Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Shasa, urez si eu La Multi Ani martisorului vostru, sa va aduca mereu primavara si numai bucurii!Sper ca peste ani sa pot si eu spune la fel ca tine ca piesele sunt toate la locul lor! Ana-Maria 32+AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

DOAMNE ITI MULTUMESC PENTRU BAIETII MEI! PENTRU FLORIN SI TEO, PENTRU, PETRU DIN BURTICA SI PT. UN TATI MINUNAT! SUNT COMPLETA! TOATE "PIESELE" SUNT LA LOCUL LOR SI II IUBESC PE TOTI 4 ASA DE MULT!!!! ITI MULTUMESC TIE DOAMNE, CA FARA TINE NU AS FI AVUT NIMIC IAR ACUM AM TOT CE AM VISAT, BA CHIAR MULT MAI MULT DECAT AM VISAT EU CA VOI AVEA.

LA MULTI ANI THEODOR IOAN!!!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 34+

Shasa, ce frumos! Imi dau lacrimile...
La multi ani pentru Teo, sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati de familia voastra minunata!!!

Manu 34+ Radu

Unde dragoste nu e nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ANAMARIAME iti multumesc!!!!Sunt sigura ca va veni ziua in care vei simti si tu ceea ce am simtit eu cand am scris cuvintele de mai sus. Nu cred ca este nici o mamica sau viitoare mamica printre noi care sa nu simta aceasta implinire la un moment dat. Din moment ce este ceea ce ti-ai dorit din suflet cu siguranta inima ta va fi plina de iubire si fericire.

Mergi la inceput

MANUELA iti multumesc si tie de urari
Cine ar fi crezut ca primele urari de LA MULTI ANI vor veni pe calea internetului de la voi ...... va multumesc

Mergi la inceput

Au cam inceput sa mi se inchida ochii de somn asa ca ma duc sa ma bag in patut si sa dorm si eu putin......Noapte buna! Va spun si eu acum desi cele mai multe dintre noi deja dorm de mult.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

LA MULTI ANI THEODOR!

Si un martishor pentru toate burticile si mamicile de aici!

Si o cafea cu lapte!

Denisa-Madalina 32+ cu Adela-Marisa
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

La Multi Ani Teodor
Si un martisor pentru toate fetele de aici

34+ Damian Codrut Andrei
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

La muti ani Teodorsi multe bucurii mamicii fericite.

La multi ani la toate de martisor ,1Martie.

Azi dimineata ,m-am trezit pe la 6 cu cantecul unei mierle chiar la geamul meu,mi-a vestit primavara si ghioceii,ghioceii nostri dragi din burtici si cei ce au iesit dejala toate.

Azi dimineata,pentru prima oara ,pitica mea a plecat in Franta cu taticul ei,eu nu am voie sa ies din casa,asa ca am ramas singura ..pentru prima oara de cand s-a nascut.
Ce ciudat m-am simtit in momentul cand am inchis poarta dupa mine,imi suna si acum in urechi vocea fiicei mele "moi je t´aime maman"....

Sophia 2ani 06.09.06
+35 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Buna dimineata si multam pentru cafea!

Shasa, La multi ani ghioceilor tai!

Pisik, multumim pentru relatari!

Un martisor fericit pentru mamicile de ghiocei, zilele-astea o sa fie cu noroc pentru noi toate

Fille du Sud 36 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

La multi ani tuturor fetelor de 1 MARTIE si cate o pt fiecare.

shasa, La multi ani lui Teodor! sa fiti sanatosi si fericiti cu totii. Iti mare drepate in ceea ce ai zis azinoapte si eu simt aceleasi lucruri. Simt ca fara ei nu as avea nuciun rost pe lume.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 35+

Mergi la inceput