Bobocei de septembrie octombrie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Multumim frumos, CosmyB., chiar ca fara scandal. Speram ca si ceilalti vor veni la fel, ceea ce va dorim si voua. Si la toata bobocimea

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Anamona, tot am vrut sa te intreb si tot am uitat, asa ca te intreb acum, ca pe maine iar voi uita : ti-a sosit cartea dr. Sears? In cat timp de cand ai comandat-o? Mie mi-au spus ca-mi soseste pe 31 martie si am comandat-o parca prin 18 luna asta. Am ceva sanse sa ajunga mai repede?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari Corina pentru DINTZOC !!!

Cosmy

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Multumim de urari
Cu toate ca observ cum se dezvolta de la o zi la alta, nu imi vine sa cred cum au trecut deja 4 luni :)

Totusi m-a emotionat tare mult zilele astea - A inceput sa arate interes catre jucarii si sa se joace ca un copil mare: apuca jucariile si smotoceste o papusa. DA, are o preferinta clara spre acea papusa, ce vreti e fetita!

As zice ca e mare acum...dar o sa radeti de mine...suntem printre boboceii mititei :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

babytza si salutari lui Davidutzu de la Mihnea, asa, ca intre barbati

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Anamona, tot am vrut sa te intreb si tot am uitat, asa ca te intreb acum, ca pe maine iar voi uita : ti-a sosit cartea dr. Sears? In cat timp de cand ai comandat-o? Mie mi-au spus ca-mi soseste pe 31 martie si am comandat-o parca prin 18 luna asta. Am ceva sanse sa ajunga mai repede?

Da, a sosit mai repede cu 2 saptamani. Coletul a venit de sapt trecuta dar nu s-a dus nimeni sa il ridice (am dat adresa din bucuresti ca aici la tara nu am incredere in posta). Citesc de vreo 2 zile din ea. Foarte buna alegere, imi pare rau doar de faptul ca nu am comandat-o mai devreme.

Oricum ca remarca generala - nu se reinventeaza apa calda, in mare parte in carte sunt sfaturi de bun simt care sunt utile mai mult ca sa iti confirme instinctele pe care le ai deja. Bineintels mai sunt si lucruri noi de invatat - cel putin pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Corrina semnat petitia

anamona mi-o si imaginez cum smotoceste papusa aia Asa simt si eu, in fiecare zi face ceva nou si imi vine sa il mananc Azi a reusit o intoarcere pe burtica si de atunci numai asta incearca Insa nu ii mai iese sa scoata manuta de sub el si nu mai poate de nervi Ii mai dau maxim doua zile si apoi bye bye linistea noastra

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Babytza - pai sa te tii bine, urmatorul pas e sa mearga de-a busilea :)

merg la nani acum....nu as vrea sa pierd dimineata dormind :)
Noapte buna va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Haideti la cafea cu lapte Neata

La multi ani Laureta !!! Multe bucurii si impliniri!!!

Maia de July ,
Sofia de Joy ,
Ruxandra de a_rose ,
Ariana de gargaritza ,
Thea de anamona

300 petrecere frumoasa la botez si asteptam s-o vedem pe Anda crestina

Nikolici drum bun spre casa

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani, pentru bebelushi nascuti intr-o zi de 28!!
la multi ani, Laureta!!
Corrina, felicitari pt dintisor!!!

noi am avut o noapte...cu treziri la 2 ore, cu urlat...cu papa...a mancat de 3 ori de la 1 incoace! nu mai am biberoane curate...
acum chiuie si rade singur, langa tac-su care sforaie....si el, printre picaturi, ca am fost colegi de suferinta

inca nu simt oboseala,d ar ziua abia a inceput si azi mai sunt si un pic de serviciu la bucatarie...as vrea sa si scot copilul la plimbare...e o vreme superba, din cate se vede de dimineata.

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput