Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
anamariame spune:
Joanna, suntem cu gandul alaturi de tine. Ne rugam sa treaca momentele astea dificile cat mai repede si sa iti tii puiutul in brate curand
Ana-Maria
32+AMR 8 saptamani
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 ana-maria - dependenta totala...nu? 36+ pozeAMR 24 de zile ![]() |

Trag acum filmul recomandat de tine
32+AMR 8 saptamani
andreeeea spune:
Joanna, ne rugam sa fie bine! Curaj si putere!
Acusi o sa-ti tii bb-lusa in brate! 
Dar oare Maya are vreun gand si merge din nou in tandem cu Joanna? De ce nu ne da vesti? Stie ca tot intrebam de ea daca lipseste o zi, si au trecut vreo trei, cred...
Andreea,
34+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
florinela79 spune:
Buna dimineata!
Ciresica, are dreptate Simina, sunt destul de departe si Flora si Dorally (intradevar nu am mai fost demult acolo cam 4 ani, can cautam eu nu stiu ce pietricele pentru nunta)....eu le comand pe net (30 cruciulite si 30 biberoane marturii...150 RON)nu e mult.
Florinela
andreeeea spune:
Iata ce ma framanta: o fi posibil, oare, ca, din cauza statului in pat de atata timp, tonusul meu muscular sa fie incompetent sa duca la capat cu bine un travaliu si doua expulzii? Si daca mai adaugam si colul strangulat de douazacisiceva de saptamani, sa nu se mai supuna ordinului de dilatare corespunzator? Adica, oare ar fi bine sa-mi iau cu totul gandul de la naturala si sa cer cezariana? (doctorita a zis ca-i bine sa incercam natural -ca mai am doua nasteri naturale recente, si e posibil sa fie relativ simplu acum, sa nu mai taiem si uterul, iar daca apar proble, recurgem la cezariana). Dar daca se complica lucrurile? Oare pt ce sa optez? Ca pana ieri eram hotarata ca va fi bine cu nasterea naturala, dar am primit un telefon in care o prietena tot imi spune sa ma gandesc bine la riscuri... Insa eu am atata incredere in Dumnezeu ca va fi bine, oricum se va hotara atunci, cand se va declansa travaliul, incat mi-e tare greu sa hotarasc eu, asa, la rece...
Andreea,
34+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
grace30 spune:
Buna dimineata!
Vad ca v-a spus prietana mea ca am nascut ... prematur din pacate ...
am nascut pe 22.02, ora 9.50 Victor Andrei 2.250 si Delia Ioana 2.000 kg, cezariana, Agpar 8, la 33 sapt si 4 zile. (pentru listuta)
Felicitari fetelor care au mai nascut (vad ca a mai crescut listuta). 
Bebelusii mei sunt papaciosi, eu am lapte dar nu ii pun la san ca nu au putere (ma mulg si le dau biberon). Au inceput sa creasca, dar fetita mai face crize de apnee dupa efort...
Citesc din urma un pic si mai revin si cu povestea nasterii
mami de
Victor Andrei si Delia Ioana 22.02.2009
Petru Alexandru (16.01.2007)
Ilinca_M. spune:
Salutare, tufete.
Grace, felicitari pentru gemelitos si multa sanatate le doresc! Sper ca si Joanna sa scape de chinuri curand...
Georgiana, mie nu mi se pare cazul sa te ingrijorezi...exista zile si zile. Eu nu contorizez nicio miscare, nu socotesc cand se misca...e posibil ca de multe ori sa falfaie dar eu sa nu constientizez, luandu-ma cu altceva. Daca misca "simtzibil" si chiar vizibil
de 2-3 ori pe zi, eu sunt linistita. A mea are zile cand ma improasca si ma pocneste ca o nemernica si zile cand mai mult ma "impunge", parca ar fi o pisica rasfatzata, stiti voi cum se imping pisicile cand vor atentie. Eu am reusit sa-mi scot stresul legat de sarcina din program. Mai am doar un pic de stres cu pregatirile, dar incerc sa nu ma gandesc prea mult, sa nu urc pe pereti
.La botez inca nici nu-mi sta gandul, eu zic ca e suficient ca avem nasi, deocamdata. Chiar, Clara, cand mai afli ceva de ritualurile "noastre", sa-mi dai de stire.
Mie personal nu-mi plac show-urile cu ursitoare, mi se par niste kitchuri sinistre; dar nu dati cu rosii (sau dati cu de-alea mici, cherry), ca eu pot empatiza cu oricine, pot sa inteleg ca multora e place, e colorat, e cu versuri, cu urari, mai stiu eu ce...Eu n-as avea rabdare 
Cica de maine vine primavara si la noi. Abia astept!!!![]()
32
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florinela79 Buna dimineata! Ciresica, are dreptate Simina, sunt destul de departe si Flora si Dorally (intradevar nu am mai fost demult acolo cam 4 ani, can cautam eu nu stiu ce pietricele pentru nunta)....eu le comand pe net (30 cruciulite si 30 biberoane marturii...150 RON)nu e mult. Florinela |
AAAAAAaaaa pai iti spun eu ca anul trecut nu mai erau 15 standuri in Flora....acum cred ca nu mai exista deloc!!!
Am intrebat-o pe Joanna ieri dc stie ceva de MAYA , da nu stie nimik.Am cautat nr-ul ei da nu este in lista
Poze
Leeloo21 spune:
neata fetelor!
grace felicitari pt bebei 
ma bucur ca sunt papaciosi si sanatosi! cu iubire o sa creasca foarte repede si normal cu mult laptic de la mami
joanna iti tinem pumnii!
si in caz de nevoie 
fetelor..azi am aflat ca a cumparat bunica noastra la hanute..
cik ni le da dupa ce se naste micutul..dar eu sper ca maine sa ne scape cateva
ca sa le vedem..le-a luat din Dragonul Rosu..mai mult ca sigur (pt fetele din bucuresti care stiu..este un fel de europa asa) cik sunt 100% bumbacel..eu sper sa fie frumoase si ..am sa va zic si voua..poate chiar merita sa mergem si pana acolo..
ieri am fost la dr, la control..colul s-a mai scurtat un pic..a ramas cu dr ca ne auzil la fiecare 3 4 zile maxim, sa-i spun ce mai simt si ce se mai intampla..ca sa-mi zica din timp sa plec la brasov..ea mi-a zis ca daca CO nu este strans se poate naste normal..asta doar dr decide in momentul travaliului..m-am mai linistit un pic!
Cristina
cu bebe mic 37+
(am schimbat si noi semnaturica, dar dupa ecograf..as fi inca in 36..acum..lasam asa calculul initial)
nasterea in apa
pozici dragute
rivali spune:
Neata fetelor!
Joannasuntem alaturi de tine! Chiar nu se poate face ceva sa nu se mai chinuie atat?!
grace felicitari pt bebei !
am fost si noi la eco si la control la medic.
Bebe are 2,600kg placenta este de grad 1,ir bune.
La control medicul mi-a zis ca am colul lung dar putin cam moale si ca probabil nu o sa depasesc cu mult 38 de sapt.Pana pe data de 9 ar cam trebui sa stau cumintica(nu stiu daca o sa reusesc din cauza "petardei" mele care nu are stare deloc) pentru ca dr este plecat din tara. Cezariana ar vrea sa o facem cand intram in sapt 39 ( daca o sa rezist pana atunci) si daca idiotii astia de anticorpi nu mai cresc,sau nu cresc prea mult.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
35+