Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buna fetelor si o primavara frumoasa si revigoranta precum ochii inocenti ai copilasilor nostri! Acusi mladitele noastre fac un an de viata, veritabili copacei!

Miss eu nici nu visez sa-l las pe al meu sot singur cu Patrick. Uite ca asa l-am invatat si l-am invatat prost. O singura data i-a dat de mancare si a mers, Patrick nu a facut motocuri. Insa in rest, cand ii spun sa-l schimbe da din colt in colt si pana la urma se eschiveaza. Oricum ma declar multumita ca sta cu el si se joaca ori de cate ori vine acasa si are timp. Si ii face baita. IN schimb de schimbat, de imbracat, de dat mancare, numai eu sunt responsabila. Azi am incercat sa-l culcam fara tzatza, ca acusi merg la servici si ma intreb ce o sa se faca. Era obosit mort, s-a pus in pat cu tac-su, dupa 10 minute m-am dus la el ca urla de trezea tot cartierul. NU stiu ce o sa se faca socrela cu el. Adevarul e ca nici eu nu am insistat sa-l las pe Gabi sa faca una sau alta, tot timpul mi-am zis ca munceste destul si sa-l scutesc si de corvoadele astea. Dar acusi ma duc si eu la munca si cam trebuie sa-l cooptez in ingrijirea piticului.
In ce priveste nemancatul, si al meu e in greva foamei. Fructe nu mai mananca absolut deloc, in afara de avocado care e un fel de fructa-leguma, azi nu a vrut nici legumele. Si nici lapte nu prea bea cum trebuie, ca nu-i place deloc asta praf, tanjeste dupa cel concentrat. Noroc cu tzatzi.

Gabitam sanatate multa lui Andrei! Sa nu ia si Raducu!

Laura, Alysh wow, ce de filme mai vizionati voi! Eu nu am mai vazut un film de asta vara, cand dormea Patrick cate doua ore legate ziua. A inceput Gabi sa traga filme insa nu stiu cand o sa le vedem si noi. POate doar cand vine socra-mea.

Chinabulina ce fetita precoce ai tu acolo! Al meu are deja capul calendar la cate limbi aude in jurul lui. Toate jucarelele ii vorbesc in franceza, la radio aude franceza, la tv engleza, noi vorbim romaneste. Eu am inceput sa-i vorbesc in romaneste, apoi m-a cuprins panica. Am auzit cazuri cand duci copilul la gradinita si dupa o saptamana ti-l da inapoi ca cica nu s-a adaptat. Mai ales in cazul cand nu intelege ce i se spune. Asa ca am inceput sa-l invat sa faca bye-bye in loc de pa-pa, sa-i spun ca mergem la dodo, in loc de nani. Mi se cam rupe sufletul, ca vreau sa-l invat romaneste insa mi-e si frica sa nu mi-l dea acasa, ce ma fac cu el? E atat de greu sa prinzi o gradinita buna!

Laura intr-adevar e destul de ciudatel Gandhi asta, in speta modul de a-si afirma abstinenta, brahmacharya, insa mie tot imi place! Nici o personalitate a lumii moderne nu m-a marcat mai tare decat el, in ce priveste ideile lui despre non-violenta, umilinta, rezolvarea conflictelor, simplitatea modului de viata in general. Bine, eu sunt si fan hinduism si tot ce tine de el.

Elena multumesc mult de sfaturi, am incercat si eu la fel, ieri cu ceai de musetel si galbenele, azi iar ceai de musetel si crema de galbenele cu propolis. Asteptam rezultatele. Oricum saptamana viitoare vreau sa ajung si eu la doctor.

Cleo deci ai parasit clubul insomniacelor? Foarte bine, bravo voua! I o rosie de aici La noi ce sa zic, nu e chiar asa de rau cum era acum vreo doua luni asa, are vreo 2-3 treziri pe noapte de tzatzat si ultimul interval (de la 3-4 pana pe la 6-7) e cu frichineli mari, el doarme insa eu nu mai dorm. Se suceste, se invarteste, geme, plange, rade prin somn. M-am obisnuit insa, patesc si eu ca Miss cateodata , el doarme si eu ma trezesc si stau cu ochii pe pereti.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Miss, mersi!
MARTISOARE VIRTUALE! pentru toate mamicile si pentru toate bebicile si pentru toti bebeii cuminti si frumosi!
Eu am iesit la restaurant de 2 ori pana acum fara Victoria, ea a stat cu daddy, prima data cand avea Victoria vreo luna (am fost plecata 2 ore) si a doua oara acum vreo 2 luni (am fost plecata o ora)... ah, si am mai fost de vreo 2 sau 3 ori la tribunal la lucru, cate o ora-doua ( ca trebuia!) si cand am venit acasa, daddy a zis ca Victoria a fost taaaaaare cumintica, parca nici nu stia ca nu am fost acasa. Pe de-o parte ma bucur ca nu mi-a simtit lipsa, dar pe de alta si eu ma simteam ataaaat de vinovata si ma grabeam sa ma intorc acasa, si ea... se distra cu daddy!!! Si nici nu stia ca mami nu-i acasa.
Mai vroiam sa scriu ceva, dar am uitat!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ah, mi-am amintit: daddy de cum intra pe usa o preia pe Victoria, vrea-nu vrea pentru ca Victoria imi sare din brate cand il vede, sau daca e in rotobil sau exer-saucer intinde manutele sa o ia si pana apuca el sa se spele pe maini si sa-si dea geaca jos (ma rog, in ordine inversa) il cearta de numa'. Apoi, sta cu ea pana eu pregatesc cina, apoi spal vasele, apoi ies la tigara, apoi ii pregatesc baita, timp in care daddy o dezbraca, eu ii fac baita cat iasa daddy la o tigara, apoi daddy o sterge si o imbraca in pijama in timp ce eu fac un dus, dupa care se mai joaca cu daddy vreo juma de ora (ala e timpul meu de relaxare, cand mai ies la o tigara, mai stau la tel. sau pe forum), eu intru de la tigara, ma spal pe dinti si pe maini (iar!) si gata! la culcare. Deci, de la 5pm cand vine daddy acasa, pana pe la 8-8 jumate, Victoria e cu daddy! Apoi de la 8-8jumate seara pana la 5pm ziua urmatoare e cu mine. Deci, e cu el 3 ore/zi si cu mine 21. Acum daddy e in Montreal la conferinta, a sunat si ieri si azi sa pun tel pe speaker sa vorbeasca cu fiica-sa. El zicea ceva- ea raspundea: a! A! aaaa!
Va pupicesc dulce, mamici de M&M si fug la culcare.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree foarte frumos va impartiti acolo sarcinile! Si al meu sot la fel, cand vine acasa pana se culca Patrick in general sta cu el, in week-end si mai mult. Insa numai la joaca, nu-l schimba, nu-i da de mancare, numai ii face baita. Eu sunt destul de multumita ca mi-l preia de pe capul meu, insa daca ar fi sa plec, nu stiu daca stie cum sa-i faca un biberon de lapte.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

nu mai detaliez, si-al meu face cat face si-al lui Doloress..zici ca-s vorbiti..
Iustin se simte cel mai bine cand suntem toti 3 acasa. cand unul lipseste se simte, e cu ochii la usa, mai apatic, cand ne adunam toti e foarte haios, tipa, se rostogoleste, "necheaza"...
despre somn..se culca la 7 seara si se trezste la 6.30...papa bibe de 1-2 ori pe noapte..partea rea e cand se trezeste ca urla pana se vede cu biberonul in gura..si urla rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Neatza fete cucuiete,noi am ajuns in sfarsit ieri acasa,dupa lungi peripetii.Trebuia sa zburam din Timisoara ieri dimineata,exact cand avionul de la Carpatair se chinuia sa aterizeze,asa ca in loc de decolat la 11 am decolat la 16,a fost foarte interesant.Oricum,bine ca au scapat toti oamenii din avionul cu probleme cu bine,mai conteaza ca am avut noi de asteptat.
O sa incerc sa va citesc din urma sa vad voi si mititeii vostri ce mai faceti.Pe Dia am lasat-o racita cobza,si mami ei avea un mic razboi cu medicul si cu restul familiei care statea cu antibioticele pregatite.Si are doi dintisori.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

De 1 Martie primiti in dar de la noi un martisor

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

De 1 Martie primiti in dar de la noi un martisor

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

multumim, un 1 martie superb, o primavara frumoasa la toata lumea, si sa ne traiasca mugurashii de ghiocei

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata fetelor,

La multi ani de 1 martie, la multi ani si tuturor M&M de 28,29,30,31 si 1.
Ieri nu am putut sa mai scriem ca am fost la soacra mea. Am aflat alaltaieri seara cand am sunat-o ca a avut un incident, a fost prinsa de usile tramvaiului cica ar fi fost defect, a cazut intre refugiu si tramvai, era aproape sa fie calcata de tramvai, asta nu am inteles-o ca nu coincide cu restul povestii. In fine.
Ieri ne-am dus sa o vedem ca am zis sa imi dau seama daca tb dusa la doctor, bine ca am luat decizia asta, initial a vrut sa mearga doar sotul. Am dus-o la SfMaria, de acolo ne-au trimis la Floreasca(eu am vrut sa merg acolo din prima dar ea nu a vrut). Aici a inceput corvoada cu investigatii si diverse specialitati. Sunt mai organziati decat ma asteptam recunosc. Au gasit o coasta fisurata, are mai multe contuzii dar nu necesita imobilizare. Au retinut-o peste noapte ca avea si putina apa la plamani din cauza loviturii, mi-o dadea si acasa dar ea nu a vrut, desi am zis ca o aduc la noi stiind ca are oroare de spitale dar a insistat ca ea ramane.
In tot timpul asta saracul meu copil era in masina cu tati. A fost foarte cuminte cum zicea tati, neschimbat, nemancat
In fine, azi la 7 tb sa se duca tati sa o scoata din spital. Evident deja a uitat ce i-am zis unde sa se duca si nu a gasit medicul si tot asa. Soacra mea zicea aseara sa nu il trimit pe el ca nu se descurca. Problema e ca iar a facut toata noaptea ca toti dracii al meu copil deci iar nu am dormit ca lumea, asta deja e a doua noapte. Eu nu inteleg ce i se intampla. Se freaca, se arunca de pe o parte pe alta, se ridica pe jumatate si plange, desi doarme. In fine, l-am pus pe la 3 in pat cu noi i-am scos sacul de dormit si acuma doarme desi l-am pus in patut la 6. Eu am adormit la loc dar m-a trezit sotul la 7 ca nu gasea medicul. Evident uitase ce i-am explicat. In fine sa vedem ce se rezolva.

As fi vrut lalele dar 12 lei firul??? e mai scump decat trandafirul zau...
Eu nu sunt mare amatoare de sarbatori gen martisor. Adica atunci cand eram mica imi placea acum nu. Nu am mai purtat un martisor de ani de zile. M-a intrebat sotul meu ce vreau de 8 martie. I-am zis ca nu vreau nimic, oricum nu avem bani si m-as multumi sa iesim la un restaurant sau sa comandam un chinezesc sau sa pot comanda ceva pt Sebastian din Franta. Adica am ajuns sa nu mai vreau nimic pentru mine. Rau. Tb sa imi revin.

Desiree ce dragut v-ati impartit sarcinile. La noi e simplu. Mami face tot ce e legat de bb, acum mai nou ii face si baie de cand cu suportul de cada, ce e drept nu prea are tati cum ca nu incape fiind mai marisor. Tati face laptele cand facem baita, nu mereu insa, exceptie fac serile in care sunt meciuri. In rest, ii da sa pape ceea ce rezulta in maxim 5 lingurite, asta daca mami e plecata la cosmetica, astfel se lasa cu telefoane disperate. Nu se apropie de pampersi sau de imbracat. La dezbracat mai ajuta inainte de baita, dar se lasa cu transpiratie.
Doloress cum se vede si mai sus asa suntem si noi. Al meu nu se joaca foarte mult cu el ca nu stie cum si cand se joaca mereu ii e frica ca o sa cada ala mic sau se intampla ceva asa ca sta cu el in brate. Copilul evident nu vrea ca el are treaba.

Apropo, copii vostri cat sunt de ocupati? Ca al meu are muuulta treaba. Are treaba si cand doarme, se ridica in 4 labe, sau se agata de marginea patului. El nu are timp de dormit, el are treaba.
Cam atat ca se aud miorlaituri din dormitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fetele si LMA de martisor!!
Urraaa, a venit primavara, miroase a proaspat in fiecare dimineata, ciripesc vrabiutele.
CamiM, cleo multumim de felicitare/clip, ff frumoase!
SocrateNasol incidentul cu soacra. Cu somnul agitat al lui Sebi, stiu ca si David dormea la fel, sa confirme Sis daca aberez sau nu, stiu ca era inconjurat de perne si noaptea de scula si se arunca de colo colo. SI Mircea face asa, inainte sa adoarma, insa.
Nici eu nu am vrut nimic de 1/8 martie, am iesit ieri la chinezi. Eu nu sunt adepta aruncarii banilor pe flori.
Missma bucur ca ati avut o zi frumoasa tu si prietena ta!Super de incercat toate restaurantele alea cu specific de la etajul 4!!!
Mishutza bine ai venit si bine ca n-au fost probleme la voi cu zborul, chiar daca ati asteptat dupa altii..
Ylari nasol rau cu bona aia care o batea pe fetitza, am vazut si eu filmuletul. Imi venea sa plang, numai la Mirci ma gandeam. SI am promis sa nu-mi mai pierd nici eu rabdarea cu el
Doloress la fel si Bogdan al meu, sa nu-l pui sa-l schimbe, sa-i dea sa pape, sau mai rau, sa-i faca mancare: habar nu are. Dar se joaca cu el. atat.
Va pup baraie cineva cu forta din pat.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput