Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 6
simina_kin spune:
Eu am vazut cruciulite pt "marturii" la un mag mic pt nunti-botezuri undeva langa mag Cocor..mai sus de el , pana in gura pasajului, si-am mai vazut si la biserica. Hartie cartonata si foarfeca zig-zag gasiti la librarii
Poze
IliesClara spune:
Georgiana
spaima asta am tras-o si eu alaltaieri. Anto nu miscase de dimineata pana seara... sau nu am perceput eu ca erau miscarile slabe.
Am mancat ciocolata si am baut suc dulceag, am pus niste muzica la casti, ceva antrenant. Stai culcata si vezi ce se petrece dupa 10-20 minute.
Incearca. Poate, poate...
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
georgiana310 spune:
offf, asa stau cu sufletul la gura! i-am pus muzica, am "miscat-o"...
nu stiu ce sa fac!!!

pisigri, mersi... ma gandesc ca dc si tu ai patit, nu a fi asa mare bai!
33+
Brisees
gia
georgiana310 spune:
Anca, Clara, va anunt dc se schimba ceva... 
Ma duc sa pap o cioco! 
33+
Brisees
gia
IliesClara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgiana310 Anca, Clara, va anunt dc se schimba ceva... ![]() Ma duc sa pap o cioco! ![]() |
Poate iesi si la o plimbare. Oxigenul ajuta si el.
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
Ciresica5 spune:
Florinela, multumesc mult pentru pont
, esti o dulce
!
Sunt din Bucuresti, dar se pare ca degeaba... nu stiu unde este angro Flora ![]()
![]()
. Este cumva in spate la Piata Presei Libere?
Zici ca aici ai vazut si suzete si cruciulite???
Pentru programul cu ursitoarele la botez ai ales o firma anume? 
36+ cu 
anamariame spune:
Eu zic ca daca iesi la plimbare bebe adoarme, ca e leganat
, deci scad sansele sa il simti miscand. Eu am ajuns la concluzia ca oricum numai cand vor ei misca, am incercat si eu diverse metode de stimulare, fara mare succes insa. Cel mai bine o simt cand stau pe partea stanga, dupa cateva minute de nemiscare din partea mea. Cateva ore chiar nu sunt suficiente pentru a te ingrijora, eu zic sa te linistesti si sa nu iti mai faci ganduri negre.Aris, am terminat Anatomia lui Grey 

Stii cumva cand apare episodul 17?
Maine schimbam si noi semnatura, uraaa, a mai trecut o saptamana. Nu stiu cum e la voi, dar eu nu mai rezist mult (si mai am doua luni), m-am saturat de sunci, de burta mare, gafait, mers de rata etc si vreau bebelina afara...Vine rpimavara si pe mine ma apuca depresia ca scap de haine groase si scot kilogramele la expozitie...Si sunt cateva, va spun drept! Ana-Maria
31+AMR 9 saptamani
IliesClara spune:
In urma unor discutii cu mamici veterane am postat niste pictograme pe Picassa
http://picasaweb.google.com/clara.acs/PictogrameCygale?authkey=Gv1sRgCIbLzrPWusTCKw#
ele folosesc la dezvoltarea vocabularului, la organizarea programului copilului cand el mai creste.Sunt mai ok decat cartile pt ca sunt mobile (se listeaza se lamineaza si apoi se taie), se pot construi povesti pe seama lor.
Se pot utiliza si fotografii ale copiilor pt a se recunoaste in diverse activitati.
Poate va folosesc la un moment dat daca le puneti deoparte pe undeva prin PC.
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
ionica spune:
Buna dimineata fetele.
Georgiana310, a miscat bebe? daca nu,mai baga o ciocolata sau niste coca cola,la mine asa merge .si eu disper cand nu o simt 1 ora.
Azi la controlul monitorizat ,doctorul m-a infrmat ca am o groaza de contractii si ca e cazul sa uit stresul ca altfel ma interneaza.
Mai in gluma ,in serios,mi-a interzis categoric sa calatoresc maine in franta datorita gradului de uzura a pplacentei.
Mai exact,placent calcifiata ,ceea ce inseamna ca bebe nu este alimentat corect ,din nefericire,vom fi obligati sa re-programam cezariana.
KEA
M-am interesat pentru recoltarea celulelor stem in germania,mi-a recocandat banca de stocare din Leipzic,se numeste VITA34,poti merge pe site-ul lor pentru o opinie. www.vita34.de
Care aveti probleme asemanatoare cu placenta ,va rog sa le impartasiti cu mine,sunt putin speriata.
Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
denisamada spune:
Buna dimineata!
Gata cafelutza cu lapte!
Abia astept sa mergem la BabyExpo, mai avem destul de multe kestii de akizitionat.
Sper sa nu ma intorc dezamagita...
Bebelina-Adelina e foarte activa.
Nici nu stiu cand mai doarme...
E clar cu cine seamana.
Pe mine primavara nu m-a deprimat/astenizat niciodata. Mereu imi da speranta (iluzia???) unui nou inceput si de aici forta, ca sa nu zic agitatie...
De data asta, primavara kiar va fi un nou inceput... si inca ce inceput, al vietii de mamik! 
Denisa-Madalina
32+
cu Adela-Marisa
AMR 8 saptamani