Bobocei de septembrie octombrie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
rain_lover spune:
Scuzati de insistenta, dar imi repet post-ul de la capitolul trecut.
Ajutati-ma si pe mine va rog.Nu stiu unde se depun actele pentru alocatie, prima de nastere etc.Nu va mai spun ca nu stiu nici macar ce acte, dar macar sa stiu pe cine intreb, la cine sun.Indemnizatie nu iau asa ca vreau strict pentru celelalte, stiu ca voi le-ati depus. Stau in sectorul 3. Multumesc din suflet.
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rain_lover Scuzati de insistenta, dar imi repet post-ul de la capitolul trecut. Ajutati-ma si pe mine va rog.Nu stiu unde se depun actele pentru alocatie, prima de nastere etc.Nu va mai spun ca nu stiu nici macar ce acte, dar macar sa stiu pe cine intreb, la cine sun.Indemnizatie nu iau asa ca vreau strict pentru celelalte, stiu ca voi le-ati depus. Stau in sectorul 3. Multumesc din suflet. Mamica cel putin fericita de Eva Gabriela |
Incearca sa suni la numerele de telefon de www.pagini-nationale.ro/dets.asp?ID=DN1999115124716" target="_blank">aici. Nu stau in sect 3 dar sigur cei de la directia de protectie sociala a sect 3 te vor lamuri, acolo se depun in mod normal.
babytza spune:
Lidia 

nu mai am cuvinte...imi pare tare rau si iti transmit multa sanatate pt Stefan , sa reactioneze la perfuzii si sa scada febra 
Cosmy multumim mamico , dar a mai ramas ceva ??? Sau a papat Maya tot ?? ![]()
300 petrecere frumoasa maine
si iti doresc o zi superba asa cum ti-ai dorit 
Miruna deja ai inceput cu munca ...succes !!!
sper sa te lase masculii familiei sa iti vezi de treaba, ca inteleg ca lucrezi acasa ![]()
Eu vreau sa va spun ca pe mine m-a uimit piciul...din ce eram convinsi ca nu va mai bea multa vreme din biberon , el chiar a revenit la ganduri bune. S-a imprietenit iar cu lapticul
In seara asta a papat tare frumos si linistit 180 lapte cu cereale. Si apoi a adormit ca ingerasul , cum o facea el de obicei fara lacrimi si fara urlete
Daca il tine toata noaptea 

La multi ani Laureta !!! Sa fi fericita si iubita si sa ai parte in viata de tot ce iti doresti pe lumea asta !!!

Maia de July , Sofia de Joy , Ruxandra de a_rose , Ariana de gargaritza , Thea de anamona 
Laureta am uitat sa iti spun cat de dulci sunt galuscutele in scaunel de masa
Lumi imi pare rau de masina
ce sa faci...se mai strica....
si noi am schimbat ieri radiatorul la masina sotului...o gramada de bani...
pe criza asta....uf 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut anamona am un ditai col de 5 cm |
uau, felicitari - sa il tii tot asa :)
kllemi spune:
buna noapte si de la noi, aveti o viteza fantastica la scris, cum vreau si eu sa zic ceva cum se schimba subiectul,
asa ca mai bine ma delectez doar cu privitul......
Nu stiu ce faceti voi la ora asta tarzie dar vreau sa spun ca fiemea, are un chef de ras si de tipat la ora asta de cred ca or sa vina vecinii la usa....![]()
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
babymom75 spune:
Thea
LA MULTE LUNITE !!!
Tocmai ai implint 4 luni!!!
sa cresti mare si sanatoasa!!!
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
CosmyB. spune:
LA MULTE LUNITE!!!
Maia de JulyMorning

Sofia de Joy

Ruxandra de a-rose

Ariana de gargaritza

Thea de Anamona

Laureta
Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de galuscutele tale si de tati lor!
Pozici
Mami super happy de
Maya
Corrina spune:
Salutare,
Vreau sa il inscriu pe fii`miu in clubul boboceilor-iepurasi, avem una bucata dintzok stanga jos
Fara febra, urlaturi sau ce mai vine la pachet, de obicei. Dreptul cred ca vine si el, cat de curand, la cum e gingia de inflamata.
Altfel, toate bune si frumoase si vroiam sa ii spun lui kllemi ca ne putem lua de mana , de cateva zile mandrul meu adoarme la ceasuri tarzii din noapte, dupa ce-l plimba tati prin toata casa si el da non-stop din picioare, rade si tipa, mai ales cand se vede in oglinzi.
Transmitem si noi multa sanatate copilasilor bolnaviori, sa se faca bine cat mai curand

Byeeeeee
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil
CosmyB. spune:
I-am luat Mayei periutele acelea pentru masajul gingiilor si ii plac de numa. Sa vedeti cum o roade
Am luat de la Primii pasi, mi-au placut cele de la Nuby, dar nu am gasit numai pe net, o sa-i comand mai incolo, ca oricum cele de la Nuby nu au opritor sa nu o poata baga prea adanc in gurita.
Cuscra 

a papat Maya toata pizza (prin tzitzi) ![]()
Pozici
Mami super happy de
Maya
CosmyB. spune:
Corrina felicitari pentru dintzocul care a venit fara scandal! 
Cuscra ma bucur ca soricelul a papat bine si ca i-a revenit buna dispozitie. Il
soacra dulce!
Pozici
Mami super happy de
Maya