Bobocei de septembrie octombrie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
claudinna spune:
baby_boy, multumim de cafea..chiar ca ma duc sa pun de una, ca altfel...
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
Neata,
Gagics, ne-am hotarat!
Pe la 11 mergem la Baby Expo. Doar eu si Matei.
Lumi vreo sansa sa ne vedem? Daca mai merge cineva asa de dmineata sper sa ne vedem.
Noi suntem usor de recunoscut caci Matei poarta un sweter rosu PE DOS
......
we placut!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Nocom spune:
Pentru ca ieri am ratat sansa si avem un soricel tare drag noua....
DAVID de babytza

si nu in ultimul rand
MARIA de kid

MARA de simodina

ELENA de fce

iar pentru astazi......o luam de la capat...
ARIANNA de gargaritza

THEA de anamona

MAYA de july morning

ANNA de joy

MARIA de a rose

si pentru o mamica de galuste dragi un pupic special si un 
LAURETA

WOW cati au fost!!! sa ne traiti si sa fiti sanatosi!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
baby_boy spune:
Claudinna imi pare rau ca ati avut o noapte grea. nu stiu daca e coincidenta sau nu dar de cand ii dau suc de morcov lui Radu..doarme mai bine..de trezeste de vreo 3 ori sa pape si atata...nu se mai frichineste ca alta data.
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
andy.p spune:
Buna dimineata...noi suntem k![]()

Laureta
..multa sanatate si fericire alturi de cei dragi!!!

Revin ca acum sunt prinsa cu rurtina de dimineata![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
luminita2008 spune:
salutare...
mi se rupe inima ptr voi Lidia... zau... nush ce sa iti spun.... poate mai incerci si la alt spital?? e singurul lucru la care ma pot gandi... sa mai ceri o parere.... of... ma rog mult mult ptr voi, te rog, tine-ne la curent!
Baby_boy, multu de cafea si sar'na de aprecieri. Dap, sunt f frumoase ramele, o amintire frumoasa, unica... nu stiu insa de unde sunt, ca le-am primit.... bine, oricum sunt din Buc nu din Craiova, desi cred ca se gasesc si la voi, dar.... poate se-or gasi si online pe undeva?

Babytza, merci si tie ptr cuvintele frumoase!
Nu cred ca e momentul pierdut ptr rama....
cat despre masina... uff... stiu ca nu banii conteaza, dar zau, pe praful asta chiar simt ca ma ustura undeva....
Nocom, Angelynna, 

. Eu zic fotomodel clar, Ange.
Musette, dap, asa consider si eu, zi de zi, noapte de noapte, ca am 2 minuni langa mine... multam de aprecieri 
300, distractie placuta, sa fie totul f bine! Ne gandim la voi 
Babymom
, ma bucur ca Dragos e mai bine.
Ada, o sa ne lipsesti! Sa te intorci repede!
CosmyB, lingurite tot de la Primii Pasi avem si noi. Acum vreau si de la Tigex. 
Corrina, felicitari ptr dintzoc!!!!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Pe la 11 mergem la Baby Expo. Doar eu si Matei. Lumi vreo sansa sa ne vedem? Daca mai merge cineva asa de dmineata sper sa ne vedem. |
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

, uite-ma... tot acasa-s....

... ziceam ieri, ca fratele meu are nevoie de sotul meu azi, sa care niste faianta/gresie... si n-are cine sta cu hunii............. dupa-amiaza nu cred ca mai ajung, caci vrem sa iesim cu ei afara, sa nu pierdem vremea frumoasa.... nu putem veni cu totii ca nu avem masina....

....al naibii cerc vicios.... poate maine, la spartul targului, daca mai apuc....Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna La multi ani, pentru bebelushi nascuti intr-o zi de 28!! la multi ani, Laureta!! Corrina, felicitari pt dintisor!!! noi am avut o noapte...cu treziri la 2 ore, cu urlat...cu papa...a mancat de 3 ori de la 1 incoace! nu mai am biberoane curate... acum chiuie si rade singur, langa tac-su care sforaie....si el, printre picaturi, ca am fost colegi de suferinta inca nu simt oboseala,d ar ziua abia a inceput si azi mai sunt si un pic de serviciu la bucatarie...as vrea sa si scot copilul la plimbare...e o vreme superba, din cate se vede de dimineata. blog in scutec,poze noi cu bebelushul Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
si noi am avut o noapte agitata, cu treziri din ora in ora.... sunt varza.... asa ca te inteleg perfect....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:

LA MULTE LUNITE sarbatoritilor mici de azi si LA MULTI ANI cu santatate si tot ce-ti doresti, LAURETA! 

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
bitza2008 spune:
Neata tuturor!!
A VENIT PRIMAVARA!!!!!Aici e un soareeeee![]()
La multi ani boboceilor nascuti pe 28!
Andy.p 
Luminita mi-a placut tare poza cu piciorusele
Sper sa ajungi la baby expo!! Si noi avem setul de lingurite de la Primii Pasi; Lucas e tare incantat de spalatul pe dinti!!![]()
Lidia
multa sanatate puiutului!
Laureta
sa fii fericita alaturi de familie. Pupici printeselor, le-am admirat in poze sunt scumpe foc!
Eva poate se rezolva accidentele doar cu asigurarea cand se ajunge la o intelegere, dar aici soferita vinovata(sfatuita de prieteni) a vrut neaparat sa mearga la politie.
Si eu cred ca starea psihica a mamei influenteaza copilul. Eu, de cand eram gravida eram sigura ca voi naste usor si asa a fost;eram sigura ca voi alapta exclusiv si lapte este garla si multe altele. Eu sunt o fire fff agitata si precipitata si Lucas este un hiper duracel dar e un copil vesel, razacios, mancacios.![]()
Piolica where are you???
300 sa ai o zi minunata!!!

tuturor!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze