Oligospermie-Cap.32
Raspunsuri - Pagina 14
housepocket480 spune:
Alexia, nu cunosc doctorul si noi ne-am operat tot acolo dar cu un alt doctor. Ce pot sa-ti spun este ca nu toti doctorii de la panduri sunt buni. Am fost inainte la un urolog celebru trimisi de Matei si nu a vazut varicocelul. Ne-am dus apoi la protopopeasca si ea a zis ca vrea neaparat la doctorul X (nu-mi aduc amintenumele) la Medas dac care opereaza la panduri si a vazut varicocel. Basca ca un prost de doctor de la panduri i-a dat sotului un tratament fara sa-l consulte si era pentru prostata
... in rest spitalul ca la spital, noi am fost singuri in rezerva, s-a dat cum se da peste tot de la infirmiera la doctor si cunosti la infiermiere cat cuprinde si doctorul te refuza din super bun simt si te certi cu el... repet dr la care am fost noi e super om,..succes
Din pacate si acum ne dorim un bebe si o luam iar de la capat... problemele astea de la barbati sunt...delicate si pe termene lungiiiiiiiii..
Mama lui Matei Alexandru
Lia73 spune:
Postz si yo spermograma sotului meu:
Volum:4.5 ml
Culoare : alb sidefie
Consistenta: fluenta
Ph: 8.0
Motilitate : 40 10 10
Viteza: ++ + +-
Nr:11.2 mil/ml sperma
Morfologie: 60% viabili
Total 50.4 mil spermatozoizi
Modificari: cap: forme ascutite, forme rotunde
Comentariu: Oligospermie usoara
Imi puteti spune si mie cum sta ? este grav?
housepocket480 spune:
ah, cineva dragut m-a facut sa-mi aduc aminte de dr. care a facut la panduri ecografie si nu a vazut varicocel - ciurel. dat prostenal 
Mama lui Matei Alexandru
alexia_ada spune:
housepocket480 multumesc frumos de detalii
. Maine mai mergem la un doc , daca si acesta zice operatie atunci o facem . Eu sper sa fie ok . La noi operatia este gen varicocel ( cum se desfasoara, durata, complexitate etc)
Va multumesc mult si sper sa vin cu vesti bune maine de la sp Carol Davila ( Dr Penescu)
Lia73 spune:
Postez si yo spermograma sotului meu:
Volum:4.5 ml
Culoare : alb sidefie
Consistenta: fluenta
Ph: 8.0
Motilitate : 40 10 10
Viteza: ++ + +-
Nr:11.2 mil/ml sperma
Morfologie: 60% viabili
Total 50.4 mil spermatozoizi
Modificari: cap: forme ascutite, forme rotunde
Comentariu: Oligospermie usoara
Imi puteti spune si mie cum sta ? este grav?

Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Lia73, nu e atat de grav. Stati multttt mai bine decat o gramada de alte cupluri. |
Sa inteleg ca nu tre sa-mi fac griji. Dar este tratament ?...Ptr a nu se agrava?
adrianaBuc spune:
In primul rand o viata cat mai sanatoasa: mai putin tutun, alcool. Mancare fara E-uri (pe cat posibil), legume si fructe cat cuprinde. Importante si sunt stresul si oboseala.
littlegirl spune:
Lia, sotul meu statea mult mai rau la acest capitol si si-a imbunatatit uluitor toate valorile prin tratamentul Dlui Andritoiu (este sectiune aparte pe acest forum). Daca va doriti un bebe, parerea mea este sa urmeze acest tratament; este natural, sanatos si ..da rezultate; sotul meu l-a inceput pe 7 februarie si pe 23 mai am ramas insarcinata
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui littlegirl Lia, sotul meu statea mult mai rau la acest capitol si si-a imbunatatit uluitor toate valorile prin tratamentul Dlui Andritoiu (este sectiune aparte pe acest forum). Daca va doriti un bebe, parerea mea este sa urmeze acest tratament; este natural, sanatos si ..da rezultate; sotul meu l-a inceput pe 7 februarie si pe 23 mai am ramas insarcinata |
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII