Bobocei de septembrie octombrie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
lala77 spune:
Neata!
Legat de colici : intr-adevar ,se crede ca sunt provocate de nelinistea mamei. Cred ca sunt cazuri si cazuri. La noi nu se aplica. Anna a avut colici din a doua zi de viata pana acum o saptamana. Si acum mai are cate o zi de colici. Nu erau la ore fixe ci mai mult sau mai putin tot timpul. Incepand de la 3 luni reactiona la tratament, in sensul ca aveam si noi liniste cat timp bea maglavais. Il opream din cand in cand si iar ne urla. Legat de calmul meu : sunt in ultimul hal de nesimtire; putine lucruri ma scot din ale mele. Am o viata asa cum mi-am dorit, nu ma nemultumeste nimic, etc.Sotul meu e cam jumatate din timp plecat in Anglia ca avem o ferma acolo si se ocupa singur de ea, eu nemaifiind disponibila; prin urmare, nu ne certam niciodata ca n-avem cand si nici de la ce sa ne luam. Chiar nu avem nici o frustrare in sensul asta. Si totusi copilul nostru a avut cele mai lungi colici din istorie. Deci cred ca e ca toate lucrurile din lumea asta: la unii se potriveste ,la unii nu.La ambele sarcini m-am odihnit, m-am plimbat, etc.
Am vazut in urma cu vreo 2 saptamani copilul unei prietene care cica nu plange niciodata si ma gandeam ca daca ar fi copilul meu l-as duce la doctor. Ma raportam la realitatea pe care o cunosteam eu.
Angelyna, sper sa reusesti cu alaptatul pana la urma. Si eu sunt de parere ca ar trebui sa-i opresti diversificarea. Incet-incet o sa accepte din nou sanul dar trebuie sa ai rabdare si sa nu cedezi.
Ai o printesa foarte frumoasa.

Luminita, sa-ti traiasca hunii!
Corina, felicitari pt dinte! Acu sa te tii ros!![]()
![]()
Babytza, Anna s-a basculat ieri din greseala de pe burta pe spate. S-a intins sa ia ceva si poc.Nu prea s-a prins ce s-a intamplat, insa am ajutat-o eu putin sa repete figura si de atunci cand sta pe burta plange; daca o iau in brate, plange si mai tare. Pana s-a prins toanta de maica-sa : copilul vrea sa faca tumbe iar.
Imi aduc aminte de sora-sa cand a descoperit ca se poate intoarce n-a dormit vreo trei nopti ca tot exersa.
Mamidestefan, sper ca sunteti mai bine. Parerea mea e ca sunteti pe maini bune la Medlife. Noi tot acolo Giosanu cand nu putem la Culcer si sunt f multumita. In plus, fiind rezerve individuale n-o sa veniti cu rotavirus si sa plecati cu pneumonie cum se mai intampla la stat.E posibil sa raspunda mai greu la tratament. Sanatate multa!
La multi ani Lauretta! 

La multe lunite sarbatoritilor de azi! 

Abia astept sa vina ziua de maine. Mie mi se pare cea mai frumoasa zi din an, nu stiu de ce. Mi-aduc aminte ca atunci cand eram mica imi placea sa merg la strabunicii mei intr-un satin jud. Alba; pe vremea aceea stateam la Hunedoara ca eu de acolo sunt. Nu stiu de ce mereu am impresia ca acolo venea primavara mai repede. Si mergeam cu un tren care nu era mocanita dar mergea asa de incet...sau poate asa mi se parea mie. Am luat-o din loc, nu?!!
Chiar daca anul acesta suntem toti raciti varza si afara e frigut, mie tot imi place ziua de 1 Martie. Am fost ieri si am luat martisoare; sper sa fie vremea frumoasa maine.
cristineescu spune:
Dragelor
, eu ma simt f bine cu voi dar nu am tot timpul cand sa va raspund sau nu ma pricep. Imi pare rau de puii bolnaviori si de mamicile incercate. O sa gasiti puterea sa treceti peste asta pentru ca sunteti niste super-mamici
.
Eu astept ca primavara asta sa vina cu ceva schimbari si anume: sa faca si copilu asta kk cum trebuie si nu la 4-5 zile si sa-si gaseasca tati job ca deja nu mai e de gluma si a inceput sa ne stranga buzunarul. E total neplacut pentru ca nu ne-am mai confruntat cu situatia asta pana acum.
In rest, avem un copil normal, inca nu scrie si nici nu citeste dar ne umple inimile.
Ia ghiciti.Fetita sau baiat?
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi
Baby_boy multam de cafea 
Noi in ultimele doua zile am avut treziri la 4.30 fix...papa, apoi nani pana pe la 6 papa iar nani pana la 9
Lala si Lumi multumim de aprecieri 
Corrina felicitari pentru dintzocul care a venit usor 
La Multe Lunite si La multi Ani
Maia de JulyMorning
Sofia de Joy
Ruxandra de a-rose
Ariana de gargaritza
Thea de Anamona
Laureta Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 salutare... mi se rupe inima ptr voi Lidia... zau... nush ce sa iti spun.... poate mai incerci si la alt spital?? e singurul lucru la care ma pot gandi... sa mai ceri o parere.... of... ma rog mult mult ptr voi, te rog, tine-ne la curent! Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Multumim mult ...luminita..
Cred ca ar trebui sa schimb spitalul...ca imi pare ca fac experiente pe copilul meu ...adica de ieri cind l-au internat i-au facut CEFORT intravenos...cica are spectru larg...si ca va reactiona dupa vreo 3 zile ...

..pe prospect scrie clar ca provoaca diaree severa si persisitenta..asa ca el continua sa faca febra si scaune dese..
azi am aflat ca are si amigdalita..banuiesc ca pentru asta a primit CEFORT ..ca el a luat cefort anul trecut pentru otita ...
noroc ca l-am inebunit pe sotul meu sa tot intrebe ..ca el desi a facut noapte alba ..stind la capul lui..nu prea intreaba nimic...
si dupa atita batut la cap ..se pare ca cineva de acolo totusi s-a sesizat sa ii dea ceva si pentru enterocolita..adica GENTAMICINA..pe care a luat-o si acum 4 luni in Victor Babes ..si a reactionat imediat..
sper sa reactioneze si de data asta ..ca altfel azi cind ma duc acolo ii bat pe toti pe acolo ...

..cum e posibil sa dai 200 euro spitalizare pe zi ..si sa iti lase copilul sa se zbata in halul asta ..sunt revoltata

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
angelynna82 spune:
Cristineescu e 
(as fi bagat mana-n foc ca e fetita daca nu va stiam
)
Vreau sa ii fac fete hemoleucograma completa...cam de la cate luni e recomandat? Ma gandeam sa ma duc la Medlife, stiu ca sunt conditii foarte bune
nu as vrea sa o chinuie rau

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
babytza spune:
Neata mamici 
Baby boy multam de cafeluta 
Cristinescu ce facusi maica, pusesi moate la cupil
E un scump , ii sta bine 
Roxanel voi cum mai sunteti ? Papa Mikul ? 
Lidia asteptam vesti bune de la voi 
Nadina, Babymom , Ada cum sunt bebicii ? sper ca nu am uitat de cineva...
mai era un bebe mucios ,nu mai stiu acum...
Noi am avut o noapte linistita urmata de un biberon papat cu pofta
Musette i-am dat aseara nurofen si se pare ca a vut efect 
Preety daca esti pe aici , intra putin pe mess 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
angelynna82 spune:
Offf Lidia nu e posibil asa ceva
ne
sa fie totul bine
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
claudinna spune:
mamidestefan...cefort am facut si eu in maternitate cand am avut febra vreo saptamana...dupa 3 zile de tratament mi-a scazut...
e f probabil sa aiba legatura cu amigdalita...dar diaree n-am avut de la el...
chiar asha, aia ce pazesc acolo??
Doamne ajuta, sa fie bine!
cristineescu, daca nu stiam ca e baiat, zau ca ziceam ca e fetita! ai motzat baiatul:)
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
cam asha ma reped la bibe!
mai nou asha se repede si la ceashca, dar am un film cam mare se pare si nu stiu sa-l micsorez...astept asistenta...
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Am intrat si eu acum pe tabel sa completez datele pentru 5 luni. Si mi-am dat seama cat de putin a luat piciul in greutate luna asta in care s-a hotarat el sa nu bea laptic aproaape 2 sapt
De la 6100g la 4 luni la 6370g la 5 luni....Sper sa isi revina si el acum ca papa bine si laptic si mancarica ![]()
Lidia acum am citit...uf, cat de greu trebuie sa iti fie...
imi pare rau , ne rugam pentru voi 
Edit : Claudina ce dulce e
si cum da el cu piciorusele in mingie
o sa il faceti fotbalist 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

Eduard Mihai si