Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
MsBB spune:
Simona - esti tare draguta! As lua-o cu imprumut pe Teo, tare e dulce si ochioasa !
Vecina - abia astept sa ne vedem . Te cred ca-ti e dor de Teo...imi imaginez ce pupaceala isi ia cand ajungi acasa . Ai castigat la tombola uh ? Felicitari! Vezi, a fost de efect decorarea de atunci din parc
Gabitzam - sanatate multa lui Andrei, sa stea boleshnitza departe de Raducu. Dar ce a patit Andrei ? Raceala?
Miss - sper sa gasiti calea perfecta de a administra timpul. Marea mea problema : timpul. Nu vrea chip sa se dilate, sa ne oferim si noi rasfat . Cateodata il simt si pe tati nemultumit de responsabilitati. Este adevarat ca si profit de faptul ca nu lucreaza si deci are timp la dispozitie dar asta este, suntem amandoi parinti, suntem amandoi responsabili de cresterea mandrei. Imi place insa ca reusesti sa fugi cateva ore, sa evadezi, sa-ti reincarci bateriile. Dupa atatea nopti nedormite oportunitatea de a privi la lucuri pe care urmeaza sa le faci iti dau putere.
sa treaca supararea!
Doloress - suna a greva dintoasa! Fructele sunt clar cah dar daca si restul...imediat ma apuc de cautat comori in gura fetii. Sunt sigura ca ai citit si tu ce se spune despre copii care cresc intr-un mediu unde se vorbesc mai multe limbi... Sunt sigura ca o sa jongleze f frumos cu limbile mai incolo. Cica cel mai important e sa nu amesteci cuvintele. Adiq sa nu vorbesti o romana amestecata cu engleza/franceza. Ori una, ori alta.
Cami - ce martisor superb! Sofia si Sabina sunt gingase ca 2 ghiocei! Sa-ti aduca primavara in suflet!
Socrate - mama ce zi plina ai avut! Imi pare rau pt soacra . Bine ca Seb a asteptat rabdator
primvara sa ne mai inveseleasca!
Si Andra face asa, se ridica in 4 labe in timp ce doarme, se suceste si da sa plece . Se lupta tati cu ea la greu sa o tina la orizontala .
Eu trebuie sa-l laud pe tati. Se descurca excelent cu schimbatul, hranitul fetii. De fapt asa am inceput diversificarea noi. Am vrut noi la 6 luni dar ea a avut alte planuri. Incercam amandoi pe rand , poate poate o deschide ciocul . Cand isi pierdea unul rabdarea , prelua celalant. Ei, am trecut peste asta. Mai avem si acum perioade de greva ( in continuare refuza fructele ) dar macar nu ne luptam ca la inceput.
Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
gabitzam spune:
Buna dimineata, fete frumoase! Sa avem o primavara frumoasa, impreuna cu martisoarele noastre pretioase
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
gabitzam spune:
Andrei este bine acum. A mai facut o tura de 39.5 aseara, dar peste noapte a fost bine. Si de dimineata era vioi si sprinten. S-a dus cu taica-su la piata sa-mi ia Martisor
Din pacate Raducu este pliiiiin de muci grosi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Andrei este bine acum. A mai facut o tura de 39.5 aseara, dar peste noapte a fost bine. Si de dimineata era vioi si sprinten. S-a dus cu taica-su la piata sa-mi ia Martisor Din pacate Raducu este pliiiiin de muci grosi. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
uof..ne pare rau de virusi. Nu e inceputul de primavara dorit... dar o sa treaca repede, ca va noi
voiam sa urez welcome bec si lui Misutza, cu aventura din aerportul Timisoara. Noi ne-am uitat la tv, sa videm ce si cum se intampla, destul de surescitati.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Magnetism79 spune:
Neatza fetelor si La Multi Ani!!!!!!!!!!! sa avem o primavara cat mai frumoasa si plina de bucurii!!!!!!!!!!!!
Am fost aseara la botez, am venit rupta, dar nu puteam dormi asa ca am stat pana la 3 dim, asta micu a dormit de a rupt, azi mergem la harnit de porumbei , ne duce tati, de-abia astept!!!!!!!!!Asta e un vechi obicei de-al nostru cand ne plimbam primavara in Bucuresti, mergem sa harnim porumbeii, practic de cand ne cunoastem facem lucrul asta ce debuteaza cu 1 Martie, dar anul asta mergem si cu piticul sa le dea si el de papa.Imi beau cafeaua si stau cu asta micu, tati inca se mai odihneste.
va pupam
Mami de Bogdanici Pogonici
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Magnetism79 Neatza fetelor si La Multi Ani!!!!!!!!!!! sa avem o primavara cat mai frumoasa si plina de bucurii!!!!!!!!!!!! Am fost aseara la botez, am venit rupta, dar nu puteam dormi asa ca am stat pana la 3 dim, asta micu a dormit de a rupt, azi mergem la harnit de porumbei , ne duce tati, de-abia astept!!!!!!!!!Asta e un vechi obicei de-al nostru cand ne plimbam primavara in Bucuresti, mergem sa harnim porumbeii, practic de cand ne cunoastem facem lucrul asta ce debuteaza cu 1 Martie, dar anul asta mergem si cu piticul sa le dea si el de papa.Imi beau cafeaua si stau cu asta micu, tati inca se mai odihneste. va pupam Mami de Bogdanici Pogonici |
unde ii hraniti???
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Magnetism79 spune:
In fata la Ateneu, iar dupa mergem la Restaurant, ca ni se face foame de atata hranit de porumbei
Magnetism79 spune:
Daca vreti si voi sa mergeti azi poate ne vedem pe acolo
socrate spune:
citat din mesajul lui gabitzam Andrei este bine acum. A mai facut o tura de 39.5 aseara, dar peste noapte a fost bine. Si de dimineata era vioi si sprinten. S-a dus cu taica-su la piata sa-mi ia Martisor Din pacate Raducu este pliiiiin de muci grosi. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
Saracu Raducu. Imi pare rau si pentru puiul mare si pentru puiul mic.Sa va faceti bine sa ne vedem vineri bine?
Pupam pui mici sa le treaca repede.
gabitzam spune:
Din pacate vineri nu pot veni eu, are Andrei porti deschise la gradinita, cu surprize pt mamici, de 8 martie.