Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Intrebare pt mamici cu experienta: este hamul necesar? Atat pt a-l invata pe bebe sa mearga cat si pt siguranta lui? Il putem folosi inainte ca el sa stie sa mearga?

Acesta, mi se pare un ham bun. Ce ziceti?

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Miss Felicia am aflat ca ai o carte buna: "Mami, tati, ma auziti?" Te rog mi-o trimiti si mie? Pe nadia.boga @ sympatico.ca Scoti tu spatiile... Saru-mana.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, eu personal nu am folosit hamul la Andrei niciodata, cred ca il mai am si acum pe undeva bagat. Statea spanzurat aiurea in el, nu a vrut, nu l-a acceptat.

Eu sunt cu Andrei cu febra mare, sper sa nu ia si piticul Raducu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gabitzam, , mersi de raspuns.
Sanatate lui Andreiutz, sa nu se ia si la Raducu!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Alysh, eu personal nu am folosit hamul la Andrei niciodata, cred ca il mai am si acum pe undeva bagat. Statea spanzurat aiurea in el, nu a vrut, nu l-a acceptat.

Eu sunt cu Andrei cu febra mare, sper sa nu ia si piticul Raducu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

sanatate multa, dragi pui!

alysh, io il am pe asta: http://www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucior-copii-108A.html

l-am taraiit prin piatzaa.... de la kidex incoace.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mai zilele trecute radea cineva de Miss ca sforaie; daca va spun da' sa nu radeti de mine (un picut aveti voie) azi am adormit la amiaza langa Victoria si m-a trezit sforaitul meu!!! Nu sforaiam tare, dar deja aud orice!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Seara buna, dragele!!

Am fost si noi la chinezi, am venit ghiftuiti, pe Mircea l-au obosit socrii, doarme dus acum!!
Vad ca si Ylari s-a cinstit azi: sa-ti fie de bine!Sa ne pui pozele!
Gabitzule sanatate luI Andrei, cum se mai simte??Sper sa nu ia si Raducu
Chinabulina felicitari draga pentru tombola! Ce-ai castigat??
Alyshsa stapanesti sanatoasa carutul, sa te tina cat ai nevoie..
Ma duc la film: revolutionary road, sper sa-mi placa!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alysh mine m-a ajutat la david. AM avut 2, unul s-a rupt de greutate, era de la Primii Pasi, deci sa aveti grija, se pot si rupe> Chiar e de ajutor, ca nu te mai rupi de spate tot aplecata, plus ca il limitezi un pic, al meu o lua inainte, de cele mai multe ori direct in nas.
Mie astami s epare f fain, dar cip nu l-a putut comanda, am sa caut luna asta la Kidex sa vad ce gasesc
Gabitzam, sanatate multa lui Andrei si sa nu ia si raducu...ofof, a ajuns si la voi viroza asta nasoala..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Am fost si la Frankfurt, baietii acum dorm. Fetelor, s-a deschis in inima orasului un Mall imens, futuristic, am facut poze dar le pun maine de pe PC-ul mare. Mi s-a facut rau de la atata aglomeratie, o-r-i-b-i-l !! Magazinele m-au lasat rece (pe 3 etaje late-late), dar la etajul 4 erau numai restaurante: japonez, indian, mexican, spaniol, chinezesc, coreean, cafenele, abia astept sa merg odata acolo cand nu va mai fi asa aglomeratie, mi-am propus cu Anto sa mergem o data pe luna acolo, sa ne regalam culinar...

In internet gasisem un program gresit al cinema-ului si n-am putut intra la "He's just not that into you", asa ca am vazut "Yes man" cu Jim Carrey, o comedie draguta. Mai nasol a fost ca exact inainte de a intra la film m-a sunat Bogdan: David nu a vrut sa manance aproape nimic de la el, cica statea cu capul intr-o parte, examina papucii lui Bogdan si, vorba nu mai stiu carei fete, cu buzele sigilate...

Ce sa ma mai bucur dupa aceea de momentele intre fete, ca am stat numai cu grija, of... Facusem un piureias din dovleac, cartofi si fenicul, i-am zis lui Bogdan sa-i puna patrunjel proaspat (Lori si inais, va multumesc pentru pont!), dar bebe n-a vrut nimic.

Si sambata trecuta, cand eu am fost la terapie si i-a dat Bogdan sa manance, aceeasi poveste. Cred ca inconstient Bogdan imi saboteaza iesirile, altfel nu-mi pot explica. Cica a incercat de 3 ori cu rabdare, abia la a treia oara s-a enervat si a incercat sa-l forteze pe bebe sa pape, iar bebe a inceput sa planga. Normal...

O sa mai incerce si maine sa-i dea sa manance, in final trebuie sa se obisnuiasca David sa pape si de la tati, nu? Ca doar n-o sa fiu eu tot timpul acasa... Dar ma oftic, mi-a stricat toata dupa-amiaza, m-am intors cu draci si cu furie pe Bogdan si evident ca ne-am certat iar pe tema "care face mai mult in casa", mi-a spus ca a ajuns la capatul puterilor, ca simte ca nu are niciodata nici 30' pentru el, ca tot timpul trebuie sa faca ceva (partial adevarat, el e cu logistica in timp ce eu ii dau lui David sa pape sau il spal etc.), i-am propus sa discutam si sa ne reimpartim sarcinile, sa facem o lista si sa vedem unde putem imbunatati lucrurile ca sa nu se mai simta exploatat... eventual sa-i ofer 2-3 seri pe saptamana in care sa fac eu totul si el sa stea doar pe net sau cu jocuri ca sa se relaxeze... Of, sunt cam trista la ora asta.

Laurita, kristinik, Simo, tineti in continuare pumnii pentru somnul lui David, da? Sa dea Dumnezeu sa se regleze in sfarsit pe masura ce se intarca... macar consolarea asta s-o am dupa ce nu-i mai dau san lui Daviduc...

Cleo, ia zi, la Mara se mentin noptile bune, fara treziri?

Ylari, cred ca Iuby asteapta sa vada daca nu patesti tu nimic dupa prima ta ciorba si la a doua mananca si el La faza cu bona care batea fetita te inteleg, si pe mine m-ar fi terminat

Desiree, vezi linkul de pe prima pagina cu Cartile electronice, te duce la un server si ai acolo toate datele cu care poti sa descarci cartea "Mami, tati, ma auziti" si multe alte materiale interesante Ah, si iti multumesc de solidaritate cu sforaitul, ce sa-i faci daca suntem obosite

Gabitza, sanatate multa lui Andrei

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

missP, se mentin. Adica uneori se mai trezeshte, fug sa ii fac bibe, ii bag si adormim mai departe. Daca e 7 io nu mai adorm - si fug din camera - cu atat mai bine ca foiala mea in pat o trezeshte, asha ca mai doarme ea pana la 8-9.
Dar sunt nopti fara nicio trezire...

cat despre David care nu a vrut sa pape: si fifi are momente dina stea. Io nu insist. O las 10min in scaunel, cu jucarii, o mai incerc. Nu vrea- gata, la joaca. Peste 1/2h -1h laptik, si la urmatoarea masa regulamentara de linguritsa - rade tot.

fetelor, a desfacut tati o sticla de sangria adusa din Barcalona de acu 1 an si ceva. Ca atunci eram greiere mortzos si nu puteam bea.. si m-a luat de cap. Ma duc sa dorm.

Noapte buna cupii!

P.S. mi=am adus aminte sa va pove ceva. Am planuit weekendu asta sa pregatim camera fetei, si sa o mutam in camera ei. Nu sunt inca pregatita...recunosc, cu lacrimi in ochi- o sa incep amenajarile si sa imi mai las timp. Prima ruptura a fo cu 1 luna cand s-a gatat alaptatul (apropos, sarutmana de raspunsuri cu ciclul dupa alaptat - deci nu e graba, oricum nu-i duc dorul). Asta ar fi a 3a mare ruptura. A 2a a fo cand am plecat la Roma - am simtit amandoi ca am abandonat-o.... O sa o luam cu noi de acu.

fetelor, ma duc sa dorm. Noapte buna cupii! lasati mamicile sa doarma, dormiti si voi, sa fiti mari si simpatici.

Si 1 martisor cu dragoste la toate fetele. Pt miine.
E primavara...iarashi primavara
pe aceasi margine de fagas
cand scot stramoshii degetele-afara
de ghiocei, de toporasssii

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput