Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

, fetelor va doresc o primavara minunata alaturi de bebelasi si de familiile voastre si va ofer cate o florica de primavara

Carmen 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

SHASA, LA MULTI ANI pentru THEODOR !!!!!

Sa fiti sanatosi toti 4 (acusica 5) ca asta e lucrul cel mai important !!!

Si cate la fiecare burtica !!

38+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

LA MULTI ANI THEODOR !
sa fii sanatos si fericit alaturi de fratiorii si parintii tai.

ada 35+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 4 ani.
AMR maxim 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna dimineata fetelor!

S-A MAI NASCUT O CHIOCICA!

Acum am primit mesaj de la Millie care imi spune ca a nascut pe data de 25.02 prin cezariana o minunata fetita de 3300gr si 48 cm, apgar 10 cu numele Timeea
totul s-a intamplat rapid si nu a apucat sa ne anunte..este totul bine si o sa intre sa ne mai dea detalii cand o sa poata!

bebe de Milli , Timeea, bun venit pe lume!!!

Cristina cu bebe mic 37+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

LA MULTI ANI ! pt minunata zi de 1 Martie. Doamne cat am asteptat aceasta zi. E u sunt "lesinata" dupa primavara, o iubesc. Sa aveti o primavara minunata , frumoasa si sa ne aduca numai ghiocei frumosi si sanatosi si mancaciosi.

si pt mamicile si ghiocicile noastre mici.

NIKO, bine ai venit acasica.frumoase poze. asteptam si mai multe vesti despre cum a decurs totul la filantropia ca suntem cateva care nastem acolo natural.
sigur tu o sa ne incurajezi .

sasha, sa-ti traiasca Teuc cel mic, sa fiti sanatosi cu totii, ce fain e ca-i nascut de 1 martie.

adda, bb avea la 34 sapt 3200gr? a mea avea la 33 sapt 1900, si eram tare fericita, dr. a zis ca e ok.sau ai vrut sa zici 2200 gr?

eu am niste maini tare amortite, si umflatele. abia daca pot sa strang pumnul. de putere in el nici nu mai vb. si cand ma gandesc ca tb sa avem putere sa ne tinem si sa strangem barele alea de fier sau inox, ce-o fi acolo.....

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

la multi ani Teodor! sa le faci parintiilor tai numai bucurii si sa ai mare grija de bebe ce va venii!

la multi ani tuturor femeilor! nasteri usoare si bebei sanatosi!

noi astazi mergem la bunici in vizita..masa in familie..k este lasatasecului..si se serbeaza!

va pupam! sa aveti o zi minunata!

Cristina cu bebe mic 37+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ah, cati ghiocei, deja le pierd shirul!! Bine ai venit, ghiocica Timeea!! Felicitari mamicii millie.
Niko, hai sa ne scrii daca tot ne-ai pacalit ca bebe Mario e urat; e frumushel foc, si ce buzisoare senzuale are
La multi Ani si ghiocelului mai marishor Teodor! La multi ani tuturor, ca a venit in sfarsit primavara!! Numai ca fiind asa trecere brusca (alataieri v-am zis ca era iarna, azi e soare si frumos) simt ca-mi explodeaza capul, abia stau la calculator, cred ca ma retrag la orizontala si intru mai tarziu sa vad ce surprize mai apar

32Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

La multi ani tutror burticilor si mamicilor cu ocazia zilei de 1 Martie !

Felicitari Millie! Bine ai venit bebe Timeea, sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun!

Manu 34+ Radu

Unde dragoste nu e nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Leeloo multumim pt vesti. Millie a scris 38 cm? Mi se pare putin pt 3,300, oare nu era 48?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata!

Bine ati venit acasa, Niko si bebe Mario! Sa fiti sanatosi si veseli!

Felicitari Millie! Bine ai venit pe lume, Timeea!

La multe luni si multi ani ghioceilor Alexandru Paul si Luana, sa va faceti mari si sa va bucurati parintii! Si pentru ghiocelul decan de varsta Teodor!

La multi ani cu intarziere si pt alex2alex! Nastere usoara si bebe la termen!

Si pentru toate fetele de pe forum! S-aveti o primavara frumoasa, inseninata de ghiocei!

Monica Elefantica 39+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput