Oligospermie-Cap.32
Raspunsuri - Pagina 19
tannoo25 spune:
buna, fetelor,
littlegirl, eu nu stiu care ar putea fi cauza, dar, cred ca un doctor iti poate explica ce s-a intamplat ... cred, nu stiu sigur ... oricum, inca o data iti spun sa ai putere sa mergi mai departe ... iar la final, rezultatul sa fie cel dorit ! 
ANITA75, eu continui tratamentul pe care il urmez; la sf lui august termin cele 3 luni recomandate de dr. si astept cu nerbdare rezultatul ... sunt din ce in ce mai optimist
...
, pentru voi, fetelor ...
ruxandrab spune:
evanescence, sun_flower

Nu am mai scris nimic, pentru ca nu am mai facut mai nimic, nu neeaparat exclud proiectul bb din viata mea, dar dupa inseminarea nereusita a urmat o asteptare mai lunga pentru o vizita la endocrinolog (pentru mine, nu pentru sot) si acum suntem la regim... mancam sanatos, fara sucuri, prajeli si alte chestii... saptamana asta ne reapucam si de sport... Dr. ne-a zis ca nu oligospermia e cauza, ci cumva stilul nostru de viata, deci o luam de la baze...
Era sa uit... ne-am luat catel, nu stiu daca asta se pune ca noutate, dar e super simpatica si dulce.
http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png
tannoo25 spune:
multumesc, ANITA ... 
ruxandrab, ce rasa e catelusa ? ... noi am vrut cu ceva vreme in urma un labrador; am renuntat ...
tannoo25 spune:
ce varsta are catelusa, ruxandrab ? ... si ce nume i-ai pus ?
"Dr. ne-a zis ca nu oligospermia e cauza, ci cumva stilul nostru de viata ... "; chiar nu influenteaza cu nimic negativ oats ?
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 buna, fetelor, littlegirl, eu nu stiu care ar putea fi cauza, dar, cred ca un doctor iti poate explica ce s-a intamplat ... cred, nu stiu sigur ... oricum, inca o data iti spun sa ai putere sa mergi mai departe ... iar la final, rezultatul sa fie cel dorit ! ![]() ANITA75, eu continui tratamentul pe care il urmez; la sf lui august termin cele 3 luni recomandate de dr. si astept cu nerbdare rezultatul ... sunt din ce in ce mai optimist , pentru voi, fetelor ... |
BAFTA MULTA TANNO...SPER SA VII CU REZULTATE BUNE
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui littlegirl eu cum sa ma simt dupa ce tratamentul naturist/apicol al sotului a dat rezultate, am ramas insarcinata in luna mai iar in iulie, la inceput sarcina s-a oprit din evolutie? depunem si noi armele pt un reset mental..a fost usturator..nu e egoism...e o perioada de refacere si detasare..sa poti sa o iei de la capat sau sa lasi legea spontaneietatii sa domine... in cercul meu de cunostinte eram 3 gravidute ramase aprox in acelasi timp, numai eu am pierdut sarcina... |

littlegirl, stiu cat de greu e sa treci peste ...
iti doresc puterea sa o luati de la capat.
asa am patit si noi. dupa vreo 2 luni de tratament s-a imbunatatit putin putin spermograma (vreo 2 mil. per total ejaculat, cateva peocente la mobilitate si forme tipice). imbunatatirea era semnificativa doar pt linistea noastra sufleteasca: da efecte tratamentul. eram programati deja pt FIV in Debrecen. in 19 martie am fost la primul consult, urma sa revenim dupa menstra. si am tot asteptat... eu eram deja gravida la control si nu stiam inca. l-am pierdut in 7 aprilie am avut prima sangerare, la 51 de zile de la UM (30 de la ovulatie).

e greu sa o iei de la inceput...
dar trebuie.
acum asteptam... ce? nu stim sigur.
ciclul meu s-a dat peste cap dupa pierderea sarcinii, nu am avut nici un ciclu sub 40 de zile. deci o luam de la un dezastru mai mare decat aveam inainte. acum trebuie sa ne punem la punct amandoi, ca se pare ca ar fi fost prea usor sa ne luptam doar cu oligoastenozoospermia.
oricum ideea e sa facem un IA pe ciclu stimulat si apoi mai vedem ce si cum ...si unde