Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Cum ? Niko nu s-a externat la 3 ore dupa nastere?
La cat de ok si rapid a mers totul in 2 randuri termina de povestit

Cautam sa alung plictiseala facand ordine printre documente si CDuri. Am dat de niste matreiale mai vechi pe care le foloseam la scoala parintilor.Unele sunt interesante.

De ex. ZECE PORUNCI PT PARINTI imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Buna seara burtici,

Vad ca nu a mai aparut niciun ghiocel deocamdata, dar acum vine si sezonul lor...

Florinela, sa stii ca si eu ma gandesc sa fac singurica marturiile pentru botez, dar nu am nicio idee. Ceea ce stiu sigur este ca vreau sa aiba neaparat ca si simbol o suzeta (ca doar e botez).
Tu ai vazut pe undeva suzete din astea de cumparat?
A, si m-am mai uitat dupa cruciulite pentru botez pe la magazinele alea cu mirese de pe Lipscani. Nu sunt dragute deloc si la fel ma gandeam sa cumpar cruciulitele separat si sa fac eu funditele alea mai frumoase.
Ati vazut pe undeva cruciulite simple?

Niko, te asteptam cu multa nerabdare acasa impreuna cu micutul Mario!

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

1. Sunt un dar special de la Dumnezeu; pretuieste-ma asa cum vrea Dumnezeu – tinând cont de actiunile mele, ghidandu-ma în viata, disciplinandu-ma intr-o maniera iubitoare.
2. Mâinile mele sunt mici; te rog sa nu te astepti la perfectiune atunci cand trebuie sa fac patul, sa desenez ceva sau sa arunc o minge. Picioarele mele sunt scurte; încetineste, te rog, ca sa pot tine pasul cu tine.
3. Ochii mei nu au vazut lumea asa cum ai vazut-o tu; lasa-ma sa o explorez in siguranta; nu-mi limita posibilitatile daca nu e necesar.
4. Treburile casei vor fi întotdeauna acolo; sunt inca mic pentru o perioada scurta de timp. F#259;-ti timp sa-mi explici lucruri despre aceasta lume minunata si fa acest lucru cu bucurie.
5. Sentimentele mele sunt delicate; nu ma cicali toata ziua (tu nu ai vrea sa fii cicalit pentru curiozit#259;tile tale). Trateaz#259;-ma asa cum ai vrea sa fii tu tratat.
6. Am nevoie de încurajarea ta (dar nu de lauda ta goala) pentru a creste. Fii atent la critici, aminteste-ti ca poti sa critici ceea ce fac fara sa ma critici pe mine.
7. Permite-mi sa gresesc; astfel pot sa invat din gre#351;elile mele. Ofera-mi libertatea de a lua decizii care ma privesc. Apoi, într-o zi voi fi pregatit sa iau deciziile pe care viata mi le va cere.
8. Nu face lucrurile in locul meu; aceasta ma va face sa simt ca eforturile mele n-au ajuns la inaltimea asteptarilor tale. Stiu ca este greu, dar incearca sa nu ma compari cu fratele sau cu sora mea.
9. S#259; nu va fie frica sa iesiti singuri la sfarsit de saptamana. Copiii au nevoie de o vacanta de la parinti, dar si parintii au nevoie de o vacanta de la copii. De altfel, este si un mod de a ne arata noua, copiilor, ca va întelegeti bine.
10. Fii un bun exemplu pentru mine, pentru ca imi place sa invat cat mai multe lucruri de la tine.

Mami Clara, 35+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Anca, lua bataie Craiova cu 1-0 si Steaua termina acum cu 1-1
Uite aici poti urmari scorurile in direct http://livescore.com/default.dll?page=romania

Silvia 36+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Buna seara burtici,

Vad ca nu a mai aparut niciun ghiocel deocamdata, dar acum vine si sezonul lor...

Florinela, sa stii ca si eu ma gandesc sa fac singurica marturiile pentru botez, dar nu am nicio idee. Ceea ce stiu sigur este ca vreau sa aiba neaparat ca si simbol o suzeta (ca doar e botez).
Tu ai vazut pe undeva suzete din astea de cumparat?
A, si m-am mai uitat dupa cruciulite pentru botez pe la magazinele alea cu mirese de pe Lipscani. Nu sunt dragute deloc si la fel ma gandeam sa cumpar cruciulitele separat si sa fac eu funditele alea mai frumoase.
Ati vazut pe undeva cruciulite simple?

Niko, te asteptam cu multa nerabdare acasa impreuna cu micutul Mario!

36+ cu

Poti comanda pe internet si cruciulite de pus in piept si suzete de sticla, in miniatura (sau daca esti din Bucuresti..gsesti in angro in Flora...ieftine, eu cred ca o sa comand pe net....ca pana ajung in Flora si bebe cu cine sta?), carton frumos colorat si o foarfeca care taie in zig-zag...gasesti la Metro, iar pentru pozele cu noi 3,vom face in format mic..30 poze gen pasaport ....

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Silvia4, multam de site...

off si cu Craiova asta, tot speram sa isi revina.. tin cu ea de mica.. cum spunea Paunescu [si nu doar el, o tara intreaga]: campioana unei mari iubiri...

Asteptam pe Niko acasa si pe Maria K cu ceva vesti... eu am citit doar ca a anscut, dar mai apoi.. cum e bebita, dc papa...

:*

30+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

fetelor, nu o mai simt pe micuta cam de vreo 4-5 ore...

E normal???

33+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Clara, multumim din suflet ! Cele 10 porunci sint superbe, ne smiorcaim amindoi acuma...

Silvia4, multumesc pt apreciere . Ma bucur ca ti-a placut

Eu cred ca inchin steagul pentru seara asta, ca e tirziu si mi-e cam somn. Am niste arsuri de-mi vine sa ma urc pe pereti, dar sper ca daca adorm o sa-mi treaca . Nu am decit Maalox in casa si ultima oara m-am simtit tare vinovata ca am supt vreun sfert de tableta....

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

georgiana, nu stiu daca e "normal", stiu doar ca am patit si eu, si nu o data...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Georgiana, chiar nu ai de ce sa iti faci griji... copilasii dorm si ei.. daca pe zi simti bb macar cateva miscari, e suficient... Eu la ambii copii nu am simtit prea intense si prea dese miscari, si sunt fff activi si energici, nici vb sa fie blegi... De data asta pe bb 3 il simt mult mai activ, ar fi culmea asta sa fie al mai calm...:)

Deci DOAR daca 1-2 zile nu simti DELOC pe bb, abia atunci sa iti faci ceva ganduri...

Astepatm sa ne spui cand s-a terzit bb.. O fi si ea supartaa ca a pierdut Craiova...

30+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

Mergi la inceput