in ora...e si asta o explicatie.
Crisspy, poti lua cate stimulente vrei. Si eu luam asa: galafor, galactogil si un ceai dstimulare a lactatiei. Toate in acelasi timp. Si ma mulgeam. Rezultatele apar dupa o perioada, nu imediat. Uite daca iti aduci aminte si eu ma plangeam ca se duce laptele...undeva pe la 3 sapt dupa nastere...acum la 2 luni am lapte la greu pt ca am continuat, am perseverat. Chiar daca ii dai si lapte praf (ca si eu ii dadeam) tu mulge-te ca si cum bebe ar papa la san, nu lapte praf. Si o sa vezi ca in maxim o luna o sa ai mult laptic.
Naty, BAFTAAAAAA multa azi!! Sa dea DD sa fie bine si cu vaccinul si cu tatal tau la DR. Sa ne ti la curent.
Si eu si Bee facem botezul la acelasi restaurant si la aceeasi biserica
. Eu pe 25 aprilie, ea pe 3 mai.
Facem la biserica din Dorobanti si la Restaurantul "Select" (care este tot pe acolo pe langa Str. Wasington)
IRINA, PATRICIA 

. Sa dea Dumnezeu sa fie bine bebelusii vostri si sa se faca repede bine!!! Ne gandim la voi! 
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Naty spune:
Am scapat de vaccin! A plans tare dar s-a calmat repede. Pe mine insa m-a luat ameteala de emotii ...
alina, bee cat e tacamul la Select?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele.
iaca mai intram si noi, ne este foarte dor de voi...
Selene felicitari pt botez.
Cadia pupici, ce faceti?
Alina vazut poze cu Sabina, superba...
Brandusa ma bucur ca sunteti bine, si noi mai vomitam cateodata, pt ca am fost si mai micut, si eu ma sperii foarte tare, te inteleg perfect. Dar o sa ne facem noi mari!!
Roxana 

Rein ce face bb? Petru? iesiti in parc?
Cami ce face Antonia? nu am vazut poze, dar daca ai pus o sa le vad.
Noi suntem bine, am luat 1 kg, si am crescut 9 cm.
Din cauza colicilor am vrea sa stam cat mai mult in brate, imi este greu sa-l las sa planga( nu prea il las) dar nu stiu cum sa procedez ca sa nu-l invat in brate.
Voi cum procedati??
Noi facem botezul pe 28 martie!!
In rest, mancam bine, ne place afara, zambim, si ne place tare mult sa dormim pe burtica lui tati.
speram sa intram cat mai des, eu maine merg la ctrl. de 6 sapt..
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
Carmen_Marieta spune:
Am uitat, Irina si Patricia multa sanatate puiutilor.

Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
Aalina spune:
Naty bafta azi!
Ada 
Cami sa treceti peste perioada asta. Nu te mai juca cu el noaptea, sa fie lumina cat mai putina si se va prinde el ce si cum.
Carmen eu cand nu il tin in brate sau pe mine, il tin culcat in pat langa mine. Sa ma simta aproape.
Damiana bun venit acasa.
Crisspy eu iau si galafor si galactogil in acelasi timp. Ceaiul mi-l pun in sticlute de jumatate de kg si am tot timpul o sticluta langa mine. Beau inclusiv in timpul alaptatului. Acum ma straduiesc sa fie cald cat de mult ceaiul sau compotul da nu stau tot timpul sa il incalzesc. Imi fac de 3 ori pe zi si gata. Cel mai fain e ca atunci cand nu alaptez is la baie ![]()
Dark astept poze cu narcise
Ce bucurie pe tine ca va fi targ, nu ca pana acum nu ai fi facut cumparaturi ![]()
Ciresica nici pierderea dopului nici ruperea membranelor nu dor. Dopul il poti vedea pe tampon sau pe hartie, iar membranele te prinzi ca s-au rupt daca curge si nu poti face nimic sa se opreasca. Nastere usoara!
Alina
el e cel care cere mutarea de la san. Il scoate din gurita si il refuza pana i-l dau pe celalalt. Desi incerc sa mai schimb si pozitiile de alaptat tot nu il "pacalesc".
Plus ca manacand asa numai la unele mese cere mai des. La altele doarme fara problema si 4 ore.
Alina tu acum mai iei galafor/galactogil?
Kk face 2-3 pe zi, nu mult da destul de lichide, se pierd in pampers, si azi au fost explozive. S-a chinuit saracul si o dadea pe plns pana a iesit, desi tot asa moale. Au inceput deja colicile? 
rein spune:
Dark, vreau si eu poze cu primavara de la voi. Din ce povestesti tu e tocmai invers fata de cum imi imaginam eu atmosfera in GB.
Carmen, inca nu am ajuns prin parc, astept sa se mai invioreze natura ca nu imi place deloc peisajul in perioada asta, ma deprima. Petru e la parintii mei, la curte, o duce bine, prea bine as putea spune.
Si voi? 9 cm la 6 saptamani? sa inauguram echipa de baschet a licuricilor? Bravo voua!
rein spune:
Crisspy, am baut si eu ceaiurile clasice si am luat galafor dar am zis sa mai schimb si am dat-o pe Schlossgold. Stiu ca unii zic ca nu e adevarat ca berea face bine dar spre surprinderea mea, parca se umplu mai repede sanii. Si imi si place mai mult fata de ceai. Oricum, beau numai una pe zi + ciorbita + laptele de dimi+ apa cu vitamine efervescente se aduna ceva lichid. Nici prea mult nu e bun.
DarkBendis spune:
Damiana, bine ati venit acasa! 

Rein, io-s in Scotia... si aici se zice ca poti sa ai toate anotimpurile in 24 de ore. Ieri a fost o vreme faina de primavara, soare, un vanticel cald... acum bate vantu' rau, e cam urat, e frig... zici ca-i toamna (probabil vara a trecut in timpul noptii
) si zau ca nu m-as mira daca s-ar face si mai frig sau ar ninge (am mai patit-o sa avem ninsori mari in martie). Da' maine daca e vreme buna mergem sa fac poze la narcise si branduse!
Carmen, 9 centimetri WOW... pai o sa ai un lungan!
Aalina, clar ca ma bucur de targ... daca oi mai avea parale de cheltuit, asta e alta problema
Oricum tehnica mea e sa merg sa vad, sa fac lista cu ce imi place si apoi sa caut la magazinele online sa gasesc mai ieftin
Iulia, cum mai esti? 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Pe-aici si eu inca...sper sa nasc in capitolul asta...n-am semne inca, oricum maine dupa amiaza merg la doctor, abia astept...
Naty, imi pare bine s-aud ca ati inceput s-aveti nopti mai bune, dupa cat v-ati mai chinuit.
La noi nici nu se pune problema de ghiocei, narcise sau alte floricele...sunt -8 grade, tot mai bine decat pe coasta de est unde ninge, cris30 cum va descurcati cu zapada?
POZE
Iulia 40+
Carla Maria