Oligospermie-Cap.32

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

dedicut, in ce a constat tratamentul Liviei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui codmo

Buna fetelor. Imi vine sa plang cu lacrimi de crocodil. Initial, anul trecut sotul a fost diagnosticat cu oligozoospermie. Dupa o luna, criptozoospermie cu 0,5 milioane/ml. Dezamagiti am lasat-o balta. Acum am hotarat sa reluam investigatiile, si am inceput cam de trei saptamani sa luam tratamentul de la cap apiterapie (dupa ureche bineinteles, pt ca acum chiar suntem intr-o per. de criza, nu am apelat direct la dl Andritoiu). eu mi am facut analizele (FSH, TSH, LH, E2, PRL) care sunt ok,iar azi mi-am trimis barbatul sa faca o spermograma, dar ..... dezastru . cea mai proasta spermograma care poate exista: criptozoospermie, cu doar 0,1 milioane/ml. Nu mai stiu ce sa spun. Din ce in ce mai prost .... Credeti ca faptul ca la noi nu sunt conditii de recoltare poate duce la asa ceva? Cert e ca de fiecare data cand intra la WC public al clinicii, cineva il streseaza si tot bate la usa. Poate sa fie din cauza asta? Ce ma sfatuiti sa fac? Ginecologul, pe baza spermogramelor de anul trecut mi-a spus clar FIV + ICSI. La ce alt fel de medic sa mergem? ajutati-ma cu un sfat, va rog. Multumesc

Doooamneeeeeeeeeeee nu-mi vine sa cred cum adik sa mearga in WC-ul clinicii????????????? Mergi la o alta clinica!! NU E POSIBIL ASHA CEVA.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

turqoise, tratamenul Liviei consta in branca ursului, napraznic, polen, selezin ACE, telina si spirulina. Nu stiu cat de mult a ajutat acest tratament, nu a mai repetat analizele pentru ca dupa 3 luni am ramas insarcinata. Probabil ca a ajutat totusi pentru ca inainte de a face tratamentul am incercam un an fara sa reusim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

buna din nou
am luat si noi o parte din rezultate
eu zic ca sunt bune
SPERMOCULTURA:
"Pe mediile insamantate in conditii aerobe nu s-au dezvoltat colonii bacteriene la 48 ore.
CULTURA FUNGI NEGATIV "

ANALIZE HORMONALE:
Alfa fetoproteina 2.76 < 13.4 ng/ml
Ag carcinoembrionar (CEA) 3.27 nefumatori: <5.0 ng/ml fumatori: <10.0 ng/ml
Testosteron 8.58 1.66 - 8.77 ng/ml
Ag specific prostatic (PSA) 0.475 < 1.4 ng/ml
LH 2.44 1.14 - 8.75 mUI/ml
Prolactina 11.15 2.58 - 18.12 ng/ml
FSH 3.29 1.37 - 13.58 mUI/ml
Testosteron liber 14.28 5.5 - 42 pg/ml
Free PSA 0.242 < 0.934 ng/ml >25%

sper sa iasa si cele genetice bine si pana pe 17 pana luam rezultatele o sa ii fac o programare pt eco la dr. Iosup.
p.s.Lexi poate ma ajuti cu nr de tel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codmo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Doooamneeeeeeeeeeee nu-mi vine sa cred cum adik sa mearga in WC-ul clinicii????????????? Mergi la o alta clinica!! NU E POSIBIL ASHA CEVA.......

Din pacate Lia, in Timisoara in afara de Bioclinica nu stiu alt loc de "recoltare", decat la spitalul Bega, unde sunt cam tot aceleasi conditii, daca nu mai rele. Daca cineva din Timisoara stie unde se poate face spermograma, in conditii mai umane, va rog sa imi spuneti si mie. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

clar Vulturas , uite nr te tel unde poti face programare. Eu zic sa suni de pe acum, ca te va programa undeva pe la inceput de august, deci ai timp sa iasa si rezultatele genetice. Eco testiculara costa 2 mil si crede-ma ca merita. Nr de tel Iosup : 0724464646.
Mult succes

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

clar Vulturas , uite nr te tel unde poti face programare. Eu zic sa suni de pe acum, ca te va programa undeva pe la inceput de august, deci ai timp sa iasa si rezultatele genetice. Eco testiculara costa 2 mil si crede-ma ca merita. Nr de tel Iosup : 0724464646.
Mult succes

sar'na
am sunat si a zis sa revin cu un tel zilele astea...il chemase azi la 12.30 dar nu are cand sa ajunga...si o sa sun iar joi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Mult succes

sar'na
am sunat si a zis sa revin cu un tel zilele astea...il chemase azi la 12.30 dar nu are cand sa ajunga...si o sa sun iar joi

a fost si sotul azi la eco...e PERFECT...nu are varicocel, nu are nimic nelalocul lui sau sa nu aiba dimensiunile care trebuiesc...cu alte cuvinte analize perfecte dar infertilitate inexplicabila

Mergi la inceput

fetelor sunteti in concediu???
am luat si la cariotip rezultatul
Rezultat:
metafaze examinate 10, Metafaza cariotipate 9
Cariotip 46,XY
Comentariu:
Anomaliile cromozomiale submicroscopice si mozaicismul in procent mic nu pot fi detectate.
Sunt bune din cate inteleg eu toate analizele...dar atunci dc spermograma este praf?

Mergi la inceput

nu mai aveti nici o veste???

Mergi la inceput