Oligospermie-Cap.32
Raspunsuri - Pagina 13
alexia_ada spune:
Hello dragelor ,
Sotul meu urmeaza sa faca o operatie gen varicocel ( ca procedure, durata si complexitate ) la un spital de stat ( Panduri ) . Aveti idee cam cat se " da " la doc ??? este genul de om care nu stiu daca ar primi un plic ...dar macar sa fiu pregatita dinainte in caz ca poate reusesc . Cu cat ar trebui sa ma prezint tinand cont ca procedura de cand il interneaza pana la externare dureaza 3 zile?
va multumesc si va urez mul mult succes !!!
lore_dia spune:
buna,
pentru oligospermie sotul meu se trateaza cu Masculion(de aprox. 3 luni). La ultima spermograma , rezultatul a iesit favorabil asa incat dr. a zis sa facem dragoste( cat mai mult) si sa respectam metoda calendarului.
Doamne ajuta!
alexia_ada spune:
housepocket480 cred ca ptr mine era intrebarea...
la dr Damian ! daca ai ceva info astept raspuns.
mersi frumos 
Irina_lz spune:
Buna fetelor. Urmaresc forumul desprecopii de prin noiembrie, insa abia acum mi-am facut curaj sa scriu. sotul meu a fost depistat cu oligospermie cu teratospermie
. problema este ca nu stim incotro sa o luam, la ce doctor sa mergem si la ce clinica
. am inteles de la voi ca un urolog este recomandat in aceste cazuri. poate imi puteti da niste sfaturi (subiectul are asa de multe capitole,incat nu stiu unde sa caut).
pogonici1977 spune:
draga irina.......nu treb sa urasti foruml, noi iti dam sfaturi, te sustinem din umbra.....si suntem cu tine ptr ati sustine moralul
alexia_ada spune:
fetelor pentru mine nu are nimeni un raspuns??? 

ma bazez in continuare pe experientele voastre.
Irina un urolog , intradevar trebuie sa faca o consultatie . Noi am fost la Dr Damian de la Gynera si am fost tare multumiti 
Irina_lz spune:
offf, partea grea abia acum vine: cum il fac sa se duca la dr? de 4 ani incerc sa-l conving sa-si faca amaratele alea de analize uzuale.
tb sa-l pisalogesc bine de tot.
oricum am auzit ca la gynera e ok, am o prietena care a facut fiv la ei si s-a prins din prima (tot sotul avea probleme), insa i s-a oprit sarcina din evolutie (din cauza ei).
alexia_ada spune:
Irina draga trebuie sa ii explici ca la o consultatie ( o discutie cu doc) nu il taie, spanzura si nici altceva , plus ca poti intra cu el in cabinet . Este un doctor tanar, plin de haz, optimism si crede-ma nu o sa regretati ca ati fost . Costa 120 lei o consultatie , asa ca spune-i sotului ca stand asa nu rezolva nimic , decat ca poate se agraveaza si trece in alta parte a oligo .
Mult succes !
housepocket480 spune:
Alexia, nu cunosc doctorul si noi ne-am operat tot acolo dar cu un alt doctor. Ce pot sa-ti spun este ca nu toti doctorii de la panduri sunt buni. Am fost inainte la un urolog celebru trimisi de Matei si nu a vazut varicocelul. Ne-am dus apoi la protopopeasca si ea a zis ca vrea neaparat la doctorul X (nu-mi aduc amintenumele) la Medas dac care opereaza la panduri si a vazut varicocel. Basca ca un prost de doctor de la panduri i-a dat sotului un tratament fara sa-l consulte si era pentru prostata
... in rest spitalul ca la spital, noi am fost singuri in rezerva, s-a dat cum se da peste tot de la infirmiera la doctor si cunosti la infiermiere cat cuprinde si doctorul te refuza din super bun simt si te certi cu el... repet dr la care am fost noi e super om,..succes
Mama lui Matei Alexandru