Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 16
rivali spune:
intreba cineva daca se face clisma la cezariana.
mie nu mi-a facut ,dar seara dinaintea operatiei nu am mancat nimic iar dimineata nici apa nu am baut. Tin minte ca in timpul operatiei le ziceam ca imi este sete si imi vine sa vomit. Apa mi-au dat abia pe la 3-4 ore dupa operatie cu un dop de sticla cat sa imi umezesc buzele.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
35+
IliesClara spune:
Buna dimineata!
un Martisor frumos pentru fiecare mamica, ghiocel, fratior si surioara de ghiocel si evident ... pt fiecare burtica inca in formatie completa. 
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
inapreda spune:
'Mneata, tufete!
Ma alatur voua la cafea; am facut si un fresh de porto co lamiie 
La noi e soare, soare, soare; inseamna ca vine primavara!!! 
Martisor, nu va pot da, pentru ca la noi, fetele dau martisoare baietilor de 1Martie si primesc flori de 8 Martie. Cind am mers la facultate mi s-a parut tare comic sa primesc martisoare dar si putin "aiurea" cind am oferit! 
Multumesc toate fetelor care mi-au raspuns; Ilinca avea dreptate: sint stresata ca bebe e prea mare nu prea mic si pentru ca exista diferente intre virsta gestationala, capsor so corp. Daca mai stie cineva ceva despre subiectul asta astept (macar) pareri. 
Sasha, sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el!
Pisik, multu' pentru experiente impartasite. Foarte titi printesa voastra. Sper ca e si cumintzica. 
Pisigri, felicitari pentru rezultate.
De cind am aflat greutatea lui bebe, ma gindesc tot mai serios la cezariana. Sa speram ca nu o fi
chiar asa de negru! 
Niko, ai un bebe senzational si tu esti mortala; bine ati revenit acasa; asteptam detalii, multe, multe 
Gina
34+
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
pisigri spune:
La multi ani !
E un soare afaraaaaaa..... incredibil ! E 1 Martie, pe 3 e ziua bunicului meu, si parintii mei au plecat la el fara sa ma anunte...si asa am ramas cu martisoarele acasa si cu cadoul pt el pe masa din bucatarie...
cica "am crezut ca veniti si voi"...
Sincer m-ar bate gindul sa ma duc si eu o fuga, facem un sfert de ora cu masina, dar daca ma duc incolo stau in fund vreo 2 ceasuri, ca nu ma duc sa stau singura intr-o camera in pat...si pe de o parte nu am curaj, mai ales ca "stricaciunea" mea la burta persista in ciuda ceaiului de menta si a eliminarii din alimentatie a ceea ce am crezut ca a cauzat starea asta...si mi-e sa nu fie semn de "altceva" ca nu am chef de aventuri pina miine cind ma vad cu medicul... asa ca-s cu fundu-n sus ca nici macar cadoul nu ajunge la bunicul meu...
.... cel mai tare ma enerveaza ca nu inteleg cita minte au avut sa "creada" ca vin si eu....
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
mababei spune:
Neatza burtici!
Sa aveti o primavara minunata!

In curand ne vom tine toate copilasii pe post de martisor!![]()
Sasha, sa-ti traiasca martisorul iubit!
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Dar ce inseamna ca s-a decalat DPN-ul? Ca ai ramas insarcinata mai repede cu 3 saptamini decit credeai tu? Sau, pur si simplu, data conceptiei e cea pe care o stii si bebe e mai maricel decit majoritatea? Te rog sa ma lamuresti ca sint tare stresata. Mercic ![]() |
Gina, UM a ramas aceeasi - in cazul meu 17.06.2008. Eu faceam monitorizari ale ovulatiei, echografic, la 2 zile, de aproape un an la acelasi medic, deci la mine data conceptiei e sigura, cu o marja de eroare de +/- o zi. Doar ca bebe este mai maricel decat media. Toate segmentele masurate: diametru biparietal, perimetrul cranian, circimferinta abdominala si lungimea femurului, indica o varsta mai mare a bebe-ului decat varsta sarcinii ( calculata dupa UM). Deci bebe ajunge la dezvoltarea corespunzatoare unei sarcini de 40 saptamani mai devreme. Asta e explicatia pentru decalarea DNP-ului. Asa mi-a fost oferita si mie, pentru ca si eu am fost speriata cand am vazut ca, capsorul lui bebe e mai mare cu 4 sapt. si 3 zile. Ulterior cand am vazut ca-si pastreaza avansul, m-am mai linistit, mai ales ca medicul nu a vazut la nici una din ultimele 2 ecografii vreun aspect anormal. Medicul mi-a spus ca desi e mai maricel asta nu-l va impiedica pe bebe sa vina chiar aproape de termenul initial intrucat s-ar putea sa se uniformizeze parametrii de crestere in ultimele saptamani de sarcina. Dar in cazul meu fiind vorba de cezariana, se va stabili un termen in jurul saptamanii 38, +/- cateva zile. Maine ( 37 sapt. fara o zi ) merg sa fac mai multe investigatii, inclusiv echo, si o sa vad daca si-a pastrat avansul. Si bebe-ul meu avea la 34 sapt. 3 zile, putin peste 3 kg. Eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji, este doar un copil mai maricel! Sper sa te linistesti!

mihaela
36+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
anamariame spune:
Pisigri, nu mai fi suparata! Daca dr zice ca totul e bine, poti sa mergi la el pe 3, cand e de fapt ziua lui, si cand cu siguranta nu va fi toata familia acolo, deci banuiesc ca surpriza va fi cu atat mai mare!Ana-Maria
32+AMR 8 saptamani
andreeeea spune:
O primavara frumoasa, frumoasa!
(si cum ar putea fi altfel, cu asemenea daruri pe care ni le da Doamne- Doamne!....
Martisor de Shasa, la multi ani si sa le aduceti parintilor numai bucurii! ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciresica5 Nikooooooooooooo, felicitari inca o data pt. bebe mancacios !!!Ce-ai vrut sa zici "daca ar fi tata Becali..."??? Personal nu ma gandesc decat la faptul ca atat de scumpa a fost toata nasterea, nu??? Hai, zi, cate zeci de milioane ai lasat la maternitate, ca nu mai pot de nerabdare?!? ![]() 36+ cu ![]() |
Cresica, eu cred ca Niko a vrut sa spuna ca ea ar vrea sa aiba si 20 de copii (asa de usor a nascut), daca ar putea sa-si permita financiar sa-i creasca.. (daca tati ar avea banii "personajului" respectiv)
Andreea,
34+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
MITITICA82 spune:

si 

pt toatele fetele pt ziua de 1 martie, s-a deschis sezonul ghioceilor...incep emotiile
Niko sa iti traiasca baietelul e super frumos, felicitari
36+ cu
Cristian
amr 3 sapt
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
ADA1974 spune:
pentru fiecare fata de 1 martie.
Semnez si eu prezenta - inca 2 in 1. Am lipsit motivat: in fiecare zi mers la spital pt perfuzie cu gynipral, apoi repaus la pat.
Suntem destul de bine: lunea trecuta la 34s + 6 zile bb-lina avea 3,200 gr si e OK; placenta e cam jos, dar nu previa si e posterioara - deci e OK mai ales pt cezariana. Trebuie sa stau in pat, asa ca o sa intru mai rar: doar sa fac inventarul la ghiocei si sa semnez prezenta, din pacate nu ma incumet sa stau mai mult sa vad ce ati mai scris (am de recuperat vreo 5 - cinci capitole din ultima saptamana
).
Bun venit noilor ghiocei
, sa fie sanatosi si mancaciosi
, multa sanatate mamicilor si nasteri usoare celor care urmeaza.
Am sa incerc sa va tin la curent cu starea mea, dar sper ca cel putin 2 saptamani sa fim 2 in 1, oricum am sa trimit SMS la 2 mamici al caror numar l-am notat.
Ce am citit pe ultima pagina: clisma la cezariana? eu la prima sarcina nu am facut, si nici cat am stat in spital cu perfuzii nu am auzit sa fi facut la vreo fata, oricum daca sunt programate va sfatuieste dr. sa nu mancati inante cu .... ore.
Multi
si numai bine.
ada
35+ Maria (sau Andreea) - Sophia si
Ana-Gabriela 4 ani.
AMR maxim 6 saptamani