Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
Eseea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malta Denisamada, daca mergi azi la Baby Expo, am o rugaminte: ![]() Batterfly Efect (Bizoo) sunt prezenti cu stand la Baby Expo; vand cearsafuri absorbante, Sanosan, dar cel mai mult ma intereseaza scutecele pentru bebelusi Pillo si Momi. Am auzit ca sunt cele mai bune.Poate te uiti putin la ele si sa ne spui si noua daca sunt chiar asa grozave. Sunt fabricate in Italia, au granule superabsorbante si cu stratul exterior din material moale, ce permite schimbul de aer, evitandu-se riscul aparitiei iritatiilor, iar benzile de prindere sunt elestice, catifelate si cu inchidere tip ,,scai". Daca sunt mai bune decat Pampers asa cum se spune as fi tentata sa comand de la ei cateva pachete...dar mai vreau si alte pareri, sa fiu sigura. ![]() Multumesc anticipat!![]() ![]() Malta 34+ Vincenzo Stelian |
Eu folosesc acum Momi pt fetita si am cumparat si pt baietel ( care nu s-a nascut inca). Am folosit deja jumatate de bax si suntem ff multumiti, absorb ff bine, sunt si f moi.
Mami de fetita
si de baietel
37 +
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 fetelor, voi luati pompa cu voi la spital? |
Eu asa zic... Mai ales ca ma pashte cezariana tre sa nu scapam nika, daca bebelina nu e "eficienta". Si pana se regleaza fenomenul, nu as apela la utilajele lor sau mai rau sa traga vreuna de mine, ca mushc.

Edit: Recunosc ca nu am akizitzionat inca obiectul, dar m-am hotarat ce iau.
Denisa-Madalina
32+
cu Adela-MarisaAMR 8 saptamani
ionica spune:
pompa de muls nu este foarte eficienta cat timp nu ti-a venit laptele.
Vorbesc din proprie experienta ,am facut cezarian iar laptele a venit pe neasteptate a 4a zi de la operatie,pana atunci i-am dat lapte formula si nu a refuzat deloc tzitzi cand a navalit lapticul
.
Problema mare a fost ca a venit laptele noaptea cand dormeam si m-am trezit cu febra si uda pana la piele de transpiratie.
A trebuit sa ma mulg natural cu mana:
Inmuiati un prosop in apa calda si-l puneti pe san, masati atat cat suportati ,dupa care stimulati putin sfarcurile in miscari circulare si pe urma incercat sa stoarceti laptele,oricum veti simti o presiune in canalele galactofere si veti fi fericite sa mulgeti
.
Cel mai indicat este sa-l puneti pe bebe la san,el face cel mai bine treaba daca sanii sunt incorjati cu lapte#si doareeeeeee rau daca e prea mult lapte,trebuie scos afara.
Daca bebe adoarme la san,mangaiatii obrazul cu degetul mic ,ii trezeste instinctul suctiei aproape instantaneu.
Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
ionica spune:
Sa nu uitati de tampoanele pentru sani,primele zile curg siroaie ca la fantana arteziana![]()
Odata s-a uitat si sotul cand a venit laptele,era vorba de vreo 7 canale desfundate si cu jet de laptic cald,a fugit omu ,a zis ca nu mai vrea experiente din astea
de atunci ii este jena sa-mi atinga sanii sa nu care cumva sa tasneasca lapte
l-am traumatizat rau.
Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarah
Ciresica5 spune:
Salutare burtici,
Simina, Florinela, multumesc mult pentru sfaturile legate de depozitele astea en-gros. E bine de stiut ca pe-acolo se gasesc obiecte de botez... 
Florinela, cred ca ai de dat multe PM cu site-ul unde ai gasit cruciulite si biberoane, asa ca te rugam mult sa-l faci public
ca si pe mine ma intereseaza! 
Niko, bine ai venit acasa cu bebe Mario, sa fiti sanatosi si sa va bucurati la maxim unul de celalalt!!!

Te asteptam cu multa nerabdare sa ne dai toate detaliile legate de nastere si de maternitate! 
36+ cu 
ionica spune:
De stiut pt. fetele ce vor face cezariana:
Nu beti apa multa, eventual un cub de ghiata pentru imbibarea buzelor.
Ridicati-va din pat cat de repede puteti si mergeti sa faceti pipi ,e primordial pt eliminarea anestezicului.
Nu-l luati pe bebe cu voi in camera in prima noapte,fiind dupa operatie nu ai putere sa-l tii in brate si de aici frustrarea care poate duce la depresia postpartum.
Daca aveti posibilitatea sa negociati,iesiti cat mai repede din spital cu bebe,eventual dupa trei zile,cel mai bine va fi acasa atat pentru mama dar si bebe.
Acasa, aveti nevoie de cineva nonstop cel putin 2 saptamani sa va faca de mancare si sa va ajute cu bebe cand aveti nevoie de odihna si veti avea.
Incercati sa mergeti cat mai drepte dupa operatie,sa nu mergeti cocosate fiindca veti avea mereu senzatia ca ceva se rupe in interior,mergeti drepte din prima clipa cand coborati din pat.
NU accepti vizita ,evident cu exceptia familiei,dupa 2 saptamani ,va veti simti mai bine,poate doar atunci dar nu inainte va spun din experienta.
Daca mai aveti intrebari, sunt bine venite.
Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarah
ionica spune:
Ciresica,
Noi am gasit cruciulite gata facute cu fundite la capela bisericii Casin,mergi in spatele bisericii ,acolo exista o curte ,spui ca mergi la capela si intrebi sora despre cruciulite,sunt foarte frumoase.
Noi am botezato pe pitica in acea capela,a fost foarte spiritual,iar preotul ne-a spus sa-i dam pentru ceremonie cat vrem noi,plus cazanul impodobit de catre capela cu rupan roz si cu flori,foarte frumos.
| citat din mesajul lui Ciresica5 Salutare burtici, Simina, Florinela, multumesc mult pentru sfaturile legate de depozitele astea en-gros. E bine de stiut ca pe-acolo se gasesc obiecte de botez... ![]() Florinela, cred ca ai de dat multe PM cu site-ul unde ai gasit cruciulite si biberoane, asa ca te rugam mult sa-l faci public ca si pe mine ma intereseaza! ![]() Niko, bine ai venit acasa cu bebe Mario, sa fiti sanatosi si sa va bucurati la maxim unul de celalalt!!! ![]() Te asteptam cu multa nerabdare sa ne dai toate detaliile legate de nastere si de maternitate! ![]() 36+ cu ![]() |
Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarahhttp://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
novus spune:
Ionica, multumim de sfaturile referitoare la
cezariana !!! Apa e voie sa bei inainte de operatie ?? minerala ?
38+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
danonique spune:
Buna seara!Am vazut poze cu MARIO si as vrea sa o felicit pe NIKO ptr asa un puiut frumos.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
34+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ionica spune:
Poti sa bei dar cantitati foarte mici,in orice caz vi se face clisma pentru golirea intestinelor,ideal ar fi sa nu mancati inaite de operatie cateva ore bune.
| citat din mesajul lui novus Ionica, multumim de sfaturile referitoare la cezariana !!! Apa e voie sa bei inainte de operatie ?? minerala ? 38+ cu Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3 |
Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarahhttp://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

ca sunt cele mai bune.