Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
mababei spune:
Buna fetelor!
Semnam si noi condicutza! Saptamana asta am ramas fara calculator: monitorul busit iar laptopul mereu la sot. Am mai reusit seara sa citesc doar cate putin asa ca acum am avut de recuperat la greu. Noi suntem bine, daca n-ar fi durerile de bazin, uneori crunte, sau arsurile, pe care am reusit sa le pacalesc cateva zile cu morcovi cruzi, seara inainte de culcare, dar minunea n-a tinut prea mai mult ( de fapt, exact 3 zile
). Laptele nu mai are nici un efect dar totusi reusesc sa rezist fara pastile.Inca! Luni ma internez pt. o zi in spital, pt. analize, echo, controlul colului si monitorizarea bebe-ului. In functie de rezultate programam data cezarienei. Acum zic si eu ca Chatonel, astept luna plina, deci pe 12 martie ar fi o zi perfecta pentru nascare
!
Saptamana asta am reusit sa spal si sa calc toate lucrusoarele lui bebe. Spalatul ca spalatul, se descurca masina, doar cele viu colorate sau delicate le-am spalat la mana, dar de calcat....deja dupa vreo cateva ture nu mai era amuzant! Noroc ca s-a oferit mama sa ma ajute cu hainutele ca eu ma epuizasem cu scutecele de finet, lenjeriile de patut, pilotele, paturicile, tot felul de prosopele si prosopoaie!
Bun venit noilor ghiocei: Casia si Mario! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata minunata!
Felicitari mamicilor curajoase: Maria si Nikoleta! Refacere rapida si mult laptic! 

Zori, bine ai venit acasa cu bebe Alexandru!
Si 

pentru cele doua luni! La cat mai multe luni si kilograme! Poate pui si cateva poze, eventual pe contul comun, sa ne bucuram si noi de primul nostru ghiocel!
Pisik, bine ai venit acasa! Superba Ana Bianca!
Luana,

! Sa cresti mare, pui curajos! Si multa sanatate lui tati!
Alex2alex,
! Nastere usoara si un bebe sanatos!
Malta, bine ai venit!
mihaela
36+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
simina_kin spune:
Vai fetele , tocmai am vazut la stirile antenei un reportaj despre o asa zisa bona de 64 de ani , filmata cand batea copila ca facuse kk in pempars, filmarea fiind trimisa la tv chiar de catre parintii copilului.Ce dadea idioata
!!!!si-a mai trantit-o si in pat Mititicaaa..
Poze
Nikoleta20 spune:
Fetelor scuze ca am lipsit de pe forum,dar am lipsit motivat.Am fost la shoping de bebei.Mi-am ales unul dulce si frumos.Il puteti vedea si pe site-ul de la semnatura.Va multumesc pentru incurajari si felicitari si tine-ti aproape,intru cat de curand sa va povestesc cum a decurs nasterea.Ce va pot spune acum este ca daca ar fi tata Becali as mai naste de 20 de ori![]()
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
Ciresica5 spune:
Ionica, deja imi imaginez cat de frumos a iesit botezul la biserica...
Au trecut doi ani si ceva de atunci (Sa-ti traiasca minunea!) si acum nu cred ca-ti mai zice preotul "sa platesti cat doresti" ceremonia. Sau poate cine stie... 
36+ cu 
Nikoleta20 spune:
nu prea mai sunt la curent cu noutatile,dar va promit k in masura in care imi permite strumful papacios(are cu cine semana
)voi citi rand cu rand...
si vreau sa le felicit pe noile mamici si sa le urez bun venit noilor bebei...
cm lui fiemeu pt prima pagina 51cm...
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
chatonel spune:
a venit nikooooooooooooooooo!!! uraaaaaaaaaaaaaa!!! bravo niko pt comparaturi, ai ales super-bine ![]()

Te-asteptam la povesti!
Fetelor, ma plictisesc crunt azi si nu am chef de nimic!! Incepui doo filme, le lasai balta, citesc cind si cind o carte, ma mai uit la voi, mai bag oki pe site-uri de gravidie si BBi, N-AM STARE!!!!!
BBlina mea nu mai are loc in burta, se impinge inafara si ma doare cind scoate cracii prin coaste!!! Am masurat uterul si am 44cm (parca pisigri zicea ca tt lumea are 33?!
; iote ca io nu, doar asa, ca sa fiu mai cu mot
).
Fille du Sud
36 cu
Dragonbella
Toulouse, la ville rose
mababei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda N-am mai scris ieri pt. ca am fost la medic si am fost tare dezamagita: la 34 sapt si 3 zile, bebe are 3, 200 kg ![]() Captzul e de 38 sapt si 2 zile iar corpul de 36 sapt si 2 zile. E normal asa ceva? |
Gina, la mine e o situatie asemanatoare. La echografia din sapt. 29, bebe avea biometrie de 31 sapt. 5 zile iar la echografia din sapt. 33, avea biometrie de 35 sapt. 5 zile, deci si-a pastrat "avansul" de 2 saptamani si 5 zile. Iar capsorul era mai mare, la ambele echo, cu 4 saptamani si trei zile. Astfel s-a decalat si DNP-ul, ajungand pe 5 martie. Si eu m-am speriat la data respectiva dar cum medicul nu a vazut nimic anormal, a ramas c-asa e el "capos". Asta l-a determinat pe medic sa-mi propuna cezariana, bebe urmand a fi maricel si avand si capsorul mare, nu era tocmai combinatia perfecta pentru o nastere naturala!
mihaela
36+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
Pisik06 spune:
Revin cu precizari
- nu am facut clisma, seara inainte de nastere am avut "stricaciunea" la stomac de care vorbeati voi si probabil m-am si curatat natural, dar in giulesti nu am vazut sa se faca clisma
- pe bebe mi l-au dat f putin dupa ce l-am nascut, mi-au pus-o putin pe piept, tinuta de asistenta si i-am pupat o manuta si i-am spus ca o iubesc. Am mai vazut-o seara la 9, pt ca la alaptatul de la 6 nu m-au lasat sa merg, slabita fiind
- Neonatologul ne-a recomandat sa dormim cu ea in camera. desi nu sunt adepta deloc a chestiei asteia si expres ii pregatisem camera ei, am zis ca o luna vom dormi, mai ales ca prietena mea din state mi-a zis ca si acolo se recomanda o luna. Bine, neonatologul mi-a zis pana la 1 an, dar nici nu ma gandesc
- Chestia cu hainutele e reala: toata lumea va aduce hainute. Noi avem noroc ca a noastra ffind extrem de mica, toate hainele ii sunt mari de a trebuit sa cautam extra small si tiny baby, dar avem haine sa ne punem si in cap
Cand imi mai aduc aminte si mai am timp mai intru
Mami de Ana Bianca
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 Buna fetele... A venit NIKO cu PRINTU' acasa I-am pregatit si o surpriza lui Niko ![]() ![]() ![]() ![]() pentru mamica lui cea curajoasa si pt BB![]() ![]() mult mai multi![]() de BBNikoleta 20 39+ Mario Andrei Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!![]() poze la albumul DC http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1 |
Acum am intrat si nu mai stiam la ce pagina am ramas... si am nimerit chiar la pozele cu Mario!!!!
Doamne ce frumusel este! Niko, ce radioasa esti!!!!
Ma gandesc la sentimentul pe care il are o mamica, vazand langa ea bebelusul care mai pana ieri era in burtica!!!!
Bravo Niko si tot binele din lume, m-au impresionat in mod deosebit pozele!!!

37+ cu 
lysbeth spune:
Niko bine ai venit acasa
E un scump Mario, sa-ti traiasca:D
34+
Damian Codrut Andrei
AMR 6 saptamani

de BB