Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 18
Leeloo21 spune:
asa este..48cm..am gresit eu..scuze..milli mi-a dat mesaj si a zis ca ne multumeste pt felicitari si nasteri usoare fetelor ce vor aduce ghiocei pe lume pana sa vina si ea la calculator..este inca in maternitate..cand mai apar vesti va anunt

Cristina
cu bebe mic 37+ 
nasterea in apa
pozici dragute
Ciresica5 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR DE 1 MARTIE, SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA SI CU CEI MAI MINUNATI GHIOCEI DIN LUME!!!

S-a deschis oficial sezonul ghioceilor!!!

Mult a fost... putin a mai ramas... Mie nu-mi vine sa cred!

36+ cu 
dyana27 spune:
LA MULTI ANI FETELOR

sa aveti o primavara minunata alaturi de soti iubitori si bebelusii cei mai dragalasi din toata lumea.
eu am fost disparuta in actiune toata saptamana, dar motivat. ne-a apucat vandutul apartamentului (in sfarsit am gasit cumparatori
) si acuma umblam sa ne hotaram ce apartament cu 3 cameree luam. stiu ca sunt inconstienta sa ma apuce mutatul cand nasc
, dar ce sa-i faci, nu e cand vrei, e cand se nimereste. dar e palpitant sa vezi apartamente si sa-ti imaginezi unde stai tu, unde sta bebe.... e foarte fain. mai avem timp sa ne hotaram, pentru ca o sa avem 3 luni la dispozitie- asa am facut preconbtractul- de fapt dureaza cam 3 saptamani pana obtin ei creditul, si dupa ce facem contractul final avem 2 luni sa eliberam. imi e destul de greu sa ma despart de apartamentul meu, ca l-am facut tare greu si exact cum am vrut noi, pana si la chituit gresie si faianta am lucrat si noi- ca suntem mai pretentiosi si ne-am bagat nasul la tot, dar acuma e mai important sa aiba bebe spatiu, ca restul o sa le facem noi cate o camera pe an.
MULTI MULTI PUPICI

diana
34+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
cocufan spune:
LA MULTI ANI FETELOR DE 1 MARTIE!
am intrat putin inainte sa-mi reiau rutina![]()
FELICITARI TUTUROR PROASPETELOR MAMICI, BEBEI SANATOSI, PAPACIOSI, FARA COLICI!
VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU GANDURILE BUNE!
am vazut doar prima pagina si voiam sa va dau completarile
am nascut natural fara epidurala
scor Apgar 8/7/9 (la prematurei sa dau 3 cifre la 1, 3 si 5 min)
va pup si va doresc nasteri usoare!
olishka spune:
In sfarsit s-a deschis oficial sezonul de ghiocei

Va trimit la toate cate o
. Pentru mine va fi cea ma frumoasa primavara!!!!!
Bine ai venit Timeea!!! Sa cresti mare si sa ii bucuri pe parinti. Millie iti doresc refacere rapida.
Niko si Mario bine ati venit acasa. Mario este un dulce. Te asteptam sa ne povestesti mai multe despre nastere si spital 

Shasa sa-ti traiasca ghiocelul Teo. LA MULTI ANI!!!
Mihaela si eu am picioarele si mainile tare umflate. Abia pot sa strang pumnul. Tare neplacut este.
Eu sunt tare fericita. Ieri am umblat toata ziua si i-am cumparat lui bebe patut, dulapior si alte cele. Acum le montam ![]()
Am schimbat astazi si semnaturica 
Va
si sa avem o primavara cat mai frumoasa.
Olga
32+
David
chatonel spune:
Ce liniste e azi... oare lumea a plecat la iarba verde?
Io am contractii. Cam la juma de ora. Nu sint foarte exacte si nici de aceeasi intensitate. Le urmaresc cu interes ![]()
Am calcat ce rufe mai erau si am aranjat perdeaua din camera copilei. Nu mai mersei la piscina, zisei ca e mai prudent. Ar trebui sa ma vopsesc, sa fiu mumoasa la intilnirea cu Dragonbella mea, dar mi-e cam lene, daca nu o scutur am sa merg marti la salon, cu vopseaua mea (fara paraben, fara amoniac, fara rezorcina, deh, buna pt gravi).
Pisigri, tu avusesi doar stricaciunea la burta, urmarile nu?
Fille du Sud
36 cu
Dragonbella
Toulouse, la ville rose
plici plici spune:
la toate fetele, cate o
si de la mine ca si urare de 1 martie!!!!
felicitari noilor mamici : maria, niko, millie...sa va traiasca ghioceii!!!!
pisik am vazut pozele cu pitica e scumpa rau, sa-ti traiasca!!!
va pup ca mi se trezeste ciufulici...am mai reusit sa pun niste poze in album.
corina, mami de
Robert
pisigri spune:
chatonel,
stricaciunile le mai am inca si parca sint din ce in ce mai naspa... dar din fericire doar atit; nu am contractii iar bebe misca vioi, probabil pe motiv de "bolboroseala" in jurul ei...
ieri am baut un ceai de menta (adica toata ziua vrun kil jumate) si am mincat normal, asa ca am mers la baie doar dimineata si seara... azi in schimb m-am lasat pe tinjala cu ceaiul, am mincat aproximativ normal...si nu numai ca am luat-o de la capat, dar e mai rau...
mi-am facut ceai, acum am fiert niste orez, si mi-am parasutat sotiorul dupa smecta...
in prospect nu scrie nimic legat de sarcina, dar A MAI LUAT CINEVA SMECTA?
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
chatonel spune:
ba scrie in prospect, iaca:
| Citat: |
| Precautii: Deoarece propriet#259;#355;ile de adsorb#355;ie ale acestui produs pot interfera cu propor#355;ia #351;i/sau gradele de absorb#355;ie ale altor substan#355;e, se recomand#259; s#259; nu se administreze nici un alt medicament concomitent cu Smecta. Sarcina #351;i al#259;ptarea : Smecta poate fi administrat în timpul sarcinii sau al#259;pt#259;riiCapacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje : Smecta nu afecteaz#259; capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. |
io as fi luat saprosan... si la ala chiar nu scrie de gravi in prospect :))
Fille du Sud
36 cu
Dragonbella Toulouse, la ville rose
pisigri spune:
Multam chatonel; tot pe net am cautat si eu dar poate am citit eu pe diagonala....
Saprosan nu mai iau de muult timp, ca nu avea nici un efect... am fost tentata de furazolidon, dar nu vad de unde m-as fi procopsit cu "crocobaurul" care poate sa produca asa "pagube"...
Ramin la orez, ceai de menta si smecta, ma tin sa nu nasc la noapte
si il mai intreb pe dr miine daca arat ca si cum m-as grabi sa scap de "2 in 1"...
Si isi programase sotul sa imi faca o musaca in seara asta...
...gateste asa de bine, si asa de rar...si iaca ratez ocazia...
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/