Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete! Venii cu cu lapte! Am impresia ca se doarme-n grup

Aici e soare si frumos, probabil c-am sa plec iar la plimbare... ne vedem mai tirziu

Fille du Sud 36 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

'Mneata tufete,

Multu' de cafea; vreau si eu ca tare mi-e pofta

N-am mai scris ieri pt. ca am fost la medic si am fost tare dezamagita: la 34 sapt si 3 zile, bebe are 3, 200 kg

Captzul e de 38 sapt si 2 zile iar corpul de 36 sapt si 2 zile.

E normal asa ceva?

Mi-a spus ca o sa nasc mai repede si m-a chemat la control peste o saptamina. O fi ceva grav de m-a chemat asa repede???

SIngura veste buna e ca, de acum, oricind as naste, pot naste la clinica pt ca bebe e marisor si nu mai ajung la urgente, nemaifiind vorva de nastere prematura.

Ei, ce ziceti?

Multu'

Gina 34+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Florinela, multumesc mult pentru pont , esti o dulce !
Sunt din Bucuresti, dar se pare ca degeaba... nu stiu unde este angro Flora . Este cumva in spate la Piata Presei Libere?
Zici ca aici ai vazut si suzete si cruciulite???
Pentru programul cu ursitoarele la botez ai ales o firma anume?

36+ cu

DE LA GURA DE METROU AVIATORILOR IEI MASINA , NU STIU SIGUR DA PARCA 311, SI TE LASA CHIAR IN FATA LA FLORA.
Florinela cand ai fost ultima data la Flora???? Eu am auzit ca-i cam gol pe acolo de ceva timp. Nu cred ca ar avea rost sa va duceti pana acolo pt niste cruciulite.Dc vreti sa luati ceva mai multe pt botez eu zic sa alegeti mai rpd Dorally in loc de Flora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza!

Mie la echo de 28-29 saptamini mi-a zis medicul meu ca am placenta grad 2-3, mai mult spre 3 (3 fiind ultimul grad de maturare, ala care ar trebui regasit cu putin timp inainte de nastere).
La morfofetala de 31-32s mi s-a zis ca placenta e gradul 2 spre 3, dar bebe era ok dezvoltat
Acum 2 zile, la Doppler (hipertensiune) mi s-a zis ca placenta e gradul 3 (deci calcificata), dar bebelina se dezvolta bine in continuare si nu da nici un semn de suferinta fetala. E adevarat ca sint in 36s3z. Luni ma voi intilni la spital cu echipa de medici ca sa programam cezariana; probabil ca n-o s-o lungim prea mult, dar 38 de saptamini mi se pare ok, mai ales ca pe motiv de bazin renuntam la cezariana facuta dupa debutul travaliului; medicul, desi adept al cezarienei "cind sigur e pregatit copilul" mi-a explicat ca in cazul meu mai bine programam, ca e posibil sa intru in travaliu si sa nu fie sali de operatie disponibile si sa trebuiasca sa asteptam destul cit sa se angajeze bebe nu-stiu-cum, ceea ce ar face "extragerea" lui mai dificila. Ma rog, asta nu ma pricep sa explic, sint de-ale medicilor, dar intreb din "defect profesional". La catei si pisici e mai simplu parca ...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Eu sunt ingrijorata pt JOANNA ca aseara era iar in sala de travaliu , avea iar contractii la 5 min , pierduse si dopul, inca nu avea dilatatie si nici membr rupte , da de atunci nu mai stiu nimic, n-am indrasnit s-o sun , i-am trimis mes da nu mi-a rasp. ASTEPT

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Denisamada, daca mergi azi la Baby Expo, am o rugaminte:
Batterfly Efect (Bizoo) sunt prezenti cu stand la Baby Expo; vand cearsafuri absorbante, Sanosan, dar cel mai mult ma intereseaza scutecele pentru bebelusi Pillo si Momi.
Am auzit ca sunt cele mai bune.
Poate te uiti putin la ele si sa ne spui si noua daca sunt chiar asa grozave.
Sunt fabricate in Italia, au granule superabsorbante si cu stratul exterior din material moale, ce permite schimbul de aer, evitandu-se riscul aparitiei iritatiilor, iar benzile de prindere sunt elestice, catifelate si cu inchidere tip ,,scai".
Daca sunt mai bune decat Pampers asa cum se spune as fi tentata sa comand de la ei cateva pachete...dar mai vreau si alte pareri, sa fiu sigura.
Multumesc anticipat!

Malta 34+ Vincenzo Stelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

m-ati speriat cat ati discutat de botez, eu nici nu m-am gandit...dar dupa ce mi-am adus aminte de toata nebunia pregatirilor cred ca o sa plecam din orash, undeva la munte...gasim o pensiune dragutza si o biserica frumoasa. in felul asta scap de un numar mare de invitati.

ionica - cat avea bb? a ramas in urma cu cresterea? placenta nu conteaza cat de "bine" arata atata timp cat copilul creshte conform graficului.

ina - 3,2kg e f bine. capul se masoara destul de greu in perioada asta, poate ca nu a pus doctorul mouse-ul exact unde trebuie. daca era ceva iti zicea doctorul.

36+
poze

AMR 25 de zile

Mergi la inceput

JOANNA s-a mutat iar in salon, i s-au rarit contractiile. Doamne cat se mai chinuie fata asta!!! A zis ca-i moarta de somn si de foame, ca o sa incerce sa doarma

Poze

Mergi la inceput

Joanna -

36+
poze

AMR 24 de zile

Mergi la inceput

ana-maria - dependenta totala...nu?. joi, pe 5 martie e urmatorul, speram sa il bage cineva repede repede pe net sa il furam si noi

36+
poze

AMR 24 de zile

Mergi la inceput