Oligospermie-Cap.32
Raspunsuri - Pagina 18
sun_flower04 spune:
Salutate tuturor,
recunosc ca am mai citit sporadic posturile de pe forum pentru ca mi-am dorit ca dupa operatia de varicocel a sotului, pana la repetarea spermogramei, sa fim ceva mai relaxati si sa imi iau putin gandul de la asta.
So, dupa 3 luni de la operatie am repetat spermograma, iar rezultatele sunt proaste, cred ca cele mai proaste de pana acum
. Numarul lor a scazut, mobilitatea a scazut...tot, pana si forme tipice...
Azi avem programare si la medic, sunt foarte curioasa ce o sa ne spuna dupa asta si ce indicatii ne da in continuare.
Delphinas, la voi cum a iesit spermograma dupa operatie?
Evanescense? RuxandraB? Nu am mai vazut nici un post de la voi...
Pupici tuturor,
Sun_Flower
evanescence spune:
sun_flower 
Imi pare nespus de rau pt rezultatul prost...nici nu imi explic,dupa operatia de varicocel ar fii trebuit sa se imbunatateasca considerabil spermograma...mi-e teama ca sotul tau mai are o problema de alta natura poate hormonala ?? trebuie neaparat facute toate analizele...iti doresc bafta oricum si nu va pierdeti speranta.
Eu nu mai postez decat foarte rar,mai citesc pe forum sporadic...noi ne-am detasat de problema si am renuntat momentan...nu mai facem absolut nimic...dupa 2 IA am zis sa ne relaxam si sa uitam....culmea e ca chiar am uitat
si ne simtim foarte bine si asa.
RuxandraB tu ce mai faci draga??? vad ca nici tu nu mai scrii nimic.
Va doresc tuturor toate cele bune si mult succes,sa va ajute D-zeu

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
tannoo25 spune:
evanescence, de ce vorbesti asa ? ... nu renunta ... cum sa uiti ? asta imi suna a putin egoism ( scuza-ma ) ... betty
littlegirl spune:
eu cum sa ma simt dupa ce tratamentul naturist/apicol al sotului a dat rezultate, am ramas insarcinata in luna mai iar in iulie, la inceput sarcina s-a oprit din evolutie? depunem si noi armele pt un reset mental..a fost usturator..nu e egoism...e o perioada de refacere si detasare..sa poti sa o iei de la capat sau sa lasi legea spontaneietatii sa domine...
in cercul meu de cunostinte eram 3 gravidute ramase aprox in acelasi timp, numai eu am pierdut sarcina...
littlegirl spune:
am mers la dr zolog-cluj
oprirea din evolutie nu tine de nik. nici de dr, nici de medicamente, nici de ierburi...
sau...stiti voi altceva?